Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)

Mléčná výživa pro kojence od ukončeného 6. do 12. měsíce. Nová vylepšená receptura s oligosacharidem mateřského mléka HMO (3´GL) a prebiotiky GOS vznikla na základě 60letého výzkumu a vývoje.

Celý popis
- +

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)

Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Potravina určená pro výživu kojenců od ukončeného 6. do 12. měsíce.

Nová vylepšená receptura s oligosacharidem mateřského mléka HMO (3´GL) a prebiotiky GOS vznikla na základě 60letého výzkumu a vývoje. Kojenecké mléko Kendamil BIO Nature je inspirováno tím nejlepším z čisté přírody. Jeho základ tvoří především plnotučné kravské mléko v BIO kvalitě s přirozeným obsahem mléčného tuku po vzoru mateřského mléka. Určeno pro miminka od ukončeného 6. měsíce do jeho jednoho roku. Obal je plně recyklovatelný.

Benefity:

✓ BIO plnotučné mléko z certifikovaných ekologických farem

✓ BIO mléčný tuk1

✓ Prebiotika GOS

✓ Oligosacharid mateřského mléka (3´GL)2

✓ Obsahuje DHA3,4

✓ DHA rostlinného původu5

✓ Esenciální mastné kyseliny (ALA a LA)4, 6

✓ Obsahuje vitamíny C a D4,7

✓ Obsahuje jód4,8

✓ Bez palmového oleje, bez rybího oleje a bez sóji

✓ Příjemná mléčná chuť

1Obsahuje 0,6 g BIO mléčného tuku na 100 ml připravovaného mléka.

23´galaktosyllaktóza je oligosacharid mateřského mléka, patřící do skupiny HMO a přirozeně se vyskytující v mateřském mléce.

3Při denním příjmu 100 mg přispívá DHA k normálnímu vývoji zraku u kojenců.

4Dle požadavku legislativy veškerá pokračovací mléka obsahují DHA, ALA, LA vitamíny C, D a jód.

5Z mikrořas Schizochytrium sp.

6Esenciální mastné kyseliny (ALA a LA) jsou potřebné pro normální růst a vývoj dětí. Příznivého účinku lze dosáhnout při příjmu 2 g kyseliny α-linolenové (ALA) a 10 g kyseliny linolové (LA) denně.

7Vitamíny C a D přispívají k normální funkci imunitního systému.

8Jód přispívá k normálnímu růstu dětí.

Složení: BIO plnotučné MLÉKO (103,5 g tekutého mléka na 100 g prášku), BIO odstředěné MLÉKO, BIO demineralizovaná bílkovina MLÉČNÉ syrovátky, BIO rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), BIO galaktooligosacharidy (z MLÉKA) 2,6 %, citrát vápenatý, citronan sodný, chlorid draselný, mléčnan vápenatý, chlorid hořečnatý, olej z mikrořas Schizochytrium sp., vitamín C, hydroxid draselný, cholin bitartát, inositol, olej z Mortierella alpina, taurin, nukleotidy (cytidin-5‘-monofosfát, sodná sůl uridin-5‘-monofosfátu, adenosin-5‘-monofosfát, sodná sůl inosin-5-monofosfátu, sodná sůl guanosin-5‘-monofosfátu), síran železnatý, síran zinečnatý, vitamín E, niacin, kyselina pantothenová, síran měďnatý, thiamin, riboflavin, vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D3, biotin, vitamín B12. Alergeny jsou vyznačeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Mléčný tuk: 4,7 g na 100 g; 0,6 g na 100 ml

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky (12,9 g prášku).

3´galaktosyllaktóza je oligosacharid mateřského mléka, patřící do skupiny HMO5 a přirozeně se vyskytující v mateřském mléce.

Přirozeně se vyskytující.

* DHA je rostlinného původu. Dle požadavku legislativy všechna pokračovací mléka obsahují DHA.

 

Dítě od 6. měsíce potřebuje denně zkonzumovat 600 ml mléka. Doporučené množství mléka je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením pediatra.

Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Pokračovací mléko Kendamil BIO Nature 2 HMO+ je vhodné pouze pro kojence starší než 6 měsíců a má tvořit pouze část smíšené stravy, přičemž nemá být používáno jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců života. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů, včetně jakékoli výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě, a to v závislosti na individuálním růstu a rozvojových potřebách konkrétního kojence. Po konzumaci mléka, zejména před spaním, dbejte na hygienu ústní dutiny kojence. Dodržujte pokyny pro přípravu,…

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)
Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g)
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Erika, Pardubice Veliký výběr zboží Rychlé dodání Velmi ochotný personál, vše vysvětlí a poradí Překrásná kamenná prodejna
Martin, Pardubice Rychlost dodání cena
Alena, Louny Rychlost vyřízení objednávky Cena

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.