Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium

Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium

Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium

Axkid Minikid 3 je revoluční novinkou bestselleru a oceňované autosedačky Axkid Minikid 2, která umožňuje skutečné prodloužení jízdy proti směru jízdy až do 7 let věku dítěte.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium

Díky vylepšené bezpečnosti, funkčnosti a pohodlí bude mít Vaše dítě nejvyšší bezpečnost až do výšky 125 cm a hmotnosti 36 kg.

Vlastnosti:

  • Použití: až do 7 let
  • Schválená délka: 61-125 cm
  • Schválená hmotnost: do 36 kg
  • Schváleno podle R129
  • Schváleno Plus testem
  • Instalace s připevněním bezpečnostním pásem
  • Vnitřní pětibodový bezpečnostní pás
  • Snímatelný potah - lze prát v pračce na 30 stupňů
  • Kompatibilní s velkými i malými vozidly
  • Odnímatelná vložka pro děti ve výšce 61-105 cm
  • Součástí balení jsou poutací pásy

Proti směru jízdy ještě déle - jedna z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších autosedaček na světě s prodlouženou polohou proti směru jízdy má nyní o cca 10 cm (!!) delší záda a inovativní funkce.

Maximalizovaný a jedinečný rozsah - schválená podle nejnovějšího předpisu R129, testovaná ve verzi Plus a umožňující jízdu proti směru jízdy až do 7 let (125 cm a 36 kg).

Technologie dynamické opěrky hlavy - Opěrka hlavy, která se automaticky nastaví do bezpečné polohy podle délky a velikosti dítěte, nebo v případě zájmu 14 pevných poloh opěrky hlavy.

Instalace za 60 s - Snadný systém instalace s automatickým spodním poutáním - stačí autosedačku bezpečně zatlačit na místo.

Až 30 cm prostor pro nohy - Díky kompaktnímu, ale přesto prostornému designu se autosedačka Minikid 3 vejde i do těch nejmenších aut, a přesto poskytne Vašemu dítěti dostatek prostoru pro nohy.

Minikid 3 - Prodlužuje dobu jízdy proti směru jízdy

Minikid 3 je bezpečná a prostorná autosedačka s rozsáhlými inteligentními funkcemi. Sedačka Minikid je navržena s ohledem na švédské bezpečnostní myšlení a umožňuje skutečné prodloužení jízdy proti směru jízdy až do 125 cm a 36 kg. Pro maximální bezpečnost prošla autosedačka Axkid Minikid 3 nejpřísnějším crash testem na světě - švédským testem Plus.

Velikostní a hmotnostní limity pro autosedačky instalované proti směru jízdy

Je prokázáno, že autosedačky orientované proti směru jízdy jsou až pětkrát bezpečnější než autosedačky orientované po směru jízdy.
Proto došlo u autosedačky Minikid 3 ke zvětšení délky zádové části o přibližně 10 cm (!!) oproti jejímu předchůdci. Tento obrovský nárůst délky zad spolu s váhovým limitem působivých 36 kg umožňuje Vašemu dítěti cestovat proti směru jízdy co nejdéle.

Až 30 cm prostoru pro nohy Vašeho dítěte


Kompaktní konstrukce autosedačky Axkid Minikid 3 nabízí Vašemu dítěti velkorysý prostor pro nohy a zároveň flexibilitu při instalaci i do těch nejmenších aut. V závislosti na možnostech instalace může autosedačka Axkid Minikid 3 poskytnout Vašemu dítěti až 30 cm prostoru pro nohy navíc.
Autosedačku Minikid 3 lze v autě nainstalovat do libovolné polohy bez závislosti na konektorech ISOFIX. Konstrukce umožňuje instalovat tři autosedačky na zadní sedadlo nebo mít jednu také na předním sedadle - to vám dává flexibilitu pro potřeby vaší rodiny.

Flexibilní a přizpůsobivý Vašemu dítěti a Vašim potřebám

Technologie dynamické opěrky hlavy Vás jako rodiče zbavuje obav o polohu a bezpečnost Vašeho dítěte, protože opěrka hlavy se automaticky přizpůsobí délce a velikosti Vašeho dítěte. Pokud dáváte přednost pevné poloze opěrky hlavy, máte k dispozici 14 pevných poloh opěrky hlavy.
Konstrukce opěrky hlavy je také aktualizována do tvaru písmene V a vyvinuta s technologií pohlcování síly, která poskytuje Vašemu dítěti tu nejlepší ochranu v případě nárazu. Konstrukce opěrky hlavy ve tvaru V také usnadňuje dítěti výhled z okna.

Instalace za 60 sekund - systém snadné instalace

Více než 60 % všech autosedaček je do určité míry instalováno nesprávně, což představuje vysoké riziko pro bezpečnost. Proto vždy vybírejte autosedačku se snadnou instalací - stejně jako Axkid Minikid 3.

Díky jedinečnému průvodci instalací v 6 krocích, s jedinou sponou pásu a díky automatickým spodním poutkům, díky nimž můžete autosedačku pouze zavrtat na místo, je složitá instalace bezpečnostních pásů pouhou vzpomínkou. Vizuální návod pro instalaci autosedačky a dítěte najdete na autosedačce pro snadný přístup a orientaci.

Pro ještě větší usnadnění instalace vás aplikace BILT podpoří snadným interaktivním 3D průvodcem instalací krok za krokem, a to jak pro instalaci autosedačky, tak pro instalaci dítěte.

Po projití jednotlivých kroků a vizuálního a interaktivního průvodce můžeme zaručit rychlou a bezpečnou instalaci přibližně za 60 sekund. Díky sníženému riziku chybné instalace autosedačky i Vašeho dítěte nyní Minikid 3 zavádí na trh vyšší bezpečnostní standardy pro autosedačky připoutané bezpečnostními pásy.

Bezpečná a pohodlná autosedačka pro všechny věkové kategorie

Nedělejte kompromisy v oblasti pohodlí při cestování s Vaším dítětem. Konstrukce autosedačky je aktualizována na pohodlnější a ergonomičtější polohu pro sezení a spaní. Systém Sleep Well s vícenásobně sklopnou nohou v přední části podporuje použití různých poloh pro pohodlné a bezpečné naklonění dítěte v závislosti na délce věku a úhlu sklonu zadního sedadla.

Podpěrný polštář pro batolata Axkid Minikid 3 poskytne i těm nejmenším dětem pohodlnou a bezpečnou polohu. Nový design polštářku je z pohodlné paměťové pěny a také ze síťoviny v zadní části pro cirkulaci vzduchu. Přídavnou vložku doporučujeme používat, když je dítě vysoké 61-105 cm.

Ochrana ze všech úhlů

Inovativní ochrana proti bočnímu nárazu Axkid (ASIP) byla vyvinuta ve spolupráci s nejprestižnějším institutem pro nárazové situace na světě - německým ADAC. Při bočním nárazu je systém ASIP konstruován tak, aby deformoval a pohltil energii nárazu dříve, než se dostane k Vašemu dítěti.

Autosedačka, které můžete důvěřovat

Již přibližně 10 let slouží autosedačka Axkid Minikid na trhu v oblasti poskytování nejvyšší bezpečnosti pro děti v celé Evropě. Jedinečné funkce, kterými je autosedačka Minikid vybavena, a také obrovské bezpečnostní výhody díky prodlouženému cestování proti směru jízdy z ní dělají výrobek, který si rodiče i děti skutečně oblíbili.
Koncept Minikid je známý svými jedinečnými a patentovanými funkcemi a tím, že v uplynulých letech zachránil mnoho lidských životů.

Rozdíly mezi Minikid 3 Premium a Minikid 3

Minikid 3 Premium nabízí vyšší komfort díky dodatečnému polstrování potahu autosedačky. Verze Premium je také vybavena barevně sladěnou opěrkou hlavy, značkovými prémiovými zipy a síťovaným potahem zad na sedadle.

Technická specifikace:

šířka 44 cm
výška 65 cm
hloubka 54 cm
hmotnost 11 kg

 

 

Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium
Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium
Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium
Axkid Minikid 3 Shell 2022 Black Premium
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Erika, Přelouč Veliký výběr zboží. Velmi milý a profesionální personál s osobním přístupem. Objednávám pravidelně a vždy jsem velmi spokojená!Mohu jen a jen DOPORUČIT♥️
Petra, Hlinsko Rychlé dodání Doprava zdarma Dobrá cena
Erika, Pardubice Rychlé dodání Velice milý a profesionální personál Velký výběr zboží Krásná prodejna, koupím vše na jednom místě

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.