S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

CYBEX PALLAS S-FIX

CYBEX PALLAS S-FIX

CYBEX PALLAS S-FIX

CYBEX PALLAS S-FIX

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

CYBEX PALLAS S-FIX

Třída 1/2/3, 9 až 36 kg, od ca. 9 měsíců do 12 let

Autosedačka Pallas S-Fix - patentovaná ochrana až do věku 12 let
Už nepasuje! Příliš malá! Typické výmluvy dětí v první letech života. Pallas S-Fix pasuje vždy skvěle: Tato autosedačka 2v1 roste s Vaším dítětem zhruba od 9 měsíců do 12 let.

Optimalizované tělo autosedačky Pallas S-Fix snižuje riziko těžkých poranění krku, aniž by dítě svírala. Pomocí mechanismu nastavíte sedačku jednou rukou. Naklonitelná opěrka hlavy zabraňuje, aby se hlava během spánku skláněla dopředu. Opěrka hlavy spolu s L.S.P. systémem zvyšuje bezpečnost v případě bočního nárazu.

Hloubkově nastavitelný pultík - pomocí jedné ruky (Sk. I)
Optimalizovaný pultík autosedačky redukuje riziko těžkých poranění krku, aniž by dítě omezoval. Jednou rukou ovládaný mechanismus bezpečnostního pultu rodičům ulehčuje jeho nastavení.
Nárazové síly jsou zachyceny a utlumeny speciálními materiály bezpečnostního systému. Tento systém připomíná nafukovací airbag a pomáhá výrazně snížit nárazové síly v případě nehody. Pásy se nezařezávají a citlivé oblasti šíje a ramen, stejně jako vnitřní orgány zůstávají chráněny. Bezpečnostní pult, který lze ovládat jednou rukou, se ideálně podřídí dětskému tělíčku a přitom poskytuje podstatně více pohodlí a volnosti pohybu horní polovině těla. V případě čelního nárazu nabízí podstatně více bezpečnosti než pásové bezpečnostní systémy.

3x naklonitelná opěrka hlavy - patentováno
Patentovaná, třikrát nastavitelná opěrka hlavy Cybex zajišťuje optimální ochranu v případě bočního nárazu.
Autosedačka disponuje patentovanou, nastavitelnou opěrkou hlavy, která prodlouží těžiště hlavy dítěte a zabrání tak nebezpečnému naklonění hlavy dopředu během spánku. Citlivá oblast hlavy a šíje je tak v případě bočního nárazu chráněna, neboť hlava zůstane v bezpečné zóně autosedačky. Patentovaná ochrana hlavy zajišťuje pohodlnější polohu při spánku a maximální bezpečnost v porovnání s běžnými systémy.

Optimalizovaná ochrana proti bočním nárazu (systém L.S.P.)
Sklopný na straně dveří. L.S.P. systém autosedačky Pallas S-Fix nabízí zvýšenou bezpečnost v případě bočního nárazu. Oproti sklopenému systému L. S. P. se síly v případě bočního nárazu u rozloženého L. S. P. společně s konstrukcí absorbující energii redukují až o 25%.

Jednoduše nastavitelná pohodlná poloha pro sezení a ležení (kategorie 1)
Postará se o pohodové cestování. Jednou rukou nastavitelné polohování do sedu a lehu umožní rodičům pohodlné polohování sedačky (kategorie 1).

2v1 - může být přestavena na Solution S-Fix
Pallas S-Fix je autosedačka 2v1, která roste s dítětem a může být použita od 9 měsíců až do 12 let.
V kategorii 1 poskytuje ochranu díky hloubkově nastavitelnému systému, který chrání před zraněními při čelním nárazu a podobně jako nafukovací airbag zabrání poranění krční páteře, aniž by dítě omezoval v pohybu. Sedačku lze pomocí několika jednoduchých pohybů přeměnit v sedačku kategorie 2/3 ze série Solutions vhodné pro děti od cca 3 let.

Detaily:

  • patentovaná naklonitelná opěrka hlavy
  • bezpečnostní pult nastavitelný jednou rukou (Třída 1)
  • Optimalizovaná ochrana proti bočním nárazu (systém L.S.P.)
  • Jednoduše nastavitelná pohodlná poloha pro sezení a ležení (kategorie 1)
  • Autosedačka 2 v 1
  • ISOFIX Connect pro extra stabilitu a bezpečnost
  • 3x nastavitelná opěrka hlavy
  • Pevná skořepina: pružná konstrukce materiálu absorbuje nárazové síly
  • Systém cirkulace vzduchu: tento systém zajišťuje příjemné klima i v horkých dnech
  • Výškově nastavitelná opěrka hlavy do 12 poloh: nabízí individuální a snadné přizpůsobení se rostoucímu dítěti
  • Široký a hluboký polštář na sezení zajišťuje pohodlnou jízdu dlouhou dobu

Technické detaily:

  • Rozměry (délka x šířka x výška): 43 x 50 x 68,5 cm
  • Hmotnost: 10 kg
  • Potah pratelný na 30 stupňů
  • Tento výrobek byl vyvinut a navržen v Německu.
CYBEX PALLAS S-FIX
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Markéta, Brno Dobre ceny Skvělá komunikace Rychle doručení podle očekávání
Eliška, Pardubice Rychlé dodání Dobrá komunikace
Lucie, Praha Skvělá cena rychlé zaslání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.