BRITAX Autosedačka Dualfix Plus

BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
BRITAX Autosedačka Dualfix Plus

BRITAX Autosedačka Dualfix Plus

Dětská sedačka Britax Römer Dualfix PLUS nabízí nejlepší komfort a maximální bezpečnost po několik let.

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

BRITAX Autosedačka Dualfix Plus

Dětská sedačka Britax Römer Dualfix PLUS nabízí nejlepší komfort a maximální bezpečnost po několik let.

Vylepšená uživatelská přívětivost, design a výkon dělají z Dualfix PLUS dlouhotrvajícího společníka pro bezpečné cesty autem.

Klíčové vlastnosti na první pohled:

  • Doporučený věk : 40 až 105 cm tělesné výšky
  • Standardní : i-Size (R129)
  • Způsob uchycení : Isofix s výškově nastavitelnou podpěrnou nohou
  • Směr jízdy : proti směru jízdy 40 - 105 cm výška postavy, po směru jízdy od 76 do 105 cm výšky těla
  • Bezpečnost : hluboké, měkce polstrované boční polstrování, hlavová opěrka ve tvaru V, 5bodový bezpečnostní pás, měkké speciální ramenní vycpávky, indikátor barvy
  • Komfort : funkce otáčení o 360 a deg;, vícenásobné nastavení klidových poloh, současné nastavení opěrky hlavy a ramenních popruhů, potah měkce polstrovaný, snímatelný, pratelný
  • Rozměry : 59,5 - 73 cm x 43,5 cm x 65 cm
  • Hmotnost : 12,5 kg
  • Rozsah dodávky : dětská sedačka vč. novorozenecká vložka

Přímé a bezpečné připojení díky Isofixu

Britax Römer Dualfix PLUS se k vozidlu připevňuje pomocí systému Isofix . Systém Isofix umožňuje přímé připojení k upevňovacím bodům Isofix vašeho vozidla. Konektory Isofi lze ovládat nezávisle - pro ještě snadnější instalaci. Výškově nastavitelná opěrná noha poskytuje další podporu. To poskytuje dětské autosedačce dodatečnou stabilitu nad podlahou vozidla. Zároveň minimalizuje naklápěcí a rotační pohyb a tlumí síly působící na vaše dítě v případě nehody, takže je lépe chráněno. Díky výškovému nastavení lze opěrnou nohu ideálně přizpůsobit vašemu vozu. Barevný indikátor vám navíc pomůže jej bezpečně umístit na podlahu vozidla.

Používejte od narození

Hluboké, měkce polstrované boční polstrování nabízí vašemu děťátku optimální ochranu při bočním nárazu. Pomocí novorozenecké vložky se zmenší sedací plocha a vaše dítě může ležet rovněji v pohodlné a ergonomické poloze. 5-bodový pás má centrální nastavení délky a lze jej přizpůsobit velikosti vašeho malého pasažéra, takže zapínání a odepínání je rychlé a snadné.

Funkce otáčení - 360 stupňů v jakékoli poloze

Zvláštností dětské sedačky Britax Römer Dualfix PLUS je otočná funkce - pohodlné otáčení o 360 stupňů . Vy i vaše dítě se bude snáze nasazovat a vyjímat a změna mezi jízdou po směru a proti směru jízdy se stane dětskou hrou. Vaše dítě by však mělo jezdit proti směru jízdy co nejdéle.

Nejlepší pohodlí při sezení a ležení

Měkký, polstrovaný potah a vícenásobně nastavitelná poloha sedadla, kterou lze nastavit i za jízdy, nabízí vašemu spolujezdci optimální pohodlí při řízení a ležení. Zdřímnutí mezi tím nic nestojí v cestě. Opěrka hlavy ve tvaru V a měkké speciální ramenní vycpávky lze nastavit pouze jednou rukou a dokonale se přizpůsobí velikosti vašeho dítěte.

 

 

BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
BRITAX Autosedačka Dualfix Plus
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Helena, Pardubice V centru města, velký výběr, velké parkoviště
Andrea, Chrudim Výběr ceny komunikace rychlost dodání (i z externího skladu)
Markéta, Řečany Nad Labem (Okr. Pardubice) S obchodem super komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.