S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Zopa Lehačka Miura

Zopa Lehačka Miura

Zopa Lehačka Miura

Zopa Lehačka Miura

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Zopa Lehačka Miura

 

Místo na odpočinek i hraní
Lehačka Miura dovoluje být dítěti v centru dění, zatímco rodiče se mohou věnovat povinnostem či zábavě. Měkké popruhy zajišťují maximální bezpečí dítěte v lehačce, zatímco odpočívá nebo si hraje. Pevná látka s diamantovým vzorem umožňuje komfort, ale zároveň poskytuje dostatečnou oporu.

Lehačka s přirozeným houpáním miminka
Díky pevné a zároveň pružné kovové konstrukci lehačka umožňuje houpání na základě vlastní váhy dítěte nebo dítě mohou houpat rodiče. Houpání je tak zcela přirozené. Miminko se rychle naučí, jak se v lehátku rozhoupat a rozvíjí tak motorické dovednosti a rovnováhu.

Praktická a designová
Lehačka je lehká a snadno přenosná. Díky modernímu designu s dekorem dřeva lehce zapadne do každého interiéru. Instalace je velmi jednoduchá. Lehačka splňuje bezpečnostní normu EN 12790.

• Pevná kovová konstrukce
• Jednoduchá instalace
• Kvalitní textilie s diamantovým vzorem
• Houpání vlastní vahou dítěte
• Potah lze prát na 30°C
• Splňuje bezpečnostní normu EN 12790

Rozměry:
Šířka: 46 cm
Výška: 48 cm
Hloubka: 70cm

Váha výrobku: 2.5 Kg

Zopa Lehačka Miura
Zopa Lehačka Miura
Zopa Lehačka Miura
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Eliška, Pardubice Rychlé dodání Dobrá komunikace
Denisa, Klínec Praha Západ Velmi příjemné nakupování, skvělý servis
Anna, Dolní Bečva Rychlost vyřízení a doručení

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.