Sebra Bryndák s potiskem 2ks

Sebra Bryndák s potiskem 2ks

Sebra Bryndák s potiskem 2ks

Sebra Bryndák s potiskem 2ks

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Sebra Bryndák s potiskem 2ks

 

Praktický set dvou bryndáčků s různými ilustracemi z motivu Sebra's Pixie Land – příběhu o ministvořeních „skřítcích“ a mnoha radostech z lesního života.Slaďte výrobek s různými díly nádobí z kolekce Pixie Land.

Na obou bryndácích jsou různé motivy – na jednom jsou dva skřítci na cestě za sběrem bobulí a na druhém malé ilustrace žaludu, berušky, čtyřlístku, květin a listů. Bryndáčky lze složit tak, aby vytvořily malou kapsičku/odkapávač pro sběr drobků a tekutin. Bryndáček lze samozřejmě použít i bez skládání kapsy, pokud preferujete o něco delší bryndák.

Použijte bryndáček pro první krmení lžičkou a chraňte oblečení dítěte před kaší a čímkoli dalším, co do pusinky nedorazí. Díky tomu jsou první jídla v čistším duchu.

Bryndáček se zapíná u krku na druky v jednom ze dvou nastavovacích otvorů.
Bryndáčky jsou vyrobeny z měkkého plastu bez ftalátů.

Doporučený věk: 4 měsíce+
Čištění: otřít vlhkým hadříkem. Před prvním použitím výrobek vyčistěte.

Pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte. VAROVÁNÍ! Výrobek používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení vyhoďte. Před podáváním vždy zkontrolujte teplotu tekutiny/pokrmu.

Výrobek je označen symbolem sklenice a vidličky, což znamená, že výrobek splňuje požadavky na materiály přicházející do styku s potravinami.

Sebra podléhá kontrole Dánské veterinární a potravinové správy, protože prodává talíře, misky, šálky a příbory – vše známé jako materiály určené pro styk s potravinami. Sebra má v současnosti nejlepší možný dánský punc kvality z hlediska bezpečnosti potravin. Nejnovější inspekční zprávu naleznete zde.

Na téma Pixie Land
Pixie Land vezme dítě do útulného a nostalgického příběhu o malých mini stvořeních, které se s velkým nadšením pohybují mezi rostlinami v lese. Příroda a kouzlo lesa vytvářejí prostor souznění s beruškami, kobylkami a dalšími roztomilými skřítky jako věrnými pomocníky "skřítků“ jenž sbírají mnohé dary přírody. Pixie Land je o společenství a o dávání. Je to svět, který ponechává dostatek času pro rozjímání a kde je vzrušení z nálezu zralé lesní jahody nebo čtyřlístku vlastně podstatou všeho. 

Vlastnosti:
Material: 85% EVA (ethylenvinylacetát) - 15% polyethylen
Délka: 42 cm
Šířka: 29 cm
Počet kusů v balení: 2
Pokyny k čištění: ruční
Bez formamidu, ftalátů

Sebra Bryndák s potiskem 2ks
Sebra Bryndák s potiskem 2ks
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Pavel, Litomyšl Komunikace obchodu, rychlost dodání, skladová dostupnost zboží DOPORUČUJI
Inna, Praha Super sedi pro kocarek Bugaboo Fox. Doporucuji
Dagmar, Chomutov Velký výběr zboží, perfektní komunikace.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.