SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)

SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)

SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)

SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)

Čočka s malinami? Kdo nezkusil, nikdy nepozná, jak moc dobrá tato kombinace může být! Přirozeně bezlepkové bio čočce dávají chuť červené maliny, kterým navíc pomáhá klasika všech klasik – banán. Díky čočce koláčky obsahují důležité bílkoviny a vlákninu, která přispívá ke správnému fungování dětské střevní mikroflóry. Tvar koláčků napomáhá rozvoji jemné dětské motoriky a povzbuzuje k samostatnosti při jídle. Takže vzhůru do mlsání!


- Vyvinuto přední pediatričkou Reet Raukas

- Pečlivě vybrané suroviny

- Ve spolupráci s lokálními farmáři v Estonsku


Složení: Bio čočková mouka (42 %), bio bramborový škrob, bio bramborová mouka, bio slunečnicový olej, bio banánový prášek (7 %), bio malinový prášek [obsahuje bio rýžovou mouku] (3 %), thiamin (vitamín B1).


Výživové údaje na 100 g: Energie 1776 kJ / 421 kcal; tuk 9,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g; sacharidy 68 g, z toho cukry 2,9 g; vlákniny 3,9 g; bílkoviny 14 g; sůl 0,02 g, natrium 0,008 g; thiamin (vitamin B1) 0,50 mg.

Návod na použití: Při konzumaci nenechávejte dítě bez dozoru nebo v leže – hrozí vdechnutí.


Důležité upozornění: Obilný příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce. Extrudované. Balení není určeno ke hraní.
Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Otevřené balení neprodyšně uzavřete a spotřebujte do 2 dnů. Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu.


Výrobce: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estonsko.
Distributor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.salvest.cz, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)
SALVEST Põnn BIO Čočkové koláčky s malinami (30 g)
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Zuzana, Velké Poříčí Dobré ceny Výběr Komunikace Rychlost odeslání
Ladislav, Pardubice Rychlé jednání, dobrá cena na internetu
Inna, Praha Super sedi pro kocarek Bugaboo Fox. Doporucuji

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.