Den dětí

Den dětí
Každý rok 1. června oslavujeme Den dětí, zvláštní události věnované Vašim malým ratolestem. Tento den slouží jako připomínka společnosti o důležitosti péče, ochrany a vzdělávání dětí, protože jsou naší budoucností.

Den dětí má kořeny v různých zemích a kulturách a je slaven různými způsoby. Je to doba, kdy se zaměřujeme na potřeby a zájmy dětí a snažíme se vytvořit prostředí, které jim umožní plně rozvinout jejich schopnosti a nadání, jelikož jsou obdařeni neomezeným potenciálem a je jen na nás, abychom je podpořili v jeho plném využití. To je důležité nejen pro jejich osobní růst, ale také pro rozvoj společnosti jako celku.

Během Dne dětí se pořádají různé akce a aktivity, které mají za cíl přinést radost a zábavu do života dětí. Mnoho školek, škol a komunitních organizací pořádá festivaly, koncerty, soutěže, sportovní události a další programy, které nabízejí dětem příležitost setkat se, sdílet zážitky a oslavovat svou jedinečnost. Tyto aktivity nejen posilují dětskou solidaritu a přátelství, ale také podporují jejich tvořivost, sebevědomí a sociální dovednosti.

Je také důležité si uvědomit, že každý den by měl být pro děti dnem plným lásky, péče a respektu. Je naší odpovědností vytvořit dětem bezpečné a podpůrné prostředí, ve kterém se mohou cítit chráněny a slyšeny. Každé dítě si zaslouží lásku, vzdělání a možnost rozvíjet svůj potenciál bez ohledu na svou rasu, náboženství, pohlaví nebo sociální postavení.

V tento speciální den a i každý den bychom měli vzít do úvahy potřeby dětí a investovat čas a energii do jejich podpory a povzbuzování. Tímto způsobem můžeme přispět k tomu, aby každé dítě mělo možnost dosáhnout svého plného potenciálu a stát se silnými a úspěšnými jedinci.

Společně můžeme pracovat na tom, aby dětské sny se staly skutečností a aby každé dítě mělo šanci na šťastnou a plnohodnotnou budoucnost. Proto jsme pro Vás připravili slevový kód* DENDETI10 na nákup nad 500,- na celý náš sortiment, abyste mohli Vašim dětem dopřát vše, co pro jejich rozvoj považujete za nejpodstatnější. Ať už se jedná o kočárek s hlubokou korbou pro novorozence, sporťák pro starší dítka, autosedačky od narození až do 36 kg nebo hračky rozvíjející jejich schopnosti a potenciál. 

*Slevový kód se nevztahuje na značky: Baby Ring, BeSafe, Emmaljunga, Graco, Joie, Lässig, Mimijo, MonPeri, Nuna, TFK a Voksi.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.