Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS

Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS

Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS

Chcete udělat radost dětem? Nelamte si hlavu, dali jsme za vás dohromady balíček naplněný tou nejlaskavější péčí. Každé dítě touží dostat dárek, který je zábavný, a rodiče potěší, když je užitečný.

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +

Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS

Chcete udělat radost dětem?

Nelamte si hlavu, dali jsme za vás dohromady balíček naplněný tou nejlaskavější péčí. Každé dítě touží dostat dárek, který je zábavný, a rodiče potěší, když je užitečný.

V našem speciálním balíčku najdete oboje, šetrné produkty i něco na hraní.

Roztomilý set obsahuje:

  • Zábavná pěna do koupele s bublifukem Jack N´Jill
  • Šampon a sprchový gel Jack N´Jill
  • Bezoplachový kondicionér ve spreji Jack N´Jill
  • Kouzelný ručníček ve tvaru hvězdičky
  • Omalovánkový list Jack N´Jill

Vyslechli jsme tajná přání rodičů a máme nejlepší způsob, jak dostat miminka a děti do vany.

S naší pěnou je koupání ještě zábavnější! Přírodní bublinková koupel s roztomilým zajíčkovým bublifukem je ta pravá pro vytvoření veselé atmosféry při každém koupání našich nejmenších.

Náš dokonalý šampon a sprchový gel popisujeme slovy „luxusní“ a „jedinečný“.
Přirozeně umývá vlasy a tělo a hydratuje pokožku do hloubky. Díky vyvážené směsi kokosu, květů ylang-ylang a mexického pomerančovníku vytváří dokonalý aromaterapeutický zážitek z každého mytí.


Přírodní bezoplachový kondicionér Jack N´Jill ve spreji napomáhá snižovat lámavost roztřepených a slabých vlasů. Za svoji jemnou vůni vděčí oleji z květů vonného muškátu (Rose Geranium). Aloe Vera, jojobový olej, rozmarýn a výtažky z listů olivovníku vyživí i ty nejdivočejší vlasy.

Stačí jednoduše nastříkat na vlasy a nechat působit.

Dárkový set je zabalený v krásné designové krabičce s okénkem a najdete v něm jako dárek magický ručníček a veselé omalovánky se zvířátky Jack N´Jill.

Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS
Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS
Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS
Jack N´Jill Dárkový set WELLNESS
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Nové Město Nad Metují Velký výběr kočárků přehledný web kamenný obchod ceny
Lucie, Lužec Nad Vltavou Skvělá komunikace chybějící zboží bylo nahrazeno adekvátní alternativou zboží přišlo dobře zabalené, neponičené
Erika, Přelouč Skvělý výběr zboží Rychlé dodání Super komunikace s obchodem -informace o stavu objednávky

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.