Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021

Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021

Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021

Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021

CYBEX for Scuderia Ferrari

VÁŠEŇ PRO DOKONALOST

Ferraria_PL_Banner_180713_022

Nová kolekce CYBEX for Scuderia Ferrari je svědectvím o odkazu značky Ferrari: zachycuje její bohatou historii plnou výjimečnosti, dokonalosti a vysokého výkonu. Od závodních okruhů až po městské ulice, kolekce CYBEX for Scuderia Ferrari byla vytvořena s jedinečnou vášní pro dokonalost, která vede cestu moderního rodiče. Produkty v této kolekci se pyšní charakteristickým vzhledem Scuderia Ferrari s odstíny červené a černé barvy a elegantně uhlazenými liniemi.


SIRONA S I-SIZE
Narození - 105 cm, až do cca 4 let

360° pohodlí pro vás - optimalizovaná bezpečnost pro vaše dítě

Dejte sbohem pracnému usazování a vyndavání dítěte z autosedačky často doprovázené bolestmi zad. Jednou rukou ovladatelný inovativní 360° otočný mechanismus poskytuje pohodlné nastupování a vystupování z autosedačky a snižuje tak namáhání zad rodičů. Jelikož je pozice proti směru jízdy pro dítě tím nejbezpečnějším způsobem cestování, autosedačka Sirona S i-Size ji poskytuje pro děti až do 105 cm, cca 4 let. Driving Direction Control (DDC) zabraňuje otočení autosedačky do pozice po směru jízdy u dětí mladších 16 měsíců a menších než 76 cm. V pozici po směru jízdy nabízí autosedačka zvýšenou bezpečnost prostřednictvím funkce Energy Reduction Technology. Ta se aktivuje při dosažení nejvyššího zatížení při čelním nárazu: pro snížení zatížení krku dítěte se opěrka hlavy mírně sesune a následně se zajistí.

- 360° otáčení s pozicí pro snadné nastupování
- Pozice proti směru jízdy až do 105 cm, cca 4 roky
- Driving Direction Control (DDC)
- Energy Reduction Technology (ER-Tech) v pozici po směru jízdy (od 16 měsíců a 76 cm)
- Integrovaný L.S.P. Systém
- Výškově nastavitelná opěrka hlavy
- Novorozenecká vložka součástí balení

360° OTOČNÝ MECHANISMUS
Pozice pro snadný nástup a výstup
Důmyslné 360° otáčení rodičům ulehčuje život a méně namáhá jejich záda.
Inovativní 360° otočný mechanismus autosedačky Sirona S i-Size usnadňuje otáčení autosedačky z pozice proti směru jízdy do pozice po směru jízdy. Navíc poskytuje pozici pro snadné nastupování a vystupování, která méně namáhá záda rodičů.

AUTOSEDAČKA V POZICI PROTI SMĚRU JÍZDY
Bezpečně proti směru jízdy od narození až do cca 4 let
Výrazně snižuje riziko zranění při čelním nárazu.
Sirona S i-Size vám umožňuje převážet vaše dítě v pozici proti směru jízdy od narození až do výšky 105 cm (až do 18 kg, cca 4 roky). Volitelně můžete autosedačku Sirona S i-Size používat i v pozici po směru jízdy (pro děti od min. 76 cm výšky a 16 měsíců, až do 105 cm).

DRIVING DIRECTION CONTROL
DDC
Zabraňuje nevhodnému otočení autosedačky do pozice po směru jízdy dříve, než je dítěti 16 měsíců a měří alespoň 76 cm.
Driving Direction Control (DDC) zabraňuje nesprávnému používání autosedačky v pozici po směru jízdy. Zajišťuje, aby nebylo možné autosedačku používat v této pozici dříve, než je dítěti 16 měsíců a měří alespoň 76 cm.

ENERGY REDUCTION TECHNOLOGY
ER-Tech
Snižuje zatížení krku při čelním nárazu (v pozici po směru jízdy).
Energy Reduction Technology autosedačky Sirona S i-Size nabízí při čelním nárazu zvýšenou bezpečnost dítěte v pozici po směru jízdy. Ve srovnání s jinými současnými zádržnými systémy snižuje zatížení krku během čelního nárazu až o cca 20 %.

INTEGROVANÁ LINEÁRNÍ OCHRANA PŘI BOČNÍM NÁRAZU
L.S.P. Systém
Prodloužitelný na straně dveří vozidla.
Integrovaný L.S.P. Systém autosedačky Sirona S i-Size nabízí zvýšenou bezpečnost při nárazu z boku. Společně s energii absorbující skořepinou snižuje sílu bočního nárazu o cca 25 %.

FUNKCE:
- Výškově nastavitelná opěrka hlavy - 12 pozic pro přizpůsobení dle velikosti vašeho dítěte.
- Polohování jednou rukou - snadné nastavení do ideální pozice (proti směru jízdy: 5 pozic; po směru jízdy: 3 pozice).
- Energii absorbující skořepina - absorbuje síly nárazu a chrání dítě v autosedačce.
- Držák pásů - usnadňuje vyndavání dítěte z autosedačky.

PŘÍSLUŠENSTVÍ K DOKOUPENÍ
Naváděcí plasty ISOFIX
Letní potah
Držák nápojů

délka / šířka / výška: 700 / 430 / 635 mm
váha: 15 kg

ECE R-129

Látkové potahy lze prát v pračce při 30°C

Navrženo v Německu

Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021
Cybex Sirona S i-Size FERRARI 2021
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Iveta, Žatec Je to skvělý obchod Dokážou potesit
Barbora, Teplice Rychlé vyřízení objednavky Jen mě trochu zamrzelo, že neměli barvu autosedačky, kterou jsme si původně vybrali, ačkoli ji měli na netu dostupnou. Ale jednání bylo naprosto v pohodě - omluva a byla mi nabídnuta jiná varianta, nebo ihned vrácení peněz.
Erika, Přelouč Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky. Veliký výběr zboží. Slevové akce. Milý a ochotný personál. Velká a nádherná prodejna. S každým nákupem velká spokojenost! Ať na e-shopu či prodejně.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.