EMITEX Fusak Combi EMOTION

EMITEX Fusak Combi EMOTION

EMITEX Fusak Combi EMOTION

Rostoucí fusak Emitex Emotion přináší luxusní dotek do každodenního používání. Jeho sofistikovaný design s kovovou galanterií ve zlaté barvě a originálním potiskem látky dodává fusaku jedinečný vzhled. Kvalitní odnímatelná umělá kožešina na zip zvyšuje pohodlí a teplý komfort.

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

EMITEX Fusak Combi EMOTION

Fusak Emitex Emotion – dotek luxusu!
Luxusní vzhled, nový střih, kovová galanterie ve zlaté barvě, originální a jedinečný potisk látky se vzorem vycházejícím z loga Emitex, kvalitní odnímatelná umělá kožešina (na zip), možnost dokoupení rukávníku nebo rukavic na magnet. Toto jsou novinky, kterými se může pyšnit fusak z kolekce Emitex Emotion.

Jedná se o kvalitní rostoucí fusak určený pro děti od narození do cca 3 let. Je dostatečně zateplený a uvnitř se nachází hřejivý plyš, který zajistí dítěti požadovaný tepelný komfort i ve velmi chladném počasí. Fusak zdobí kvalitní umělá kožešina, která se dá případně odepnout pomocí zipu. Fusak má na zadním díle prostupy na bezpečnostní pásy, prostupy se uzavírají pomocí suchých zipů. Ke konstrukci kočárku fusak připevníte pomocí úchytů, které zdobí kovové spony. Také zipy, karabiny a další úchyty jsou zhotoveny z kvalitního kovu ve zlaté barvě, což dodává fusaku na luxusním vzhledu.

Pro použití fusaku v hluboké korbě kočárku se odepne jeho spodní díl, který je možné používat jako tašku na kočárek. U tohoto modelu jsou v ceně zahrnuty popruhy na upevnění tašky k madlu kočárku a také popruh pro nošení tašky přes rameno. Jakmile dítě povyroste a přechází do sportovního kočárku, fusak se prodlouží připnutím spodního dílu. Tento díl je zevnitř omyvatelný, což je velmi praktický detail, který oceníte ve chvíli, kdy dítě chodí a má boty, které mohou vnitřní část fusaku ušpinit. Spodní díl stačí zevnitř otřít vlhkou tkaninou a není tak potřeba prát celý fusak. Fusak je díky své délce 109 cm dostatečně dlouhý, aby mohl být využitelný až do cca 3 let věku dítěte. 

Horní část fusaku je možné stáhnout okolo hlavy a v oblasti hrudníku, čímž se zamezí úniku tepla a dítě bude lépe chráněné před chladem a větrem.

Fusak je možné použít v autosedačkách, hlubokých i sportovních kočárcích. Díky promyšleným rozměrům je kompatibilní s naprostou většinou kočárků.

Zadní díl lze po rozepnutí zipů samostatně použít jako vložku do kočárku či autosedačky.  


Rozměry 
délka 85 cm / 109 cm, šířka je pohyblivá 35 cm – 44 cm

Složení materiálu
Vnější látka:                        100% polyester
Výplň:                                   100% polyesterové vlákno s kvalitní tepelnou izolací a tvarovou stálostí
Vnitřní materiál:                  100% polyesterový plyš, materiál s optimální tepelnou regulací
Kožešinová lega: podklad 100% polyester, vlas: 75% modacryl, 25% polyacryl

Praktické a jednoduché ošetřování
Fusak lze prát do 30°C v automatické pračce pracími prostředky šetrnými k barvám, odstředění na střední otáčky, nepoužívat aviváž, sušit volně rozložené, nikoli v sušičce ani na horkém topení.
Spodní část fusaku lze zevnitř udržovat otřením vlhkou tkaninou.
Kožešinový límec perte ručně, popřípadě v pračce v síťce, při teplotě do 30°C, ideálně pracími prostředky na jemnou syntetiku. Odstředit na nízké otáčky, jemně protřepat a sušit rozložené. Nežehlit, nesušit v sušičce. Mírné vypadávání vlasů kožešiny z límce je přirozenou reakcí při praní, nevztahuje se na to reklamace.

Země původu: CZECH REPUBLIC

EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
EMITEX Fusak Combi EMOTION
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Irena, Přelouč Rychlé dodání zboží a vše proběhlo v pořádku.
Pavel, Litomyšl Komunikace obchodu, rychlost dodání, skladová dostupnost zboží DOPORUČUJI
Kateřina, Ústí Nad Labem Celkem rychlé dodání i v předvánočním období.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.