Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE

Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE

Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE

Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE

Bugaboo Fox2 complete Mineral Black Taupe 

BUGABOO FOX2 

Model Bugaboo Fox2 má krásný čistý vzhled s novými funkcemi, jako je ergonomičtější složení kočárku, otočná rukojeť a nová přepracovaná sluneční stříška.

JAKÉ JSOU ROZDÍLY MEZI BUGABOO FOX2 A BUGABOO FOX?

Přepracované tlačítka na skládání kočárku - Díky přepracovaným tlačítkům na skládání se kočárek Fox 2 skládá ještě mnohem lépe než jeho předchůdce. Dá se sklopit se sportovním sezením a přitom kočárek stále stojí - pro jednodušší nakládání a vykládání z auta.

Nová Přepracovaná sluneční stříška - Bugaboo u kočárku Fox 2 zcela přepracoval sluneční stříšky. Nová stříška zahrnuje dvě větrací okna plus velký mřížkový otvor na zadní straně stříšky. Aktualizovaný je i materiál stříšek. Dostupné budou i v nových barevných variantách.

Fox 2 Hluboká korba - Změnou u Fox 2 prošla i hluboká korba. Hluboká korbička bude nyní mít integrované boční kapsy pro uchování důležitých předmětů.

Sportovní sezení - U modelu Fox 2 je sklopná páka na zadní straně sedadla přepracována tak, aby se dala snadněji používat.

Bugaboo Fox 2 kolečka -  Přepracovali také kola a jejich lehčí váhu, takže celý kočárek je nyní mnohem lehčí a snáze se ovládá. Fox se tlačil jako sen, ale Fox 2 to pozdvihl ještě na vyšší úroveň.

Reprezentant komfortu Bugaboo Fox

Stačí zatlačit a jet, jen tak, bez námahy, prostě jet. Vezměte tento kočárek na všechna vaše oblíbená místa a nebudete se stačit divit. Odpružení všech kol a velká kola zajistí pohodlnou a stabilní jízdu v jakémkoliv terénu. Snadno přístupný velký nákupní koš pojme i ty největší nákupy. A to nejlepší nakonec: super lehký podvozek a jedinečný způsob skládání z něj dělají ideálního společníka do velkého domu, stejně jako malého bytu.

Nový kočárek Bugaboo Fox 2 se vyznačuje zaoblenými a moderními křivkami. Díky své modulární platformě si jej můžete přizpůsobit svým potřebám od hlavy až k patě. Bugaboo Fox nezná žádné kompromisy co se kvality, funkčnosti nebo komfortu týče. Je lepší než cokoliv jiného, protože originál je jen jeden.

Jízda bez námahy a mrštnost ovládání činí z tohoto Bugaboo modelu nejlepší kočárek ve své třídě. Nezáleží, zdali vyrazíte objevovat taje velkoměsta nebo pokoříte vrchol hory, pokrokové odpružení všech kol a velké pneumatiky vám zajistí plynulou a pohodlnou jízdu v jakémkoliv terénu. Pevná a robustní konstrukce unese děti až do 22 kg a přitom se svou nízkou váhou (méně než 10 kg) patří mezi nejlehčí kočárky ve své kategorii. Zvedání a přenášení tak nebylo nikdy jednodušší.

Komfort

Hluboké lůžko i ergonomická sportovní sedačka modelu Bugaboo Fox 2 jsou navrženy pro maximální komfort. Dostatek prostoru, měkké polstrování a podpora v potřebných místech zaručují dítěti pohodlnou jízdu a ničím nerušený spánek v jakékoliv situaci. Konstrukce je pevná a lehká zároveň. Kočárek můžete složit v jednom kuse a stojí zpříma bez pomoci -perfektní pro uskladnění.

Navržen, aby vydržel

Stejně jako ostatní kočárky Bugaboo i Bugaboo Fox 2 je vyroben z prvotřídních materiálů, které vydrží dlouhá léta bez ztráty svých vlastností. Stranou nezůstala ani ekologická otázka. Potahy jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Kolekce Mélange je recyklovaná z 50% a ostatní látky dokonce ze 100%.

Obsah balení

  • 1. Podvozek
  • 2. Rám sedačky/hlubokého lůžka
  • 3. Příchytky a výztuže sluneční stříšky
  • 4. Vyztužení sportovní sedačky a opěrka na nohy
  • 5. Dno lůžka, výztuže lůžka a matrace s aerosleep podložkou
  • 6. Nákupní koš
  • 7. Přední a zadní kola
  • 8. Pláštěnka 
  • 9. Madlo
  • 10. Krytky kol BLACK
  • 11. Koženkové rukojeti  BLACK
  • 12. Sluneční stříška s podšívkou
  • 13. Potah sportovní sedačky
  • 14. Potah hlubokého lůžka s podšívkou

 

 

Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Bugaboo Fox2 Mineral complete BLACK/TAUPE
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Nik, Bardejov Vyborna cena v porovnani s inymi eshopmi Doručenie na slovensko bezplatne Ked nemali sedačku skladom napisali mail ake farby nam môžu ponúknuť, ked som nenapisala hneď na druhy den volali ako môžu situaciu vyriešiť
Kateřina, Libčice Nad Vltavou Výběr Nejnižší cena Komunikace Doprava Zboží bezpečně zabalené
Erika, Pardubice Velký výběr zboží Skvělá komunikace s obchodem Rychlé vyřízení objednávky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.