Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White

Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White

Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White

Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White

 

Odsávačka ZOPA Yooki

Dvoufázová elektrická odsávačka mateřského mléka Yooki

Dvoufázová odsávačka Yooki je určená pro šetrné odsátí mateřského mléka. Ocení ji všechny maminky, které potřebují nakrmit dítě, i když mu nejsou na blízku. Je skvělým pomocníkem i pro maminky, kterým trvá déle fáze rozkojení. Pravidelné používání stimulace odsávačkou totiž může výrazně pomoci tvorbě mléka a následnému kojení.

Odsávačka Yooki disponuje 2 fázemi – stimulací a samotným odsáváním. Stimulace masíruje bradavku pomocí rychlých cyklů s nízkým podtlakem, čímž připravuje prso na odsávání. Druhá fáze pak věrně napodobuje přirozené sání dítěte díky pomalejším cyklům s vyšší úrovní podtlaku.


Přizpůsobí se každé mamince
Měkká silikonová vložka se přizpůsobí jakémukoliv tvaru a velikosti prsou. V kombinaci s výkonným motorem tvoří technologii ZOPA 3D Pumping. Tato technologie věrně napodobuje přirozené sání dítěte. V první fázi měkká vložka bradavku stiskne, vytvoří žádoucí podtlak a v dalších fázích poté probíhá samotné odsávání mléka ze všech prsních žláz. Díky tomu je celý proces příjemný a navíc napomáhá předcházet mastitidě (zánětu prsou). U každé fáze lze nastavit intenzitu v 9 úrovních.

Odsávání kdekoliv
Odsávačku je možné používat po zapojení do sítě, ale také samostatně. Kvalitní Li-ion baterie umožní odsávat na jedno nabití až 140 minut.
Extrémně tichý chod vám poskytne soukromí mimo domov, ale také vám dovolí odsávat v noci vedle spícího dítěte. Velkou výhodou je vestavěné tlumené noční světlo, díky kterému půjde na odsávání dobře vidět, avšak není natolik silné, aby probudilo dítě.

• 2 fáze sání
• 9 stupňů intenzity sání
• Vestavěné noční světýlko
• Měkká silikonová vložka
• Napodobení přirozeného sání dítětem
• Lze používat připojené k síti i bezdrátově
• Nabíjení pomocí USB-C
• Až 140 minut odsávání
• Kvalitní Li-ion baterie
• Extrémně tichý chod <30dB
• Přehledný ovládací panel
• Technologie ZOPA 3D Pumping
• Jednoduché sestavení i čištění
• Lahvička je součástí balení

 

Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White
Elektrická odsávačka mléka Yooki, White - White
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Petra, Žabčice Rychlé dodání zboží, dáreček k nákupu.
Pavel, Litomyšl Komunikace obchodu, rychlost dodání, skladová dostupnost zboží DOPORUČUJI
Štěpán, Velhartice Neskutečná rychlost příchodu balíku... není co vytknout :)

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.