X-Lander kočárek X-Follow

X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow

X-Lander kočárek X-Follow

X-Lander kočárek X-Follow

Celý popis
Skladem do 7 dní
- +
Doprava zdarma

X-Lander kočárek X-Follow

X-Follow je náš nový, exkluzivní a do posledního detailu propracovaný sportovní kočárek. Vyznačuje se moderním, minimalistickým designem, který následuje trendy. Sportovní kočárek je nejen elegantní, ale také solidní, pevný a odolný. Komfortně se používá – rychle se skládá, dokonce jednou rukou. Po složení je X-Follow lehký a kompaktní. Je to ideální kočárek pro moderní rodiče, kteří ocení důmyslná řešení a až 6 barev na výběr.

Kočárek X-Follow je volbou pro rodiče, kteří vyžadují nevšední řešení v každém detailu. Proto jsme při jeho vývoji věnovali hodně pozornosti drobným detailům. Díky tomu předáváme do Vašich rukou kočárek, který má krásné provedení a je funkční. Zajistili jsme, aby se X-Follow skládal rychle a také bez námahy. Snadno jej převezete na libovolné místo a složený v bytě nezabere hodně místa. Nákupní koš jsme umístili tak, aby pro Vás bylo ukládání a vytahování věcí komfortní. Abychom dítěti zpříjemnili cestování, ušili jsme sedačku z měkké a na dotek příjemné textilie. Kompaktní rozměry – 80 × 102,5 k rukojeti (106 cm k boudičce) × 52 cm – poskytují dítěti prostor a pohodlí a ve spojení s nízkou hmotností (7,5 kg) se z X-Follow stává řešení uzpůsobené potřebám života ve městě. Dostupný je až v 6 barvách, díky tomu se odlišuje designem. Vybavili jsme jej velkou boudičkou, která při rozkládání a skládání nevydává žádný zvuk. Okno v boudičce je na magnet, což garantuje jeho tiché otevírání. Dítě tak má zajištěny komfortní podmínky, bez jeho rušení při odpočinku. Látka na boudičce je navíc impregnována nepromokavou vrstvou a díky tomu pod ní může dítě příjemně cestovat nezávisle na počasí.

X-Follow je celoroční, městský sportovní kočárek, který je dostupný v 6 moderních barvách. Jeho moderní design, dokonalé proporce a péče o detail – to jsou vlastnosti, které z něj dělají exkluzivní a vzhledem se odlišující kočárek. Vybavili jsme jej velkou, nepromokavou boudičkou, díky které bude dítě moci příjemně cestovat i během deště. Zipy na boudičce jsou také voděodolné – jako u zimních oděvů. Ke sportovnímu kočárku lze dokoupit kompatibilní moskytiéru a uzpůsobenou pláštěnku. Kočárek odolá zatížení do 15 kg.
 
 Cesty po městě vyžadují, aby byl kočárek mrštný a lehký. Právě takový je X-Follow. Systém skládání je navržen tak, aby rodič mohl kočárek snadno a rychle složit jednou rukou. Stačí stisknout a otočit ergonomickou páčkou a kočárek se velmi snadno složí. Způsob provedení kočárku rozhoduje o bezpečnosti dítěte. Proto zde není místo na kompromisy. Při tvorbě X-Follow jsme použili vysoce kvalitní materiály a certifikované textilie, které jsou pro dítě bezpečné. Použili jsme také pružinové odpružení a vybavili jsme kočárek pěnovými koly, proto je každý výlet pro dítě bezpečný a pohodlný nezávisle na tom, jestli cestujete po městském parku, chodníku, písku nebo sněhu.
 

Jednoduché a rychlé skládání

Ve městě jsou jednoduchá, ale důmyslná řešení mimořádně cenná. Tím jsme se řídili, když jsme tvořili systém skládání kočárku. Je založen na skrytých napínacích lankách a obsluhuje se 2 tlačítky v rukojeti kočárku. Stiskněte první tlačítko a současně posuňte druhé. Po odblokování se kočárek skládá sám gravitační silou. I přes tak jednoduchý systém není možné, aby se kočárek složil náhodně – vyžaduje to stisknutí tlačítek v určitém pořadí. Jedná se o systém second lock a díky jeho použití kočárek splňuje bezpečnostní normy. Skládání kočárku je pro rodiče rychlé a snadné, je možné jej složit jednou rukou a v jednom místě. Kočárek váží pouze 7,5 kg a po složení se bez problému vejde do kufru dokonce i malého vozidla. Má také samozapínací přezku, díky které můžete složený kočárek pohodlně přenášet jednou rukou. Malé rozměry po složení (59 × 31 × 52 cm) usnadňují také uskladnění kočárku v bytě.
 

Dokonalý v každém detailu

X-Follow přináší pečlivě zvolený, moderní design. Minimalistický a elegantní. Kočárek je dostupný až v 6 moderních barvách: pudrové růžové, tyrkysové/mořské, modré, khaki, žluté a béžové. Ti, kteří sledují trendy, si jistě všimli, že barvou roku 2021 agentura Pantone vyhlásila sluneční žlutou. Právě taková je naše Solar Yellow. Pro odvážné máme také Cosmic Blue, avšak ti, kteří preferují klasická řešení, si mohou vybrat Galaxy Beige nebo Helio Green, které se již mnoho let těší neslábnoucí popularitě mezi rodiči. X-Follow přitahuje pohledy moderními barvami a estetickým vzhledem. Kočárek má rovné linie, dodatečně zdůrazněné stříbrným prvkem rámu. Za svou lehkost a obratnost vděčí ideálně navrženým proporcím. Tento design je odpovědí na potřeby rodičů, kteří mají rádi individualismus a také stylová a kompaktní řešení. X-Follow je kočárek pro rodiče, kteří ocení také kvalitu a možnost uzpůsobení individuálním požadavkům. Velmi lehký (7,5 kg) a mrštný kočárek se skvěle osvědčí během cestování po městě. Díky speciálnímu systému jej velmi rychle a snadno složíte jednou rukou. Po složení má kompaktní rozměry, bez problému se tedy vejde do kufru auta. Je to praktické řešení, které umožňuje komfortní cestování po městě. Nezávisle na tom, jestli se vydáte na procházku do parku nebo na nákupy. V případě nákupů jistě oceníte objemný koš (45 × 36 × 15 cm), ke kterému je snadný přístup. Tak, aby bylo možné do něj kdykoli sáhnout. Díky ložiskům v kolech se kočárek snadno řídí i jen jednou rukou. Odpružení a pěnová kola zpříjemňují cestování dítěte a Vy mu můžete ukázat svá oblíbená místa ve městě. Velká, voděodolná a tichá boudička poskytuje dítěti komfort při cestování a spánku za každých podmínek. Opěrku nohou jsme potáhli látkou, která chrání proti znečištění a snadno se čistí. Páskový systém regulace umožňuje nastavení té nejpohodlnější polohy.
 
 
 

Vlastnosti kočárku X-FOLLOW

Kola

Příjemné cestování po městských chodnících. Kola kočárku X-Follow jsou vyrobena z vysoce kvalitní EVA pěny. Garantuje to jejich lehkost a odolnost. Dokonce i při jízdě po nerovném terénu nebo najetí na něco ostrého, např. kousek skla, nehrozí propíchnutí nebo zničení kola. Kola navíc nevyžadují údržbu a také není nutné pamatovat na jejich nafukování. Takový typ kol se nejlépe osvědčí během procházek po městských stezkách nebo chodnících. Vysoká kvalita pěny a pružiny použité v kolech zvyšují úroveň odpružení, což má následně vliv na stabilní jízdu bez otřesů. A to je přeci základ příjemného cestování Vašeho dítěte.

Lehkost, kterou oceníte

Lehkost, kterou oceníte. Při navrhování konstrukce kočárku jsme chtěli, aby byl současně lehký, ale také spolehlivý. X-Follow vyrobený z … váží pouze 7,5 kg. Díky tomu se pohodlně přenáší a převáží. Bez problému jej naložíte do malého kufru nebo vnesete do bytu, kde nebude zabírat hodně místa.

Komfortní cestování v každé poloze

Komfortní cestování v každé poloze. Opěradlo X-Follow snadno nastavíte dvěma rukama pomocí pásek. Standardně jsou u sportovních kočárků k dispozici 3 možné polohy opěradla. U X-Follow opěradlo zastavíte v libovolné poloze, uzpůsobené potřebám dítěte. Úhel náklonu opěradla závisí na Vás a Vašem dítěti. Opěradlo se rozkládá až do polohy vleže a vytváří rovnou plochu. Díky speciálním popruhům můžete v X-Follow převážet i novorozence.

Velká boudička

Velká boudička pro komfortní cestování. X-Follow má velkou, nastavitelnou boudičku. Bez problému ji uzpůsobíte tak, aby bylo dítě chráněno před sluncem nebo větrem. Sepnutá boudička má rozměry 35,5 × 47 cm a po rozepnutí se délka zvětšuje na 57 cm. Dítě má hodně místa a může pohodlně poznávat svět. Navíc jsme ji vybavili okénkem, které dítěti poskytuje neustálou ventilaci a přívod čerstvého vzduchu. Vám pak umožňuje neustálý kontakt s dítětem. Díky speciálnímu magnetickému zapínání je manipulace s okénkem zcela tichá. S tímto řešením nerušíte při manipulaci s okénkem spánek dítěte, když se rozhodne si zdřímnout.

Viditelný již z dálky

Viditelný již z dálky. Bezpečnost během společných výletů je základ. Také během procházek ve městě. Naším cílem bylo, aby byl X-Follow vidět z každé strany a v každém místě. Proto jsme po celé šířce boudičky umístili velký reflexní prvek. Reflexní prvky jsou také na koši a kolech kočárku. Díky tomu je celý kočárek dobře vidět i z velké dálky.

Řídí se jednou rukou

Řídí se jednou rukou. Díky lehkosti a stabilitě se kočárek snadno a pohodlně řídí. Je to důležité, aby cesta byla příjemná nejen pro dítě, ale také pro rodiče, který po celou dobu procházky bdí nad dítětem. Vysoce kvalitní ložiska v kolech Vám zajišťují kontrolu nad kočárkem dokonce i při řízení jednou rukou.

Skládání ve dvou krocích

Skládání ve dvou krocích. X-Follow jsme vybavili pohodlným a moderním systémem skládání, díky kterému lze kočárek složit ve dvou krocích a vlastní gravitační silou. Systém je založen na dvou tlačítkách. Stačí, že stisknete jedno a současně posunete druhé, aby se kočárek složil pod vlivem vlastní váhy. Samozapínací přezka umožňuje jeho pohodlné přenášení ve složeném stavu. Víme, jak důležitá je možnost rychlého skládání a rozkládání kočárku, zejména pokud bydlíte ve městě a žijete ve svém rytmu.

Vytvořen pro cesty po městě

Vytvořen pro cesty po městě. Bez ohledu na to, zda se vydáte do obchodu nebo na procházku po městě, malé rozměry dělají z X-Follow ideálního společníka na městské procházky. Rozložený má rozměry 80 × 102,5 k rukojeti (106 cm k boudičce) × 52 cm, kočárek je tedy je velký a prostorný. Po složení je skutečně malý – 59 × 31 × 52 cm. Snadno se vejde do kufru auta a v bytě nezabere hodně místa.

Minimalistický a designérský

Minimalistický a designérský. X-Follow přináší moderní design a estetiku. Jednoduchý, minimalistický vzhled dodává kočárku exkluzivní charakter. Díky velkému výběru barev si každý rodič najde něco pro sebe. Nezávisle na tom, zda preferuje odvážná řešení – jako sluneční žlutá Solar Yellow, Cosmic Blue, nebo klasická jako Galaxy Beige a Helio Green. Ramenní pásy, které jsou barevně sladěny s boudičkou, ideálně ladí s celým vzhledem kočárku a vytvářejí společně stylové spojení v pastelové paletě barev.

Bezpečnost

X-Follow jsme navrhovali s mimořádnou péčí o bezpečnost dítěte. Proto jsme do něj umístili 5bodové pásy upevněné do 3bodové bezpečnostní přezky. Navíc jsou na sedačce namontována dodatečná poutka, která po protažení pásů umožňují bezpečnou přepravu novorozence. Pro seřízení pásů stačí lehce zatáhnout za koncovku pásu a zajistit. K pásům jsme přidali sadu ramenních chráničů – se zapínáním na patentky, tedy snadno snímatelné. Vybavili jsme je také gumičkou, která stabilizuje ramenní chránič v jednom místě tak, aby se neposouval. Díky tomu je kůže dítěte chráněna proti odřeninám. Dalšími prvky, které zajišťují bezpečnost Vašeho dítěte i Vaši, jsou reflexní prvky, které jsou umístěny po celé délce stříšky boudičky. Díky tomu je kočárek dobře viditelný i z velké dálky. Dodatečné reflexní prvky se nacházejí také na koši a kolech. Kočárek je tak vidět ze všech stran. Všechny textilie použité k výrobě X-Follow jsou pro dítě bezpečné, neobsahují žádné škodlivé látky a mají testy potvrzené certifikáty. Náš kočárek jsme podrobili mnoha testům: mechanickým, stability, odolnosti. Všechny testy měly pozitivní výsledek. Kočárek splňuje normu EN 1888-1:2018. Navíc byly prvky použité k výrobě kočárku podrobeny zkouškám na shodu s EN 71-3 (migrace určitých prvků) a také EN 71-2 (hořlavost).
 
 
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
X-Lander kočárek X-Follow
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Lucie, Praha Skvělá cena rychlé zaslání
Jiří, Praha 5 Výhodné ceny Zboží dorazilo v pořádku Komunikace v pořádku Informační emaily o stavu objednávky a platby
Erika, Přelouč Veliký výběr zboží. Velmi milý a profesionální personál s osobním přístupem. Objednávám pravidelně a vždy jsem velmi spokojená!Mohu jen a jen DOPORUČIT♥️

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.