BE LENKA Nosítko Toddler Bloom

BE LENKA Nosítko Toddler Bloom

BE LENKA Nosítko Toddler Bloom

Ergonomické nosítko Be Lenka pro děti od 18 měsíců do 3,5 let, je výbornou pomůckou na nošení dětí. Je vyrobeno z vysoce kvalitní organické bavlny. Jednoduše a rychle si je nasadíte a zapnete, hodí se proto na krátkodobé i dlouhodobé nošení, doma i na procházce v parku či ve městě.

Celý popis
Skladem do 7 dní
- +
Doprava zdarma

BE LENKA Nosítko Toddler Bloom

Informace o produktu

Ručně vyrobené na Slovensku
Materiál: 100% bavlna
Velikost: Standardně pro děti od 18 měsíců do 3,5 let
Popruhy: Klasické bez možnosti křížení

Nosítko disponuje mezinárodním ASTM certifikátem

Popruhy

Ramenní popruhy jsou polstrované, zapínají se klasicky, na zádech se nekříží. Ramenní popruhy i bederní pás se zapínají na přezky. Samozřejmostí jsou pojistky (gumičky), které se nachází na ramenních popruzích i na bederním páse a brání náhodnému rozepnutí. Výhodou nosítka je i vyvýšená zádová opěrka, která poskytuje maximální oporu hlavičky děťátka.

Kapuce

Součástí nosítka je kapuce, která poslouží proti větru i slunci, ale i k eliminaci okolního ruchu, když děťátko v nosítku usne. Kapuce je vybavená šňůrkami pro bezproblémovou manipulaci i v případě nošení na zádech. Kapuci nasadíte velmi jednoduše, k jejímu uchycení slouží háčky umístěné na ramenních popruzích.

Bezpečnost

Dětská nosítka Be Lenka splňují všechny požadavky na bezpečné a zdravé nošení dětí. Všechna naše nosítka jsou plně ergonomická, lehce se používají a jsou mimořádně pohodlná pro dítě i nosícího.

Všechna nosítka Be Lenka je možné použít na nošení vepředu i vzadu na zádech a poskytují ergonomickou M polohu pro optimální vývoj těla dítěte.

  
 
BE LENKA Nosítko Toddler Bloom
BE LENKA Nosítko Toddler Bloom
BE LENKA Nosítko Toddler Bloom
BE LENKA Nosítko Toddler Bloom
BE LENKA Nosítko Toddler Bloom
BE LENKA Nosítko Toddler Bloom
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Milena, Milovice Zboží dorazilo včas a v pořádku.
Štěpánka, Štěnovický Borek Rychlé a bezproblémové vyřízení
Lucie, Lužec Nad Vltavou Skvělá komunikace chybějící zboží bylo nahrazeno adekvátní alternativou zboží přišlo dobře zabalené, neponičené

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.