S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Axkid Minikid Pink 2018

  • Výprodej
Axkid Minikid Pink 2018

Axkid Minikid Pink 2018

Dětská autosedačka Axkid Minikid 0-25 kg je autosedačka vyvinutá pro jízdu proti směru jízdy.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Axkid Minikid Pink 2018

Dětská autosedačka Axkid Minikid 0-25 kg je autosedačka vyvinutá pro jízdu proti směru jízdy.

Charakteristika:

- pro děti již od narození

- inovativní vzhled zabere v autě velmi málo místa

- dětská autosedačka je vybavena dlouhou opěrnou nohou a samodotahovacími pásky, poskytující optimální bezpečí uvnitř vozidla, tyto pásky zjednodušují usazení do auta; jednoduše zatlačte dolů a zakývejte sedačkou, dokud pevně nesedí

- nastavitelná přední opěrka se používá k naklápění autosedačky podle potřeb dítěte

- dětská autosedačka Minikid je vybavena opěrkou hlavy, která se přizpůsobí velikosti dítěte, cesta v ní je co možná nejbezpečnější a nejpohodlnější

- opěrka hlavy má sedm pevných poloh, nabízejících ještě větší pohodlí i pro ty nejmenší děti

- potah lze prát v pračce na 30°C

- vysoké bočnice zajišťují vysokou úroveň ochrany v případě bočního nárazu

- dětskou autosedačku lze připoutat na jakékoliv sedadlo v autě za pomoci 3-bodového bezpečnostního pásu automobilu

- automatické nastavení opěrky hlavy, spojené s celým systémem popruhů, poskytující dítěti optimální oporu a bezpečí 

- výjimečná délka opěrné nohy umožňuje instalaci do všech typů automobilů

- sedm pevných poloh opěrky hlavy

- nastavení do pěti poloh 

- nastavení do pěti poloh umožňuje přizpůsobit náklon autosedačky

- dětská autosedačka je velmi bezpečná

Rozměry: 44 cm x 62 cm x 56 cm (šířka, výška, hloubka)

Hmotnost: 11,1 kg

Minikid je schválena podle normy ECE R44.04. Autosedačka je určena pro cestování proti směru jízdy pro děti 9–25 kg za použití 3-bodového bezpečnostního pásu auta. Nejlepší v testu. Ověřeno Plus Testem pro děti do 25 kg BÄSTA PRISVÄRDE. Prošlo testem stanoveným REACH.

INFORMACE O TESTOVÁNÍ
ECE
Písmeno ‘E’ je evropské označení, řízené normou 
ECE 44, tzn. E je označení Evropy, zatímco ECE
Je Ekonomická komise Spojených národů pro Evropu. Ochranné prostředky jsou v současné době testovány podle nejnovější verze (ECE R 44.04),
Ale na trhu existují i výrobky, testované podle předchozí verze (ECE R 44.03). Testování probíhá v jedné z 15 zemí, které přijaly ECE R 44 a výsledné schválení je potom platné automaticky ve všech těchto zemích. 
PLUS TEST
Švédský Plus Test je dobrovolný doplňkový test, který provádějí ti výrobci, kteří chtějí prokázat vlastnosti výrobku v mnohém převyšující povinné požadavky pro schválení dětské autosedačky. Plus Test také měří sílu, které je vystaven krk dítěte v případě čelního nárazu. Plus Test je doplňkový test, prováděný u dětských autosedaček, určených pro švédský trh. Autosedačka, která prošla Plus Testem poskytuje dítěti ještě větší bezpečnost, úspěšné absolvování testu je známkou autosedačky nejvyšší kvality. 
REACH
Registration, Evaluation,
Authorization and
Restriction of Chemicals
(REACH) je nařízení EU, které nahrazuje velké části zákonů o chemických látkách. Bylo zavedeno do praxe v EU před červnem 2007 a od stejné doby i ve Švédsku. Nařízení vstoupilo v platnost v celé EU 1.6.2007, ale jednotlivá ustanovení REACH vstupují v platnost postupně po etapách.
FOLKSAM
Švédská pojišťovací společnost 
Folksam testovala 17 různých dětských autosedaček, dostupných na švédském trhu pro děti od 9 měsíců do cca 4 let. Všichni rodiče si přejí, aby jejich dítě cestovalo v autě bezpečně a to je téma, které zaměstnává mnoho lidí. Společnost Folksam se proto rozhodla testovat dětské sedačky jako způsob pomoci rodičům vybrat tu nejlepší možnou sedačku. 
Axkid Minikid a Axkid Rekid byly oceněny jmenováním
 Bra Val, doslova ‘dobrá volba’.
NEJLEPŠÍ V TESTU
Bäst-i-test.se jsou švédské internetové stránky, které porovnávají vyhodnocení a výsledky spotřebitelských tesů, poskytují nestranné názory a hodnocení spotřebního zboží. Testy jsou velmi nekompromisní a provádějí je nejrůznější odborníci, všichni vysoce erudovaní v konkrétních oblastech.
Internetové stránky zahrnují výrobky v různých cenových hladinách a poskytují doporučení, která pomohou s výběrem nejlepší koupě s ohledem na výši vašeho rozpočtu. 
SMARTSON
V průběhu 4 týdnů testovalo 12 rodin autosedačku Axkid Duofix. Při zkoušení se hodnotily vlastnosti autosedačky na krátkých i dlouhých cestách. 92% z 12 testovacích rodin prohlásilo, že by výrobek doporučili. 
CCC


Obecně známé značení CCC (The China Compulsory Certificate - povinný certifikát pro Čínu) je povinné bezpečnostní označení pro výrobky dovážené, prodávané a používané na čínském trhu. Označení CCC je povinné pro zboží, vyrobené v Číně i pro zahraniční, dovezené produkty.


Ve Švédsku se používají autosedačky v poloze proti směru jízdy již více než 50 let. Pozice proti směru jízdy je nejbezpečnější způsob cestování v autě.

Axkid Minikid Pink 2018
Axkid Minikid Pink 2018
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Kateřina, Praha Skvělá komunikace a ochota
Lucie, Pardubice Velký výběr, dobré ceny.
Lucie, Plzeň Velmi rychle doruceni Skvela komunikace s obchodem Pestra nabidka zbozi Dostali jsme i darecek v objednavce, coz nas nesmirne potesilo

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.