Kendamum Nápoj pro těhotné a kojící ženy 800G

Kendamum Nápoj pro těhotné a kojící ženy 800G

Kendamum Nápoj pro těhotné a kojící ženy 800G

Instantní nápoj pro těhotné a kojící s banánovou příchutí, obohacený o vitamíny, minerály, kyselinu listovou a DHA. Bez palmového oleje, slazený sukralózou.

Celý popis
- +

Kendamum Nápoj pro těhotné a kojící ženy 800G

Kendamum Nápoj pro těhotné a kojící ženy 800G.

Nápoj je vhodný pro ženy v době plánového těhotenství, v těhotenství i po něm. Nápoj není náhradou pestré stravy.

Instantní nápoj s příchutí banánu speciálně vyvinutý pro těhotné a kojící maminky.
Obsahuje důležité vitamíny a minerály, včetně kyseliny listové a DHA, podporující správný vývoj miminka.
Sladký banánový nápoj bez zbytečných kalorií, slazený sukralózou, která je až 600× sladší než běžný cukr.
Neobsahuje palmový olej, což je v souladu s filozofií značky Kendamil zaměřenou na kvalitu a udržitelnost.
Praktické balení 800g pro snadnou přípravu a dlouhodobé používání.
Doplněk stravy, který by měl být součástí vyvážené a rozmanité stravy
 
Benefity:
kyselina listová (folát)*
vápník**
vitamíny D a C***
vitamíny B6, B2 a hořčík****
DHA*****
bez palmového oleje


Certifikace: Kontrolováno nejpřísnějším nařízením organizace Red Tractor. Bezpečnost potravin, dobré životní podmínky zvířat a ochrana životního prostředí jsou hlavními kritérii této organizace. Celý proces výroby je pečlivě sledován od farmy až po zabalení produktu.

Balení obsahuje 800 g.

* Doplňkový příjem kyseliny listové zvyšuje u těhotných žen hladinu folátu. Nízká hladina folátu je u těhotných žen rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu. Doporučuje se proto, aby ženy v reprodukčním věku užívaly 400 mcg doplňkové kyseliny listové denně nejméně 1 měsíc a až 3 měsíce po početí. Folát také pomáhá při tvorbě krve, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a podílí se na procesu dělení buněk.
** Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu zubů a kostí.
*** Vitamíny D a C podporují správnou funkci imunitního systému.
**** Vitamíny B6, B2 (riboflavin) a hořčík přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.
***** Příjem DHA neboli kyseliny dokosahexaenové z těla matky přispívá k normálnímu vývoji očí plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg DHA denně navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých [tj. 250 mg DHA a kyseliny eikosapentaenové (EPA)].
Dávkování a způsob užití
Dávkování: 57 g suchého instantního nápoje Kendamum a 200 ml vody = jedna porce. Doporučená denní dávka jsou 2 porce. Nepřekračujte doporučenou denní dávku a bez předchozí konzultace s lékařem již neužívejte další doplňky stravy.

Příprava v šejkru:
Do šejkru nalijte 200 ml vody.
Přidejte 3-4 vrchovaté čajové lžičky (57 g) prášku Kendamum.
Nasaďte víčko a dobře protřepejte.
Příprava ve sklenici:
Do sklenice dejte 3-4 vrchovaté čajové lžičky (57 g) prášku Kendamum.
Přidejte 100 ml vody a rozmíchejte na hustou kaši.
Přidejte dalších 100 ml vody a důkladně promíchejte.


Složení
Sušené odstředěné mléko, plnotučné mléko, rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), inulin, přírodní aroma, chlorid hořečnatý, cholin bitartrát, glukózový sirup, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrořas Schizochytrium sp. T18), citrát vápenatý, hydroxid draselný, askorbát sodný, L-arginine, inositol, pyrofosforečnan železitý, síran zinečnatý, sójový fosfatidylserin, sladidlo (sukralóza), niacin, síran manganatý, vitamín E, vitamín B6, D-pantothenát vápenatý, thiamin, síran měďnatý, beta-karoten, riboflavin, L-methylfolát vápenatý, kyselina listová, D-biotin, seleničitan sodný, jodid draselný, vitamín K1, vitamín D3, vitamín B12.

Alergeny jsou vyznačeny tučně.
Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Výživové údaje na 1 porci (57 g prášku a 200 ml vody):
Energetická hodnota 226 kcal / 955 kJ
Tuky 1,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 29 g - z toho cukry 24 g
Vláknina 2,3 g
Bílkoviny 17 g
Sůl 0,6 g

Vitaminy a minerální látky:
Betakaroten 1 mg, vitamin D 5 mcg (100 %*), vitamin E 4 mg alfa-TE (33 %*), vitamin K 34 mcg (46 %*), vitamin C 40 mg (50 %*), thiamin 1,7 mg (154 %*), riboflavin 0,85 (61 %*), niacin 10 mg (62 %*), vitamin B6 2,5 mg (179 %*), kyselina listová 200 mcg (100 %*) - z toho L-methyltetrahydrofolát 100 mcg, - kyselina pteroylmonoglutamová 100 mcg, vitamin B12 4,5 mcg (180 %*), kyselina pantothenová 3 mg (50 %*), biotin 70 mcg (140 %*), vápník 590 mg (74 %*), hořčík 108 mg (29 %*), železo 8,5 mg (61 %*), zinek 9,1 mg (91 %*), měď 530 mcg (53 %*), jód 117 mcg (78 %*), selen 27,5 (50 %*), mangan 1310 mcg (66 %*).

Ostatní důležité látky: cholin 170 mg, inositol 49 mg, fosfatidylserin 17 mg, L-arginin 49 mg, Kyselina dokosahexaenová (DHA) 150 mg.

* RHP - referenční hodnota příjmu
 Upozornění

Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah dětí. Baleno v ochranné atmosféře. Minimální trvanlivost viz spodní strana obalu. Spotřebujte do 4 týdnů po otevření. Vždy užívejte dle pokynů na přípravu a skladování.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

Kendamum Nápoj pro těhotné a kojící ženy 800G
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Jedovnice Jeden den objednáno, druhý den dodáno. Dobře zabaleno. Pěkná, přehledná stránka.
Jana, Praha 9 Možnost vyzvednutí i o víkendu
Anna, Kladno Cena rychlost dodání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.