Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou

Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou

Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou

Inglesina vanička Sofia Ribes s přebalovací taškou

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou

Inglesina má renomé založené na kvalitě, péči a na do nejmenšího detailu dotažených kočárcích: jejich elegance, dokonalý komfort jsou opět patrné na kočárku Sofia, který přestože je spíše sportovnějšího charakteru, je velkoryse potažen cennou tkaninou jak zevnitř, tak vně vaničky.

• Vanička kočárku je vybavena speciálním zařízením regulujícím proudění vzduchu pomocí speciálního okýnka s nastavitelným otevíráním, umístěným ve dně vaničky a zajišťujícím přirozenou cirkulaci vzduchu a tak ideální prostředí pro dítě.

• Polohovatelná opěrka zad je plynule nastavitelná do více poloh centrálním ovládáním umístěným ve dně vaničky směrem od rukojeti kočárku a umožňuje mámě ji přizpůsobit, ale zůstat při tom v očním kontaktu s dítětem.

• Vnitřní polstrování lze vyjmout a prát v ruce na 30° C. Pokud je vnitřní polstrování vyjmuto, je možné vyčistit vnitřní dno vaničky kočárku jemnou látkou. • Praktické držadlo na přenos vaničky je ukryté v potahu boudičky a jeho rukojeť je ergonomicky tvarována.

• S kočárkem se dodává nádherná a přitom praktická taška na rukojeť na nezbytné potřeby, která je vybavena pohotovostní přebalovací podložkou

• Kočárek je vybaven systémem Easy Clip pro automatické nasazování vaničky na podvozek a pro její snadné a bezpečné snímání.

• S kočárkem jsou kompatibilní autosedačky skupiny 0+ Inglesina Huggy a báze s nebo bez možnosti upínání do Isofixu.

• Dodávka neobsahuje podvozek

Technické parametry: Vnitřní rozměry vaničky: šířka 35 cm, hloubka 22 cm, délka 75 cm Váha vaničky kočárku (s boudičkou): 5,2 kg Hmotnost podvozku: 10,5 kg Materiál vnějšího potahu: polyester Materiál vnitřního potahu: snímatelná polyesterová výplň lze prát v ruce na 30° C Materiál kostry vaničky: polypropylen Doporučené příslušenství k dokoupení: novorozenecký zimní pytel, matrace s línou pěnou, sportovní sedačka s boudičkou a nánožníkem, autosedačka Huggy, báze s nebo bez Isofixu, pláštěnka pro hlubokou vaničku nebo pro autosedačku Huggy, síťka proti hmyzu pro hlubokou vaničku nebo autosedačku Huggy, froté vložka pro autosedačku Huggy, Stand-up stojan na vaničku

Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou
Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou
Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou
Korbička Sofia Ribes s přebalovací taškou
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Monika, Velké Přílepy Super rychla dodávka
Hana, Blatnice Pod Svatým Antonínkem Komunikace Vstřícnost
Adriána, Dolný Ohaj Výborná komunikácia so zákazníkom, rýchle dodanie tovaru.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.