Medela Láhev s dudlíkem

Medela Láhev s dudlíkem

Medela Láhev s dudlíkem

Medela Láhev s dudlíkem

Celý popis
Skladem
229 Kč
150 ml (dudlík S), 229 Kč
- +

Medela Láhev s dudlíkem

Medela láhev s běžnou savičkou, je univerzálním řešením pro skladování, přepravu a krmení odsátým mlékem.  Dudlíky jsou dostupné ve velikostech S (0+) nebo M (3+).

 Láhev s dudlíkem

Odsáváním a krmením mateřským mlékem můžete podpořit vývoj dítěte. Při správném zacházení obsahuje odsáté mateřské mléko všechny přirozené vitamíny a živiny, které Vaše dítě potřebuje. Medela lahve, které jsou k dispozici ve dvou objemech 150 a 250 ml, Vám umožňují kontrolovat množství mléka díky mililitrové stupnici. Tyto láhve bez použití BPA jsou kompatibilní se všemi Medela odsávačkami, takže můžete odsávat, skladovat a podávat mléko pouze pomocí jedné univerzální láhve. Savičky k lahvím jsou dostupné ve dvou velikostech a to s pomalým nebo středním průtokem.Můžete díky tomu Medela láhve na mléko přizpůsobovat věku a potřebám Vašeho dítěte, které se v průběhu růstu mění. Dodávají se s ochranným krytem, který chrání savičku na cestách.

 Výhody skladování a krmení mlékem pouze jednou lahví

Medela láhve jsou odolné proti nárazu a jsou k dispozici ve dvou variantách 150ml s pomalým průtokem a 250 ml se středním průtokem. Náhradní savičky je možné dokoupit samostatně. Láhve na mateřské mléko lze mýt v myčce nádobí i ohřívat v mikrovlnné troubě a jsou vyrobeny z bezpečným materiálů bez BPA. Láhve lze použít se všemi Medela odsávačkami a savičkami.

  •  Univerzální – ideální pro odsávání, skladování, zamrazování a krmení mateřským mlékem
  •  Použijte jednu stejnou lahvičku na skladování a krmení – nedojde k úbytku vzácného mateřského mléka
  •  Snadná údržba
  •  Odolné – při pádu neprasknou ani se neroztříští
  •  Bezpečný materiál pro Vás i Vaše dítě – bez BPA
Medela Láhev s dudlíkem
Medela Láhev s dudlíkem
Medela Láhev s dudlíkem
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Petra, Starý Plzenec - Sedlec
Rychlost Dobra komunikace
Jakub
Byli jsme zde na doporučení kamarádky pro celou výbavu pro naše čerstvě narozené mimi. Pomáhala nám paní Lucka. Byla velmi ochotná, skvěle odpověděla na naše otázky a pomohla nám vybrat ty nejlepší produkty pro naše miminko. Je vidět, že se vyzná. Určitě se sem vrátíme!
Erika, Pardubice
Nejlepší obchod s dětským zboží Velká prodejna +možnost nákupu přes e-shop Velice milý, ochotný a znalý personál.Vse vysvětlí a zboží předvedou. Možnost konzultace a poradenství i v e-shopu Veliké slevové akce

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.