Cestovní postýlka 4v1 Kinderkraft Sofi

Cestovní postýlka 4v1 Kinderkraft Sofi

Cestovní postýlka 4v1 Kinderkraft Sofi

Cestovní postýlka 4v1 Kinderkraft Sofi

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Cestovní postýlka 4v1 Kinderkraft Sofi

Kinderkraft SOFI 4v1: domácí dětská postýlka, cestovní postýlka, ohrádka a houpací kolébka Unikátní design, který ideálně vyhovuje současným trendům Dětská postýlka i ohrádka bude perfektní od prvních dnů života dítěte Postýlka má houpací funkci Dvě výšky matrací – horní část je zavěšena pro mladší děti, dokud nezačnou sedět, a druhá nižší pro starší děti Součástí balení je taška na přenášení postýlky Skládání přizpůsobené potřebám rodiče – rychlé a nevyžadující žádné nástroje Na rozdíl od kalsických postelí nemá tvrdé prvky na které může dítko během spánku narazit Postýlka má speciální materiál, který zajišťuje dobré větrání a umožňuje dítěti sledovat svět Vysoce kvalitní pěnová matrace se zvýšenou pružností a odolností Systém rychlého skládání a skládání Postýlka má lehký hliníkový rám imitující dřevo Díky hliníkové konstrukci si zachovává svou lehkost Technické parametry: Materiál: 100% polyester Hmotnost: 8,7 kg Rozměry rozložené: 107 × 63 × 71 cm Rozměry složené: 97 × 63 × 14 cm Rozměry matrace: 91 × 52 cm Snadné skládání a rozkládání Díky inovativnímu designu, můžete postýlku složit a rozložit během 5 vteřin bez použití nářadí. Kolébka  Stačí dva pohyby a postýlka se změní na kolébku. Ohrádka Jednoduše rozepněte matraci a umístěte ji na nižší úroveň, aby se z postýlky stala ohrádka. Odepínací síť může sloužit jako vstup pro dítě. Dvojitá ochrana Dvě pojistky udržují horní úroveň matrace ve stabilní poloze: přezka a zip. Vzdušná síťovina Boky postýlky jsou částečně vyrobeny ze síťoviny, která zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu a umožňuje dítěti zůstat v kontaktu s rodičem. Matrace s potahem Matrace má bavlněný potah, který lze snadno sundat a prát, když je špinavý. Pohodlí při cestování Jakmile je dětská postýlka složená, zabírá malý prostor a vejde se do cestovní tašky, která je součástí sady. Gumové podložky Spodní úroveň lůžka je izolována od podlahy gumovými podložkami, které chrání dítě před chladem a podlahou před poškrábáním. Elegantní provedení Postýlka je vyrobena z pečlivě vybraných materiálů, které vytváří tento originální design.

Cestovní postýlka 4v1 Kinderkraft Sofi
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Barbora, Pardubice Velký obchod s velkým výběrem Rychlé doručení
Pavlína, Kamenné Žehrovic Krásný osobni pristup, moc děkuji Rychle dodání Zakoupené hracky TOP kvalita
Helena, Pardubice Velké parkoviště Dobra dostupnost autem i pěší Výtah

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.