X-Lander autosedačka X-Car

X-Lander autosedačka X-Car

X-Lander autosedačka X-Car

X-Lander autosedačka X-Car

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

X-Lander autosedačka X-Car

Cestování s dítětem se stává bezpečným i pohodlným díky materiálům nejvyšší kvality, nastavení náklonu autosedačky a díky adaptabilní hlavové opěrce.

V autosedačce X-Car dítě jezdí zády ke směru jízdy. Zajišťuje to lepší ochranu pro případ čelního nárazu. Síly nárazu se soustředí na zadní část autosedačky, zatímco energie úderu se šíří rovnoměrně v oblastech hlavy, krku a horních partií těla. Doporučujeme cestovat s dětmi v autosedačkách umístěných zády ke směru jízdy tak dlouho, jak je to možné, čili do dosažení hmotnosti 13 kg.

Zvolte ADAPTÉRY X-CAR pro Váš model kočárku:
– PRO X-MOVE/X-PULSE
– PRO X-CITE
– PRO X-RUN

Vlastnosti autosedačky X-CAR

Snadná regulace pásů

 

Hlavovou opěrku i pásy lze nastavit jedním pohybem ruky. Snadno a rychle ji lze uzpůsobit výšce dítěte. Hlavová opěrka autosedačky se musí nacházet ve správné poloze, čili těsně nad rameny dítěte. Správné nastavení hlavové opěrky garantuje správné zapnutí pásů.
 

 

Bezpečnostní pásy

 

Při volbě autosedačky pro své dítě byste měli věnovat zvláštní pozornost bezpečnosti. Pásy zajišťují ochranu uvnitř skořepiny sedačky, tlumí údery a rozprostírají jejich sílu na různá místa: dvě nad rameny a jedno v místě, kde spona spojuje pásy mezi nohama. Díky takovému rozmístění pásů autosedačka zajišťuje dítěti během jízdy plný komfort a bezpečnost.
 

 

Snadno pratelné potahy

 

Víme, že po cestě zůstávají v sedačce drobečky, nebo potah prostě potřebuje osvěžit. Celý potah lze prát v pračce. Lze jej snadno sundat bez odstraňování pásů. Sedačka pro kojence je díky snímatelnému potahu velmi funkční a usnadňuje život všem rodičům.
 

 

Dodatečná ochrana při montáži na rám kočárku

 

Nastavení rukojeti sedačky umožňuje snadné usazení dítěte do sedačky. Je také zárukou bezpečného připnutí sedačky na rám kočárku. Po montáži na rám kočárku je nutné přemístit rukojeť sedačky tak, aby se objevil zelený bod, který signalizuje správné osazení sedačky na rám kočárku. Stačí na obou stranách stisknout tlačítka na rukojeti, tím se madlo odblokuje a můžete jej přemístit.
 

 

Lopatka usnadňující opětovné nasazení potahů

 

Díky profilované lopatce lze po sejmutí přesně umístit potah i do úzkých štěrbin.
 

 

Boční ochrana SIP

 

Dodatečná ochrana hlavy, boků a beder v případě bočního nárazu. Instalovaná ve skořepině sedačky a v redukční vložce
 

 

Ventilace sedačky

 

Boční ventilační otvory v konstrukci sedačky garantují cirkulaci vzduchu podél celého povrchu, na kterém dítě leží.
 

 

Polstrování pásů

 

Měkké a široké polstrování pásů zajišťuje dítěti pohodlí a chrání proti otlakům.
 

 

Adaptační vložka

 

Sedačka je vybavena speciální vložkou, která redukuje vnitřek sedačky a zajišťuje optimální usazení během jízdy. Vložka zajišťuje dodatečnou a optimální oporu již novorozencům. Polštáře zmenšují volný prostor, chrání dítě a garantují mu optimální pohodlí během jízdy.
 

 

Kompatibilní s kočárky

X-Move

X-Pulse

X-Cite

X-Run

X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
X-Lander autosedačka X-Car
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Pavel, Moravský Krumlov Velký výběr Dobré ceny Rychlé odeslání zboží
Jiří, Pardubice Super ceny, skvělá komunikace a rychlost dodání. Doporučuji
Natálie, Pardubice Rychlost Nejnižší cena Ochota Výborná komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.