X-Lander kočárek X-Double

X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double

X-Lander kočárek X-Double

X-Lander kočárek X-Double. Kočárek pro dvě děti.

Celý popis
Skladem do 7 dní
- +
Doprava zdarma

X-Lander kočárek X-Double

Různé požadavky dvou dětí Vás nemusí nutit ke kompromisnímu řešení. Abychom splnili Vaše očekávání a potřeby Vašich dětí, vytvořili jsme kočárek pro dvojčata nebo dvě děti různého věku. Je to X-Double. Nejlehčí a nejmenší dvojitý kočárek na trhu – váží pouze 11,9 kg. Snadno ho rozložíte. Po složení má rozměry jen o něco větší než kočárek pro jedno dítě!

Je to mrštný model, se kterým se snadno manipuluje. I přesto, že je určen pro dvě děti, bez problému se vejde do dveří o šířce od 75 cm. Vekou výhodou je, že v kočárku X-Double mohou jezdit již novorozenci. Umožňuje to opěradlo, které lze rozložit zcela do roviny, a speciální bezpečnostní pásy. Ke kočárku můžete navíc zakoupit také korbu X-Nest.

X-Double je nejmenší z dvojitých kočárků. Chtěli jsme, aby byl překvapivě lehký, a přesto Vám usnadnil život se dvěma malými dětmi. Tento model snadno složíte do poměrně malého balíčku, který se bez problému vejde do kufru auta. Kočárek má také automatický zámek, který spíná rám po složení. Díky tomu se pohodlně zvedá a přenáší. Nepřetěžuje Vaše záda! Měkká korba, kterou můžete dokoupit, se také snadno skládá naplocho a nezabírá při přepravě hodně místa.

Dvě děti, to jsou dva charaktery a různé potřeby. Nezávisle na tom, jestli máte dvojčata, nebo děti s malým věkovým rozdílem, X-Double uzpůsobíte potřebám každého dítěte. Obě sedačky kočárku se rozkládají nezávisle. Teď už není důležité, jestli chce jedno z dětí ležet a druhé sedět. Každá sedačka je vybavena nezávislým madlem, jedno dítě tedy může vystoupit z kočárku a nepřekážet přitom druhému.

Dvě děti jsou také dvojitou zátěží pro kočárek. Manipulace s ním často vyžaduje sílu. Ale ne v případě X-Double. Tento kočárek se plynule řídí a zatáčí, dokonce ve velmi úzkých průchodech. Zajišťuje to dobře vyvážené těžiště. Kočárek se bez problému vejde do dveří. Vjedete s ním do výtahu, obchodu a projede přes branky v supermarketu. Zcela bezproblémově!

Kočárek pro dvě děti v různém věku vůbec nemusí být kompromisem z hlediska potřeb a komfortu jízdy dětí. Velké, zvětšené boudičky je chrání před sluncem nebo větrem, a ventilace zajišťuje cirkulaci vzduchu při procházce během horkých letních dní. A to je teprve začátek dlouhého seznamu funkčních řešení, která jsme zde zavedli.

Všude tam, kde jednotlivý kočárek
Díky poměrně malým rozměrům kočárku X-Double se s ním budete moci volně pohybovat. Kočárky pro dvě děti se s ohledem na svou šířku často nevejdou do standardních dveří nebo vchodů. Zatímco rozložený X-Double má rozměry 87,5 × 73,5 × 105,5 cm. Díky šířce 73,5 cm se bez problému vejde všude tam, kam se vypravíte.

Komfort pro každé dítě
Jak uspokojit potřeby dítěte, když cestuje s bratrem nebo sestrou v jednom kočárku? To je nemalá výzva. Proto jsme kočárek X-Double vybavili dvěma nezávislými sedačkami. Každé z Vašich dětí může cestovat tak, jak je mu to pohodlné. A to nezávisle na poloze, ve které se zrovna nachází druhé dítě. Lehká, měkká korba (příslušenství, které můžete dokoupit) umožňuje pohodlný spánek na rovném lůžku, i když starší dítě cestuje vsedě.

Pružné uzpůsobení potřebám každého dítěte
Nezávislé sedačky jsou zárukou pohodlné jízdy Vašich dětí. Zajistili jsme také, aby pro Vás změna polohy nebyla komplikovaná. Pro rozložení opěradla stačí stisknout páčku pojistky a posunout opěradlo dolů. Pro zvednutí přidržte popruh jednou rukou, druhou stiskněte pojistku a vytáhněte opěradlo nahoru. To je vše!

Nezávislost při odhalování světa
Kočárek X-Double jsme vybavili dvěma samostatnými madly. Proč? Aby dítě mohlo nastupovat nebo vystupovat z kočárku a nepřekáželo při tom sourozenci a nebudilo jej. Jak to funguje? Stiskněte tlačítko madla, následně vysuňte jeho konce z montážních otvorů. Pokud chcete madlo nasadit, zasuňte jeho konce do montážních otvorů. Je to snadné!

Cestujte bez námahy
Ovládání dvojitého kočárku nemusí vyžadovat velkou sílu. Aby vycházky s dětmi byly co nejpříjemnější, zajistili jsme optimální vyvážení těžiště. Díky tomu je zatáčení s kočárkem velmi lehké a snadné. Můžete s ním manipulovat bez námahy a celou svou pozornost věnovat dětem. Obratnost a efektivní manévrování umožňují také přední otočná kola. To právě díky nim se může kočárek otáčet kolem vlastní osy. Avšak pokud chcete, u tohoto kočárku můžete možnost otáčení zablokovat, což přijde mimořádně vhod na nerovné cestě.

Jedna přezka – dvojitá bezpečnost
Bezpečnost dětí je nejdůležitější. Proto je v X-Double speciální, ergonomický přezka na pásy. Umožňuje rychlé efektivní zapnutí obou dětí v kočárku. Přezku snadno zapnete spojením jejích částí, odepnete pomocí jednoho tlačítka.

Je vidět ve tmě
Abychom zajistili bezpečnost, kočárek musí být vidět z velké dálky. Také při soumraku, nebo pokud cestujete v noci. Boční odrazky na kolech a přední na stříšce zvyšují viditelnost kočárku na cestě.

Kočárek funkční a moderní
Díky moderním melanžovým látkám a detailům kočárek nejen řeší mnoho Vašich problémů, ale je také potěchou pro oko. A navíc – díky detailům z hnědé ekokůže – splňuje nejnovější trendy!

S X-Double – tyto výzvy Vás neomezí

Dvě děti přinášejí 2 × tolik prvních slov, krůčků a úsměvů, ale také 2 × tolik povinností a každodenních problémů. I děti s malým věkovým rozdílem mají rozdílné potřeby. Určitě se stane, že jedno dítě si bude chtít zdřímnout, zatímco druhé chce poznávat svět a rozhlížet se během procházky kolem sebe. V sourozeneckém kočárku X-Double si to mohou díky nezávislým sedačkám dovolit. A Vy je současně budete mít celou dobu na očích.

Dvojnásobné rodičovství znamená také dvojnásobnou zátěž. A to doslova! Nošení dvou dětí je velkou výzvou pro Vaši páteř. Záda matky po těhotenství s dvojčaty potřebují čas, aby se vrátila do formy, a zvedání často způsobuje bolest. Táta to také nemá jednoduché! Proto je kočárek poměrně lehký. Na co potřebujete dodatečné zavazadlo?

À propos. Každá cesta se dvěma dětmi znamená také dvakrát víc zavazadel. I na krátkou procházku, krátký skok do města musíte vzít s sebou výbavu pro dvě děti. Umíte si to představit? Je to celkem hodně zavazadel. Znamená však příchod dvojčat do rodiny nutnost pořízení nového vozidla? Ne. Stačí, že Váš kočárek bude menší a dobře složený. ? X-Double má po složení a sejmutí kol rozměry 56 × 73,5 × 30,5 cm, podobně jako kočárek pro jedno dítě! Vejde se tedy do kufru auta.

Jste tedy sbaleni, vydáváte se na cestu. Zvídavé dítě si rádo odběhne prohlédnout něco, co upoutalo jeho pozornost, zatímco Vy usazujete do kočárku jeho mladšího bratra nebo sestru. Při péči o dvě děti musíte mít doslova oči kolem hlavy! To Vám nemůžeme zajistit, ale udělali jsme něco jiného. Kočárek X-Double jsme vybavili přezkou bezpečnostních pásů, která se snadno používá. Umožňuje jednoduché a rychlé zapnutí dětí do pásů.

Hladká jízda s kočárkem X-Double

Kočárek pro dvě děti může být pro rodiče zátěží. Proto jsme se ujistili, že se s X-Double snadno řídí a snadno se skládá. Váží 11,9 kg – je to nejlehčí model dvojitého kočárku na trhu. Má také automatický zámek, který uzamkne rám, což usnadňuje zvedání a přenášení ve složeném stavu.

Navzdory tomu, že kočárek veze dvojitou zátěž, použitá řešení usnadňují manévrování. Díky otočným předním kolům a vyváženému těžišti se kočárek plynule otáčí kolem své osy. A to neznamená nic jiného než dynamickou jízdu.

X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
X-Lander kočárek X-Double
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531

Související produkty


Zuzana, Praha Zajímavý výběr rychlé jednání
Šárka, Benešov Nad Ploučnicí Rychlé odeslání Hezké ceny
Peter, Medzibrod Mili a prijemni ludia s ochotou pomoct. Ked sa vyskytne problem.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.