S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

SUAVINEX| Pěnový gel - šampon s vůní BABY COLOGNE 200ml

SUAVINEX| Pěnový gel - šampon s vůní BABY COLOGNE 200ml

SUAVINEX| Pěnový gel - šampon s vůní BABY COLOGNE 200ml

SUAVINEX| Pěnový gel - šampon s vůní BABY COLOGNE 200ml

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

SUAVINEX| Pěnový gel - šampon s vůní BABY COLOGNE 200ml

JEMNĚ ČISTÍ POKOŽKU A VLASY

S jemnými tenzidy.

93% složek zcela přírodního původu (% obsah vody).

Obsah vůně dětské kolínské vody Baby Cologne. Vhodné pro citlivou pokožku.

Klinicky testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou.

 

S BABY COLOGNE VŮNÍ

PRO VELMI CITLIVOU POKOŽKU

Pěnová textura, barva a příjemná vůně dětské kolínské pomáhají stimulovat smysly dítěte. Obsahuje jemné tenzidy, které jemně čistí pokožku a vlasy. Hodnota pH přípravku je upravena tak, aby poskytovala péči o pokožku novorozenců.

Bez slz.

 

POUŽITÍ: Naneste na vlhkou pokožku a vlasy a masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Poté důkladně opláchněte velkým množstvím vody. Pro vnější použití.

OBJEM: 200 ml

DOPORUČENÝ VĚK: vhodný od prvního dne života

 

Pěnový gel a šampon Suavinex s vůní Baby Cologne čistí a napomáhá uchování přirozeného kyselého povlaku na pokožce. Syndet receptura s pH 5,5 neobsahuje mýdlo, a proto čistí dětskou pokožku i vlasy velmi jemně a šetrně. Obsahuje přírodní mastné nasycené deriváty z kokosových ořechů, které napomáhají prevenci proti vysoušení a podráždění. Extrakt z heřmánku a Bisabol jsou známé složky s tišícím efektem. Díky provitaminu B5 zanechává vzhled vlasů měkčí, zářivější a poddajnější.

 

Ochrana jemné pokožky miminek je otázkou zdraví. Jelikož tato kůže není ještě dostatečně zralá, je velmi zranitelná a zatím plně nevykonává svoji ochrannou funkci zabraňující průnik mikroorganismů. Suavinex přizpůsobil složení této řady dětské kosmetiky velmi jemným a citlivým pokožkám. Tato škála produktů sestavených odborníky z lékařských a farmaceutických kruhů a podrobeným přísným kontrolám tolerance zaručuje účinnou a bezpečnou péči o pokožku miminka.

Kosmetika pro novorozence Suavinex je určena pouze pro vnější použití.

 

Ve společnosti Suavinex jsme zvolili udržitelnost. Tuto láhev jsme navrhli tak, aby byla šetrnější k životnímu prostředí. Na jedné straně použitím biologického materiálu z obnovitelných surovin (cukrová třtina udržitelného původu) a na druhé straně obalovým designem, který optimalizuje dopravu.

 

Výrobce: LABORATORIOS SUAVINEX, S.A. ve Španělsku. www.suavinex.com

Dovozce do ČR a SR: BABYGROUP s.r.o., Masarykova 968, Holešov, info@babygroup.cz

 

Vyrobeno v EU.

Netestováno na zvířatech.

SUAVINEX| Pěnový gel - šampon s vůní BABY COLOGNE 200ml
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Štěnovice Dobrá komunikace s obchodem
Tomas, Velky Krtis Super cena rychle dodanie sortiment,mali čo som hladal
Petr, Srch Dobré ceny Rychlé doručení Skvělá komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.