Stříška Stay Cool ke kočárku Smile

Stříška Stay Cool ke kočárku Smile

Stříška Stay Cool ke kočárku Smile

Užijte si léto naplno! S extra širokou stříškou Stay Cool, kterou lze ještě libovolně rozšířit, ostrý letní sluneční svit nepředstavuje pro vaše dítě žádný problém.

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

Stříška Stay Cool ke kočárku Smile

Letní stříška Stay Cool ke kočárku Smile III

Užijte si léto naplno! S extra širokou stříškou Stay Cool, kterou lze ještě libovolně rozšířit, ostrý letní sluneční svit nepředstavuje pro vaše dítě žádný problém. Důmyslný systém ventilačních otvorů zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu, díky čemuž se teplota uvnitř kočárku i během horkých letních dnů nezvyšuje. Součástí stříšky je i vestavěná síť proti hmyzu, která dítě chrání před nezvanými návštěvníky.   

·         Extra široká stříška na ochranu před sluncem

·         Systém ventilačních otvorů pro cirkulaci vzduchu a regulaci teploty

·         Integrovaná síťka proti hmyzu  

 

Ochrana dětí na cestách od roku 1966 Ve společnosti Britax Römer ručí za to, že děti i rodiče jsou na cestách v bezpečí. Od chvíle, kdy v roce 1966 vyvinuli první dětskou autosedačku Britax Römer, je bezpečnost dětí jejich nejvyšší prioritou. Už více než 50 let nešetří prostředky ani silami, aby dětem zajistili ještě větší bezpečí. V současné době společnost Britax Römer vyvíjí a vyrábí dětské autosedačky, kočárky a cyklosedačky.   Pečlivě vyrobeno Filozofií firmy je poskytovat zákazníkům nejvyšší kvalitu výrobků, která převyšuje zákonné standardy v oblasti ryzosti a čistoty. Od přísných nezávislých zkoušek v několika fázích výroby až po minimální požadavky převyšující zákonná nařízení a přísné standardy kvality pro každého zákazníka. Snahy, které se za poslední léta vložili do této oblasti, se prokázaly během spotřebitelských testů, jako je např. Stiftung Warentest v Německu, kde pravidelně Britex dosahuje nejlepších výsledků v kategorii obsahu chemických látek.  

Testováno dle nejvyšších standardů Ve společnosti Britax Römer je dodržování nejvyšších bezpečnostních standardů hlavní prioritou. Právě proto je značka Britax průkopníky interních dynamických testů a v Evropě provozuje dvě zařízení světové třídy pro dětské autosedačky. V roce 2017 zahájili jedny z nejmodernějších a technicky nejpokročilejších nárazových zkoušek pro dětské autosedačky na světě.

Stříška Stay Cool ke kočárku Smile
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Lukaš, Beckov Poslané načas, veľký výber, pomerne lepšie ceny v porovaní , akcie, dobrá komunikácia aj telefonicky, rýchle vybavenie
Alena, Louny Rychlost vyřízení objednávky Cena
Michaela, Štěnovice Dobrá komunikace s obchodem

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.