S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

NUK láhev Active Cup nerez 215 ml růžová

NUK láhev Active Cup nerez 215 ml růžová

NUK láhev Active Cup nerez 215 ml růžová

NUK láhev Active Cup nerez 215 ml růžová

Celý popis
- +

NUK láhev Active Cup nerez 215 ml růžová

  • Dvoustěnný nerezový hrneček udrží nápoj déle teplý či studený
  • Lehký a dobře těsnicí hrneček na cesty
  • Vysoce kvalitní nerezová ocel: odolná, odolná proti poškrábání, nepotahovaná, bez chuti a zápachu
  • Silikonové pítko s integrovanou měkkou zónou pro příjemný pocit z pití, neobsahuje BPA
  • Pro děti starší 12 měsíců, objem 215 ml

Není nic hezčího, než se vydat na čerstvý vzduch a prozkoumávat okolí s našimi milovanými dětmi. Hraní, běhání a dovádění je na denním pořádku těchto malých dobyvatelů světa. Při všech těchto aktivitách se nejen dobře baví, ale také jim pořádně vyprahne. Proto v létě nesmí chybět chladivé osvěžení, zatímco v zimě si naši nejmenší rádi dají něco teplého. Zejména v těchto ročních obdobích je někdy obtížné udržet stálou a správnou teplotu nápojů, protože se rychle přizpůsobí okolní teplotě. Odpovědí je NUK Active Cup z nerezové oceli! Inovativní hrneček zaručí, že nápoje zůstanou déle teplé nebo studené, a zajistí tak delší požitek z pití.

Nerezový hrneček - ideální na cesty
Nejenže dvoustěnný hrneček z nerezové oceli udrží nápoje déle teplé či studené, ale vyznačuje se také tím, že je lehký, odolný a netekoucí. Díky praktickému klipu jej lze připevnit k tašce nebo kalhotám, aby se neztratil. Hrneček je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a je zcela bez chuti a zápachu, zatímco silikonové pítko s integrovanou měkkou zónou poskytuje příjemný pocit při pití. Ergonomicky tvarovaný hrneček dokonale padne do malých dětských ručiček a je vhodný pro děti starší 12 měsíců. Hrneček NUK Active Cup z nerezové oceli je věrným a spolehlivým společníkem na cestách, který zažene každou žízeň! 

NUK Active Cup z nerezové oceli - praktický hrneček pro děti i rodiče

Nerezový hrneček má řadu výhod, které ocení nejen děti, ale i rodiče. Hrneček NUK Active Cup z nerezové oceli je užitečný v mnoha ohledech. Díky tomu, že dokáže udržet nápoj teplý nebo studený, už nemusíte neustále připravovat další nápoj s vhodnou teplotou. V důsledku toho budete mít více volného času, který můžete trávit společně s dítětem. Čištění hrnečku je také velmi jednoduché, můžete ho jednoduše vložit do myčky nádobí. 

V čem se liší od polypropylenového hrnečku NUK Active Cup
Polypropylenový hrneček NUK Active Cup je u dětí i rodičů oblíbený již řadu let - je odolný a hygienický. Díky dvojité nerezové stěně nového hrnečku NUK Active Cup zůstávají nápoje déle teplé nebo studené. Hrneček je tak dokonalou a hygienickou alternativou k plastovému výrobku. Zatímco polypropylenový hrneček NUK Active Cup má objem 300 ml, dvoustěnná nerezová verze hrnečku má objem 215 ml. Oba výrobky jsou kompatibilní s příslušenstvím z řady NUK First Choice Bottle.

Hrnečky NUK jsou v souladu s evropskou normou EN14350.

Pečlivě si přečtěte přiložené pokyny a varování. Informace o produktu a číslo výrobku si uchovejte pro budoucí použití. Hrnečky a pítka NUK jsou kompatibilní pouze s příslušnou výrobkovou řadou.

NUK láhev Active Cup nerez 215 ml růžová
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Jaroslav, Plzeň Ceny bleskově odesláno komunikace
Erika, Přelouč Velmi milý a ochotný personál Krásné zboží a velký výběr Skvělá komunikace s obchodem a rychlé vyřízení objednávky
Lenka, Blansko Výborná komunikace, ochota, krátký termín dodání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.