Hrníček Nuk Trainer Cup

  • Vánoce
Hrníček Nuk Trainer Cup

Hrníček Nuk Trainer Cup

Pojme 230 ml tekutiny, vhodné pro děti od 6 měsíců

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Hrníček Nuk Trainer Cup

  • Pojme 230 ml tekutiny, vhodné pro děti od 6 měsíců.
  • Měkké pítko, šetrné k patru.
  • Ergonomicky tvarovaná držátka - lehce se drží.
  • Hrneček vyrobený ze silného plastu (PP), neobsahuje BPA.
  • Řada evolučních hrnečků NUK, k dostání v různých barvách.

Trainer Cup NUK: Naučit se pít je opravdu snadné

Naučit se samostatně pít je jedním z nejdůležitějších kroků ve vývoji miminka. Použití hrnečku na učení NUK je dobrý začátek. Je vhodný pro děti od 6 měsíců a je navržen tak, aby vyhovoval potřebám našich nejmenších. Hrneček na učení NUK pomáhá k hladkému přechodu k prvnímu hrnečku - má obzvláště měkké pítko, které je šetrné k dětským dásním a patru. Tento hrneček na učení NUK je dokonale nepropustný, aby se zabránilo vytečení. To pro naše malé objevitele činí z prvních krůčků na cestě za samostatným pitím úžasnou zkušenost.

Trainer Cup NUK - pevný úchop, šetrný k ústům

Malé ručky a prstíky snadno udrží ergonomicky tvarovaná držátka. Tento hrneček na učení NUK má také ventil, který zaručuje bezproblémové pití. Samotný hrneček neobsahuje BPA a je vyroben z vysoce kvalitního a silného materiálu. Hrneček na učení NUK je vhodný pro pohodlné mytí v myčce nádobí. Skládá se z několika jednotlivých částí, které lze jednoduše rozložit a složit. Hrneček na učení NUK má co nabídnout také svým vzhledem: je dostupný v různých barvách a má roztomilé motivy, což činí učení samostatnému pití zábavným.

Tento hrneček na pití NUK je kompatibilní se všemi produkty z řady evolučních hrnečků NUK.

Trainer Cup NUK: Snadné učení se pít - třikrát

Naučit se samostatně pít je jedním z nejdůležitějších kroků ve vývoji miminka a je opravdovou výzvou pro trpělivost a dovednost. Právě proto jsme vyvinuli evoluční hrnečky NUK: nové hrnečky na pití, které lze kombinovat s různým příslušenstvím, aby tak mohly růst společně s dítětem. Každý nástavec je navržen tak, aby vyhovoval jednotlivým učícím fázím a bylo snadné ho se zvyšujícími se schopnostmi miminka vyměnit. Použití je velmi individuální a přizpůsobí se rychlosti učení našich nejmenších. Všechny nástavce jsou zcela bezpečné proti vytečení. Všechny nástavce jsou součástí praktické sady na učení pití evolučních hrnečků NUK. Objevte hrneček, který roste společně s vámi!

Hrníček Nuk Trainer Cup
Hrníček Nuk Trainer Cup
Hrníček Nuk Trainer Cup
Hrníček Nuk Trainer Cup
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Kateřina, Kutná Hora Rychle dodani Skvela komunikace
Jitka, Lázně Bohdaneč Profesionální jednání, příjemná komunikace, dobrá cena. Poradí, prostě profesionálové.
Milan, Pardubice Výborná dostupnost Velký výběr Milí personál Rychlost dodání Přehlednost internetových stránek

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.