S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY

PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY

PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY

Naprosto úžasný volant pro malého řidiče, se kterým každá cesta rychleji uteče. Volant lze lehce připevnit k madlu kočárku.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY

Dítě zabaví mnoho aktivit, které volant obsahuje. Každé tlačítko v sobě skrývá zvuk a nebo písničku. Celkem dítě uslyší 3 různé zvuky a písničky.

Hudbu doprovází i světelné efekty. Volant je vyroben v krásných pestrých barvách, zaujme dítě i vizuálně.

  • Neobsahuje BPA
  • Navrženo v Austrálii
  • Pro děti od 12 měsíců
  • Potřeba vložit 2 x 1,5 V AA baterie - baterie pro první použití jsou vloženy uvnitř hračky.
  • Pevně upevněte k madlu kočárku . Dle průměru a velikosti madla je nutné i několikanásobné obtočení uchycovacího pásku.

Čištění: Otírejte lehce hadříčkem namočeným ve vlažné vodě

Návod ke stažení CZ-SK zde: 0184477 - Playgro - Volant se zvuky

Hračka patří do konceptu STEAM

  • STEM je koncept vzdělávání v oboru vědy, techniky, technologie a matematiky
  • Poslední dobou se ale přidává do slova „STEM“ i písmenko „A“ jako „art“ (umění či kreativita) a vzniká tak koncept STEAM.
  • Zjednodušeně jde o myšlenku neoddělovat při učení technické a kreativní předměty, ale vše spojovat a najít nové způsoby vnímání technických předmětů
  • Výhodou je, že hračky s označením STEAM pomáhají rozvíjet dovednosti, řešení problémů, vytrvalost, komunikaci i mentální obratnost u dětí již od narození
  • Prostřednictvím hry si děti zdokonalují klíčové kognitivní procesy (základní zpracovávání informací), které jim pomáhají vytvářet základy pro celoživotní učení
  • STEAM podporuje přirozenou zvědavost
  • Dětství je obdobím velmi progresivního růstu a vývoje, který je z velké části zaměřený na koordinaci, uvědomění, emocionální spojení a smyslový prožitek
  • Hračky od Playgro + LEARN zavádějí prvky STEAM do hraček, a tak automaticky a bez nucení děti zapojují do rozvíjení hmatu, sluchu, zraku a podněcují ke zkoumání, pohybu i rozvíjí představivost
PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY
PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY
PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY
PLAYGRO - VOLANT SE ZVUKY
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Ivana, Roudné - České Budějovice Rychlé dodání Cena odpovídající kvalitě
Erika, Přelouč Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky. Veliký výběr zboží. Slevové akce. Milý a ochotný personál. Velká a nádherná prodejna. S každým nákupem velká spokojenost! Ať na e-shopu či prodejně.
Erika, Přelouč Obrovský výběr kvalitního zboží Skvělá komunikace s obchodem Rychlé vyřízení objednávky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.