S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Kostky Little Dutch modrá

  • Vánoce
Kostky Little Dutch modrá

Kostky Little Dutch modrá

Kostky Little Dutch modrá

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Kostky Little Dutch modrá

Tiamo kostky v tubě Blue

Popis produktu

Little Dutch kostky v dárkové krabici

Dřevěné stavební kostky Little Dutch zajistí Vašemu dítěti dlouhé hodiny zábavy. V balení najdete 50 kostek různých tvarů v krásných pastelových barvách, některé s natištěným obrázkem. Vše je zabaleno v dárkové krabici opatřené uchem pro snadné přenášení, dítě si tak může vzít kostky všude s sebou.

Stavění kostek do věží, hradů a celých měst rozvíjí dětskou fantazii, jemnou motoriku, koordinaci oko - ruka a prostorové vnímání. Při hře se Vaše dítě naučí rozeznávat základní tvary a barvy.

Když si dohrajete, jednoduše uložíte kostky zpátky do tuby, takže nebudou nikde překážet.

Dřevěné hračky jsou odolnější než hračky z jiných materiálů, takže vydrží Vašemu dítěti opravdu dlouho. Dřevo je navíc pro děti velmi příjemné na omak. Všechny hračky Little Dutch jsou kvalitně zpracované do posledního detailu, takže je hra s nimi pro děti bezpečná. Pro jejich výrobu se používá výhradně kvalitní dřevo a zdravotně nezávadné barvy.

Hračka je vhodná pro děti od 2 let.

Vlastnosti

  • rozměr: 16 x 20 x 20 cm
  • hmotnost: 1,5 kg
  • materiál: dřevo

50 kostek v dárkové krabici určeno pro děti od 2 let

Kostky Little Dutch modrá
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Martin, Havlickuv Brod Rychle vyrizeni objednavky
Lucie, Hranice Rychle odeslani I kdyz jsem udelala maly nakup, dostala jsem darek. Moc potesilo!
Věra, Praha 1 Rychlé dodání, zboží v pořádku

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.