Sebra Melaminový hrneček

Sebra Melaminový hrneček

Sebra Melaminový hrneček

Sebra Melaminový hrneček

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Sebra Melaminový hrneček

 

Slaďte výrobek s ostatními částmi nádobí z melaminové kolekce Pixie Land pro kompletní vzhled kolem jídelního stolu.

Na hrnečku najde dítě roztomilé ilustrace tří roztomilých zvířátek, z nichž každý má na zádech své vlastní bobule – borůvku, malinu a jahodu. Hrníček byl navržen pro dětské ručičky a donímatelné víčko se hodí, když se vaše dítě potřebuje naučit s hrníčkem samo zacházet nebo když se nápoje konzumují venku, kde by do hrnečku bez víčka mohly vlézt vosy nebo jiný hmyz. Používejte šálek s nebo bez víčka podle potřeby. Kelímek lze samozřejmě využít i k uložení fixů, zubních kartáčků nebo k podávání svačin.

Doporučený věk: 4+ měsíce
Instrukce: Vhodné pouze k servírování
Pokyny k čištění: Produkt je vhodný do myčky na nádobí- max. 65 ve vrchní části. Očistěte produkt před prvním použitím.

Melaminové produkty nejsou vhodné k použití v mikrovlnné troubě nebo k uchování jídla v teplotách vyšších 70.

Pro bezpečí dítěte. VAROVÁNÍ! Používejte produkt za dozoru dospělé osoby. Zkontrolujte produkt před každým použitím. Vyřaďte produkt při prvních známkách poškození. Produkt se při pádu může rozbít. Vždy zkontrolujte teplotu servírovaného jídla před podáváním dítěti.

Výrobek je označen symbolem sklenice a vidličky, což znamená, že výrobek splňuje požadavky na materiály přicházející do styku s potravinami.

Všechny melaminové výrobky Sebra procházejí přísnými kontrolami a jsou testovány externími akreditovanými výzkumnými ústavy, aby bylo zajištěno, že melaminové výrobky neuvolňují do potravin škodlivé látky v množství přesahujícím povolený limit, včetně melaminu a formaldehydu. Melaminové produkty Sebra jsou v souladu s nařízením (EU) č. 284/2011 a nařízení (ES) č. 1935/2004.

Sebra podléhá kontrole Dánské veterinární a potravinové správy, protože prodává talíře, misky, šálky a příbory – vše známé jako materiály určené pro styk s potravinami. Sebra má v současnosti nejlepší možný dánský punc kvality z hlediska bezpečnosti potravin. Nejnovější inspekční zprávu naleznete zde.

Na téma Pixie Land
Pixie Land vezme dítě do útulného a nostalgického příběhu o malých mini stvořeních, které se s velkým nadšením pohybují mezi rostlinami v lese. Příroda a kouzlo lesa vytvářejí prostor souznění s beruškami, kobylkami a dalšími roztomilými skřítky jako věrnými pomocníky "skřítků“ jenž sbírají mnohé dary přírody. Pixie Land je o společenství a o dávání. Je to svět, který ponechává dostatek času pro rozjímání a kde je vzrušení z nálezu zralé lesní jahody nebo čtyřlístku vlastně podstatou všeho. 

Vlatnosti:
Materiál: 100% melamin
Výška: 11 cm
Průměr: 7 cm
Počet dílů v balení: 2
Vhodný do myčky na nádobí- vrchní přihrádka
Nevhodný do mrazícího boxu
Nevhodný do mikrovlnné trouby
Čištění: Vhodné do myčky na maximum 65 stupňů
Bez ftalátů a BPA

Sebra Melaminový hrneček
Sebra Melaminový hrneček
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Jitka, Lázně Bohdaneč Profesionální jednání, příjemná komunikace, dobrá cena. Poradí, prostě profesionálové.
Petra, Chlumec Nad Cidlinou Skvělé ceny Velmi ochotný personál Rychlé dodání Velký výběr
Veronika, Lazne Bohdanec Perfektní komunikace Rychlost dodání Skvělé ceny Doporučuji

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.