Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto

Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto

Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto

Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto

 

Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto – Blossom pink
Ručně háčkovaný řetěz na kočárek se dvěma mini zvířátky ve tvaru slona Fanto.

Ikonicky design sloníka Fanta
Tento řetěz na kočárek je skvělou dekorací a zároveň smysly stimulující a aktivující doplněk ke kočárku, kolébce, autosedačce atd. Skládá se z dvou malých slonů Fanto a míčků v různých barvách.

Fanto je ikonický design od společnosti Sebra Interior – slon, který v roce 2020 oslavil 10. výročí.

Protože byl tento řetěz ručně háčkován mohou se vyskytnout odchylky ve vzhledu jednotlivých výrobků. Vzory jsou vyrobeny z organické bavlny a vyplněny recyklovaným polyesterem.

Připevněte jej na stříšku kočárku nebo autosedačky pomocí dvou plastových kroužků, které neobsahují BPA, ftaláty, PFOA ani PFOS. Stimuluje a aktivuje smysly vašeho dítěte a zpříjemní veškerý čas strávený v kočárku či autosedačce.

Řetěz na kočárek splňuje platné bezpečnostní požadavky na šňůry určené k zavěšení na postýlky, kolébky, kočárky apod.  Testováno a schváleno v souladu s normami EN71-1, EN71-2 a EN71-3 - evropskou směrnicí o bezpečnosti hraček.

O organické bavlně
Příze v tomto výrobku je vyrobena z organické bavlny – tato volba byla učiněna s cílem snížit ekologickou stopu výrobku. Pěstováním organické bavlny lze snížit nebo eliminovat mnoho dopadů na životní prostředí spojených s produkcí bavlny.

O výplni z recyklovaného polyesteru
Výplň je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyesteru z plastových lahví, které byly sebrány a vyčištěny, poté byly rozdrceny, znovu roztaveny a přeměněny na nová, recyklovaná vlákna. Plastové lahve tak dostávají nový život, místo aby skončily jako odpad. 

Vlastnosti:
Materiál: 100% bavlna, výplň z recyklovaného polyesteru, spony – plast
Doporučený věk: 0 +
Rozměry:
Délka 53 cm
Šířka 2 cm
Výška 7 cm

Pokyny pro čištění: Lze prát v pračce při 30 stupních na jemný program

POZOR! Aby se předešlo možnému zranění, měla by být hračka odstraněna, když se vaše dítě začne snažit dostat na všechny čtyři do polohy pro plazení, předejte tak tomu, aby se do hračky zamotalo.

Bezpečnostní informace k tomuto výrobku naleznete v logu uprostřed řetězu.

VAROVÁNÍ! Chraňte před ohněm

Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto
Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto
Sebra Háčkovaný řetízek na kočárek Fanto
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Gabriela, Praha Rychlé dodání online poradenství
Ladislav, Čelechovice Na Hané Rychlost dodání Kvalitní zboží Nutričně vyvážené Zdravé potraviny pro nejmenší bez balastních látek
Anna, Lanškroun Velmi rychlé dodání! - zboží objednáno v pátek odpoledne a ještě tentýž den odesláno Zboží dobře zabaleno

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.