S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue

Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue

Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue

Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue

Autosedačka Pallas S-Fix 2v1 je vybavena nastavitelným tlumícím štítem. Vynikající výsledky v testech ADAC/Stiftung Warentest 10.2018.

Instalace pomocí pásu: Sedačku lze používat ve všech vozech s automatickým tříbodovým bezpečnostním pásem.

Vybrané funkce:

  • Jednou rukou nastavitelný tlumící štít (skupina 1)
  • Patentovaná sklopná opěrka hlavy
  • Integrovaný systém lineární ochrany při bočním nárazu (systém L.S.P.)
  • Funkce pohodlného sklopení jednou rukou (skupina 1)
  • Sedačka 2v1
  • Systém ISOFIX Connect pro větší stabilitu a bezpečnost

Nastavitelná ochrana do věku 12 let

Optimalizovaný tlumící štít snižuje riziko těžkých poranění krku, aniž by dítě omezoval. Když je čas na spánek, patentovaná sklopná opěrka hlavy zabraňuje přepadnutí hlavy dítěte dopředu. Podpírá hlavu dítěte tak, aby zůstala po celou dobu v bezpečnostní zóně opěrky hlavy, což je obzvláště důležité v případě bočního nárazu. Spolu s opěrkou hlavy systém L.S.P. nabízí zvýšenou bezpečnost snížením sil působících v případě bočního nárazu.

Technické specifikace:

  • UN R44/04
  • Skupina: Skupina 1/2/3
  • Hmotnost: 9–36kg
  • Věk: Od 9 měsíců do přibližně 12 let

Funkce:

  • Nastavitelný tlumící štít
  • Patentovaná sklopná opěrka hlavy
  • Lineární ochrana při bočním nárazu
  • Funkce pohodlného sklopení jednou rukou
  • Sedačka 2v1
  • ISOFIX Connect
  • Skořepina tlumící náraz
  • Systém odvětrávání
  • Výškově nastavitelná opěrka hlavy s 12 polohami
  • Extra široký a hluboký polštář sedačky

Pokyny k údržbě:

  • Textilní potahy lze prát v pračce na 30 °C

Nastavitelný tlumící štítOptimalizovaný tlumící štít Pallas S-Fix snižuje riziko těžkých zranění krku, aniž by dítě omezoval, a zlepšuje celkovou funkčnost při nárazu. Nastavení tlumícího štítu jednou rukou zaručuje snadné použití rodiči. Síla čelního nárazu je rozložena po ploše tlumícího štítu a absorbována jeho materiály pohlcujícími náraz. Tento systém se podobá nafouknutému airbagu a v případě nehody pomáhá výrazně snížit sílu nárazu. Pás nezraní dítě a zároveň je chráněna citlivá hlava, krk, ramena a vnitřní orgány. Nově navržený, jednou rukou nastavitelný tlumící štít (patentováno) se dokonale přizpůsobí nejvyššímu pohodlí těla dítěte a navíc nabízí větší volnost pohybu horní části těla a maximální bezpečnost zejména při čelních nárazech ve srovnání s běžnými pětibodovými systémy pásů.

Patentovaná sklopná opěrka hlavySklopná opěrka hlavy zabraňuje přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku. Zajišťuje, aby hlava dítěte zůstala po celou dobu v bezpečnostní zóně, což je obzvláště důležité v případě bočního nárazu.

Integrovaná ochrana při bočním nárazuSklápěcí na straně směřující ke dveřím vozidla. Systém L.S.P. sedačky Pallas S-Fix nabízí zvýšenou bezpečnost v případě bočního nárazu. Systém L.S.P. snižuje sílu nárazu v případě bočního nárazu přibližně o 25 % ve srovnání se stejnou autosedačkou bez aktivovaného systému L.S.P.

Možnost sklopení jednou rukou
Možnost sklopení jednou rukou
Pro uvolněnou a klidnou cestu. Chytrá funkce sklopení jednou rukou usnadňuje rodičům nastavit sedadlo Pallas S-Fix do spací polohy a zároveň ponechává jednu ruku volnou (skupina 1).
 
Sedačka 2v1
Sedačka 2v1
Pallas S-Fix je sedačka 2v1, které se přizpůsobuje růstu vašeho dítěte a lze ji používat od 9 měsíců do 12 let. Ve skupině 1 se nastavitelný tlumicí štít používá jako nafukovací airbag a při nárazu chrání před poraněním krku, aniž by byl omezující. Pro děti od přibližně 3 let lze sedačku snadno přeměnit na sedačku skupiny 2/3 z řady Solution.
 
ISOFIX Connect
ISOFIX Connect
Model Pallas S-Fix je vybaven upínáním ISOFIX pro snadnou instalaci a zvýšenou stabilitu. Lze používat i ve vozidlech bez upínání ISOFIX.
 
Skořepina tlumící náraz
Skořepina tlumící náraz
Flexibilní materiál konstrukce absorbuje sílu nárazu.
Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue
Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue
Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue
Cybex PALLAS S-FIX 2022 Navy Blue/navy blue
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Dominika, Opava Levné zboží Kvalitní zboží Komunikace obchodu Dáreček k nákupu
Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Erika, Přelouč Veliký výběr zboží. Velmi milý a profesionální personál s osobním přístupem. Objednávám pravidelně a vždy jsem velmi spokojená!Mohu jen a jen DOPORUČIT♥️

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.