Mima Zoom balance bike Camel 2021

Mima Zoom balance bike Camel 2021

Mima Zoom balance bike Camel 2021

Mima Zoom balance bike Camel 2021

Celý popis
Na dotaz
3 999 Kč 3 659 Kč
Garance nejnižší ceny
- +
Doprava zdarma

Mima Zoom balance bike Camel 2021

Stylové balanční kolo Mima pro dítě je skvělou pomůckou, která podpoří batole v dosahování příslušných dovedností před zahájením jízdy na kole.
Jako každý produkt Mima má i kolo jedinečný design charakteristický pro tuto značku. Kožené prvky dodávají kolu sofistikovaný styl.

Ať už prozkoumáváte město nebo spěcháte parkem, udělejte to stylově!

Funkce:

Výškově nastavitelné sedadlo polstrované koženkou
Výškově nastavitelný volant s pohodlnými gumovými úchyty
Lehký a odolný rám vyrobený z hořčíkové slitiny
Všechny pneumatiky EVA odolné proti propíchnutí
Chromové kryty nábojů

Charakteristický:

Hmotnost: 3,2 kg
Maximální hmotnost dítěte: 50 kg
Vhodné od: 2 do 5 let
Snadná montáž a nastavení výšky


Důležité učení před jízdou na kole
Děti ve věku 2 let mohou začít svůj trénink rozvojem rovnováhy, motorických dovedností a sebevědomí, než budou připraveny začít jezdit na kole. Když ten den přijde, mohou bezpečně naskočit na šlapací kolo a soustředit se na jízdu na kole s jistotou, rovnováhou a motorickými dovednostmi, které dříve získali na balančním kole.

Kolo, které roste s dítětem
Kolo bylo navrženo s ohledem na mladší děti a má nízko posazené sedlo, takže se malé děti mohou naučit rovnováhu a zároveň zajistit stabilitu. Sedák a řídítka jsou výškově nastavitelné, aby rostly s dítětem - pro rozvoj sebevědomí u dětí, které je připraví na chvíli, kdy přejdou na opravdové kolo.

Nastavení výšky rukojeti: 53-60 cm
Nastavení výšky sedáku: 35-42 cm
Šířka kola: 38 cm
Délka kola: 84 cm
Mima Zoom balance bike Camel 2021
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Iveta, Merboltice Rychlé jednání s prodejcem.
Markéta, Brno Dobre ceny Skvělá komunikace Rychle doručení podle očekávání
Erika, Přelouč Velký výběr kvalitního zboží Profesionální pomoc s výběrem i na nakupování po e-shopu Skvělá komunikace s obchodem Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.