Emitex Taška DIAMOND

Emitex Taška DIAMOND

Emitex Taška DIAMOND

Nová kolekce EMITEX Diamond vyladěná do nejmenších detailů obsahuje celou řadu praktických vychytávek a ozdobných detailů.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Emitex Taška DIAMOND

Nová kolekce EMITEX Diamond vyladěná do nejmenších detailů obsahuje celou řadu praktických vychytávek a ozdobných detailů. Vytvořit si jednotný a trendy vzhled celého kočárku a jeho doplňků nikdy nebylo jednodušší!

Nová taška EMITEX Diamond není jen klasickou taškou na kočárek. Díky promyšlenému střihu a použitým funkčním materiálům toho nabídne mnohem víc! Nejen že vzhledově ladí s dalšími produkty z nové kolekce, ale nabízí zcela revoluční možnost použít ji jako nánožník, resp. jako prodloužení našeho fusaku Diamond. A to je skvělá věc! Dokud je miminko malé a postačuje mu standardní rozměr fusaku, používáte náš výrobek jako tašku ke kočárku. Jakmile dítě povyroste a potřebuje ve fusaku více místa na nohy, tašku jednoduše pomocí zipu spojíte se spodním dílem fusaku a proměníte ji tak na nánožník – prodloužení fusaku. Báječně promyšlený funkční detail! Vnější i vnitřní materiál je voděodolný, taška tak odolá všem nástrahám, ať už nepřízni počasí, tak vylité lahvičce s tekutinou uvnitř tašky. Taška má jednu velkou kapsu, je uzavíratelná na zip, má dva popruhy na uchycení k jakémukoli kočárku a jeden dlouhý popruh pro nošení přes rameno.

  • taška na kočárek a prodloužení fusaku v jednom
  • luxusní kolekce EMITEX Diamond nabízí zcela revoluční možnost použít tuto tašku jako nánožník, resp. jako prodloužení fusaku
  • EMITEX Diamond tašku jednoduše pomocí zipu spojíte se spodním dílem fusaku a proměníte ji tak na nánožník
  • vnější i vnitřní materiál je voděodolný
  • velká kapsa
  • taška je uzavíratelná na zip
  • 2 popruhy na uchycení k jakémukoli kočárku
  • 1 dlouhý popruh pro nošení přes rameno

rozměry:

35 x 25 x 12 cm

délka popruhu 130 cm

Složení materiálu:

vnější látka: 100% polyester softshell s voděodolnou úpravou

vnitřní látka: 100% polyester se zátěrem

výplň: 100% polyester

Údržba: taška je jednoduše omyvatelná vlhkou tkaninou lze ji také vyprat na 30°C v pračce, bez ždímání, pracími prostředky šetrnými k barvám vnitřní a vnější látka se nesmí žehlit

Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Emitex Taška DIAMOND
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Matej, Žilina Promptné vyriešenie prípadných problémov Skvelá komunikácia na zákazníckej linke
Markéta, Praha 8 Bezproblémová rychlá komunikace
Veronika, Pardubice 2 Rozhodně doporučuji Objednala jsem si věci co k sobě nebyly kompatibilní, paní mi hned volala a vše mi vysvětlila a zboží mi pozměnila k mé spokojenosti. Obrovská ochota Rychlost

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.