S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red

CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red

CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red

CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red

Jednoduché nastavení. Sen, který můžete prožívat. Autosedačka Sirona SX2 i-Size s otočením o 360° snižuje zátěž při instalaci do vozu a zajišťuje bezpečnost vašeho dítěte. Spolehlivé bezpečnostní funkce v kombinaci se snadným použitím pro bezstarostné cestování.

Vybrané funkce:

  • Rychlé a snadné naložení dítěte
  • Pohodlné cestování v nejbezpečnější poloze
  • Přednastavená boční ochrana pro bezchybnou instalaci

Automaticky bezpečné a snadné cestování

Stačí jen chvilka, abyste své dítě naložili do vozu a otočili sedadlo do polohy proti směru jízdy, bezpečně od samého začátku. Pokud chcete změnit otočení do polohy ve směru jízdy, jakmile bude dítě větší, sedačka umožňuje otáčení o 360° během několika sekund. Pokročilý systém lineární ochrany při bočním nárazu je přednastaven pro okamžité použití – o jednu starost méně, abyste se mohli soustředit na to, jak si užít cestu před sebou.

Technické specifikace:

  • Norma i-Size, UN R129/03
  • Výška: 61–105 cm (od 45 cm s vložkou pro novorozence)
  • Hmotnost: maximálně 18 kg
  • Věk: od přibližně 3 měsíců do 4 let (s vložkou pro novorozence již od narození)

Funkce:

  • Otočný mechanismus 360°
  • Autosedačka orientovaná proti směru jízdy
  • Pokročilá lineární ochrana při bočním nárazu
  • Energy Reduction Technology
  • Funkce sklopení jednou rukou
  • Výškově nastavitelná opěrka hlavy
  • Držák pásu
  • ISOFIX
  • Skořepina tlumící náraz

Pokyny k údržbě:

  • Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Kompatibilita:

  • Kompatibilní s vložkou pro novorozence, letním potahem, držákem nápojů, vodítky upevnění ISOFIX, kitem Sensorsafe 4v1

Instalace pomocí upevnění ISOFIX: Všimněte si loga i-Size. Pokud je sedadlo vozu opatřeno tímto logem, lze v něm používat všechny dětské autosedačky i-Size a nebude tedy uvedeno na našem seznamu kompatibilních vozů. Pokud váš vůz nemá sedadlo označené logem i-Size, zkontrolujte prosím kompatibilitu vozu. Pokud vůz na seznamu nenajdete, kontaktujte prosím náš tým zákaznické podpory.

Otočný mechanismus 360°Otočný mechanismus 360° odstraňuje namáhání zad při nakládání dítěte do vozidla. Otočit sedačku směrem ke dveřím a dítě naložit do vozu nebo jej vyložit je skutečná hračka. Změna polohy ve směru jízdy nebo proti směru jízdy tak nemůže být jednodušší.

Autosedačka orientovaná proti směru jízdyPři poloze orientované proti směru jízdy sedačka výrazně snižuje riziko zranění v případě čelního nárazu. Sedačka Sirona SX2 i-Size umožňuje přepravu dětí v poloze proti směru jízdy od narození do výšky 105 cm (do 18 kg, přibližně 4 roky). Sirona SX2 i-Size může být v závislosti na vašich potřebách použita také jako autosedačka pro děti ve směru jízdy (počínaje minimální výškou 76 cm a věkem 16 měsíců a více až do 105 cm). Společnost CYBEX však doporučuje, aby děti cestovaly v sedačce Sirona zády v poloze proti směru jízdy tak dlouho, jak je to možné.

Pokročilý systém lineární ochrany při bočním nárazuPokročilá lineární ochrana při bočním nárazu je připravena k použití již od začátku, bez nutnosti další instalace. V kombinaci se skořepinou tlumící náraz může snížit sílu bočního nárazu přibližně o 25 %.

Energy Reduction Technology
Energy Reduction Technology
Energy Reduction Technology zlepšuje bezpečnost při jízdě čelem po směru jízdy. Síly nárazu jsou přenášeny přímo do autosedačky prostřednictvím systému pásů, kde jsou částečně absorbovány materiály pohlcujícími energii. To snižuje síly působící na citlivý krk dítěte přibližně o 20 %.
 
Funkce sklopení jednou rukou
Funkce sklopení jednou rukou
Funkce sklopení jednou rukou umožňuje klidnou jízdu za krátkou chvíli. Rychle seřiďte sedačku a vaše dítě si může na cestách odpočinout. Díky pěti polohám, která jsou k dispozici pro jízdu v obou směrech, je snadné najít dokonalou polohu pro spaní.
 
Výškově nastavitelná opěrka hlavy
Výškově nastavitelná opěrka hlavy
Výškově nastavitelná opěrka hlavy má 12 poloh pro vlastní přizpůsobení. Jak vaše dítě roste, je snadné sedačku přizpůsobit tak, aby s ním držela krok.
 
Držák pásu
Držák pásu
Držák pásu jsou geniálním prvkem, který vám pomůže dostat vaše dítě na palubu. Zapněte popruhy pásů – jednoduché řešení pro zamotané končetiny!
CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red
CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red
CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red
CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red
CYBEX SIRONA SX2 I-SIZE 2023 Hibiscus Red
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Jaroslava, Pardubice Příjemné jednání, rychlé, dobrá domluva Parkování před obchodem Velký výběr na prodejně i online
Eva, Ústí Nad Labem Krásný jarní fusak,spokojenost.
Radek, Miřejovice Rychlé, jednoduché, přehledné

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.