Medela Láhev s dudlíkem

Medela Láhev s dudlíkem

Medela Láhev s dudlíkem

Medela Láhev s dudlíkem

Celý popis
- +

Medela Láhev s dudlíkem

Medela láhev s běžnou savičkou, je univerzálním řešením pro skladování, přepravu a krmení odsátým mlékem.  Dudlíky jsou dostupné ve velikostech S (0+) nebo M (3+).

 Láhev s dudlíkem

Odsáváním a krmením mateřským mlékem můžete podpořit vývoj dítěte. Při správném zacházení obsahuje odsáté mateřské mléko všechny přirozené vitamíny a živiny, které Vaše dítě potřebuje. Medela lahve, které jsou k dispozici ve dvou objemech 150 a 250 ml, Vám umožňují kontrolovat množství mléka díky mililitrové stupnici. Tyto láhve bez použití BPA jsou kompatibilní se všemi Medela odsávačkami, takže můžete odsávat, skladovat a podávat mléko pouze pomocí jedné univerzální láhve. Savičky k lahvím jsou dostupné ve dvou velikostech a to s pomalým nebo středním průtokem.Můžete díky tomu Medela láhve na mléko přizpůsobovat věku a potřebám Vašeho dítěte, které se v průběhu růstu mění. Dodávají se s ochranným krytem, který chrání savičku na cestách.

 Výhody skladování a krmení mlékem pouze jednou lahví

Medela láhve jsou odolné proti nárazu a jsou k dispozici ve dvou variantách 150ml s pomalým průtokem a 250 ml se středním průtokem. Náhradní savičky je možné dokoupit samostatně. Láhve na mateřské mléko lze mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě a jsou vyrobeny z bezpečným materiálů bez BPA. Láhve lze použít se všemi Medela odsávačkami a savičkami.

  •  Univerzální – ideální pro odsávání, skladování, zamrazování a krmení mateřským mlékem
  •  Použijte jednu stejnou lahvičku na skladování a krmení – nedojde k úbytku vzácného mateřského mléka
  •  Snadná údržba
  •  Odolné – při pádu neprasknou ani se neroztříští
  •  Bezpečný materiál pro Vás i Vaše dítě – bez BPA
Medela Láhev s dudlíkem
Medela Láhev s dudlíkem
Medela Láhev s dudlíkem
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Karlovy Vary Skvělá komunikace Žádná
Nikol, Šlapanice Přístup ke klientovi, rychlé vyřešení problému, skvělé jednání, za mě 100%
Marcela, Pardubice Rychlost Skvělá komunikace Dárek k nákupu Velký sortiment

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.