Flex Base 5Z

Flex Base 5Z

Flex Base 5Z

Báze FLEX BASE 5Z je vhodná pro autosedačky BABY-SAFE 5Z, BABY-SAFE 3 i-SIZE, DUALFIX 3 i-SZE.

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

Flex Base 5Z

Komfort zajištěn

Báze FLEX BASE 5Z je vhodná pro autosedačky BABY-SAFE 5Z, BABY-SAFE 3 i-SIZE, DUALFIX 3 i-SZE. Bezpečně doprovází vaše dítě na cestách od narození až do 4 let. Sedačky lze z báze snadno vyjmout i nainstalovat jediným kliknutím. Snadno přístupné uvolňovací tlačítko vám umožní bez námahy zvednout přenosnou dětskou autosedačku na rukojeti. Nastavitelná odrazová lišta navíc poskytne další prostor pro nohy při orientaci proti směru jízdy.

Nastaveno na pohodlí

FLEX BASE 5Z můžete nastavit až do šesti různých poloh, aby vašemu dítěti poskytla nejlepší kombinaci bezpečnosti a pohodlí.

Otočná základna

Všechny kompatibilní autosedačky pro FLEX BASE 5Z lze otočit směrem k otevřeným dveřím auta, takže můžete dítě snadno posadit a připoutat. Přestože je doporučeno, aby dítě bylo co nejdéle otočené proti směru jízdy, můžete základnu svého DUALFIX 3 i-Size otočit pro cestování po směru jízdy o 180 stupňů, jakmile dítě přesáhne 15 měsíců a 76 cm.

Vlastnosti
• Modulární systém základny – kompatibilita
• Jednoduchý přístup
• Ochrana proti rotaci
• Optimalizace nastavitelného úhlu
• Správná instalace za všech okolností – ukazatel na uvolňovacím tlačítku, zvuk zacvaknutí
• Systém otočného spoje – síla je směřována dovnitř sedadla, čímž snižuje riziko zranění hlavy a krku.
• Výškově nastavitelná podpěrná noha
• Snadnější přizpůsobení systému ISOFIX 
• Snadné skladování
• Schválení i-Size (R129)

Rozměry
(V x Š x H) 43,5 x 44 x 66 cm

Váha 9,5 kg

Flex Base 5Z
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Erika, Pardubice Veliký výběr zboží Rychlé dodání Velmi ochotný personál, vše vysvětlí a poradí Překrásná kamenná prodejna
Erika, Přelouč Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky. Veliký výběr zboží. Slevové akce. Milý a ochotný personál. Velká a nádherná prodejna. S každým nákupem velká spokojenost! Ať na e-shopu či prodejně.
Dominika, Brezno Mlieko Kendamil mi poslali v krasnej krabici z ktorej sa da vyrobit podla instrukcii babkove divadlo + pribalili mi tam aj dake kozmeticke vzorky, co potesilo Komunikacia s obchodom velmi dobra, ustretovost aj pri zmene platby

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.