Sebra Háčkované chrastítko

Sebra Háčkované chrastítko

Sebra Háčkované chrastítko

Sebra Háčkované chrastítko

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Sebra Háčkované chrastítko

 

Háčkované chrastítko – Milo The Bear

Ručně háčkované chrastítko s medvídkem Milem na dřevěném kroužku. Milo je součástí kolekce Woodland společnosti Sebra Interior. Vzhledem k tomu, že tento výrobek byl ručně háčkován, je každý výrobek jedinečný a mohou se vyskytnout odchylky v jejich vzhledu. Design je vyroben z organické bavlny a vyplněn recyklovaným polyesterem.

Roztomilý medvídek je v krásné hnědé barvě "twig brown" a má pěkné bílé a béžové detaily. Uvnitř chrastítka je příjemná rolnička, která při zatřesení chrastítkem vydává zvuk. Milo je připevněn k dřevěnému kroužku, který je z poloviny zakrytý háčkovaným materiálem, takže vypadá jako tělo medvídka.
Dřevěný kroužek je tvarován tak, aby se dítěti snadno držel v ruce.

Chrastítko je naplněno měkkým recyklovaným polyesterem, který je zajištěn v malém látkovém sáčku, což zabraňuje tomu, aby si náplň našla cestu ven přes přízi.

Chrastítko je navrženo v Dánsku a háčkovaná část je vyrobena ručně, takže každé chrastítko je jedinečné a má své kouzlo.

Milo je statečný malý kamarád, který je vždy připraven pomoci. Kamarád, kterému můžete vždy důvěřovat a který zachová všechna vaše tajemství. Milovým oblíbeným koníčkem je stavění útulných jeskyní plných klidu a pohody - jak uvnitř, tak venku. Po stavbě jeskyně, zejména když se setmí nebo je zima, si medvěd potřebuje pořádně a dlouho zdřímnout, ale můžete si být jisti, že bude na vašeho miláčka dohlížet, i když to bude vypadat, že medvěd Milo spí.
Ideální nápad na dárek pro první návštěvu novorozence.

O organické bavlně
Příze v tomto výrobku je vyrobena z organické bavlny – tato volba byla učiněna s cílem snížit ekologickou stopu výrobku. Pěstováním organické bavlny lze snížit nebo eliminovat mnoho dopadů na životní prostředí spojených s produkcí bavlny.

O výplni z recyklovaného polyesteru
Výplň je vyrobena ze 100 % recyklovaného polyesteru z plastových lahví, které byly sebrány a vyčištěny, poté byly rozdrceny, znovu roztaveny a přeměněny na nová, recyklovaná vlákna. Plastové lahve tak dostávají nový život, místo aby skončily jako odpad. 

Vlastnosti:
Materiál: 100 % organická bavlna, polyesterová recyklovaná výplň, dřevěný kroužek
Rozměry:
Šířka 9 cm
Výška 13 cm

Pokyny pro čištění: Očistěte hadříkem/ ruční praní

POZOR! Chraňte před ohněm

 

Sebra Háčkované chrastítko
Sebra Háčkované chrastítko
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Martina, Lysa Nad Labem Siroky vyber, rychle jednani a doruceni objednavky
Erika, Pardubice Rychlé dodání Velice milý a profesionální personál Velký výběr zboží Krásná prodejna, koupím vše na jednom místě
Markéta, Řečany Nad Labem (Okr. Pardubice) S obchodem super komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.