NUK Dávkovač na sušené mléko

NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko

NUK Dávkovač na sušené mléko

Dávkovač sušeného mléka NUK nabízí ideální řešení jednoho z každodenních úkolů, se kterým se rodiče potýkají: kojenecká mléčná výživa se musí vždy přesně odměřit dle pokynů výrobce a poté smíchat se správným množstvím vody. Ať už doma nebo na cestách.

Celý popis
- +

NUK Dávkovač na sušené mléko

Tři samostatné krabičky, každá s vlastním víčkem pro praktické dávkování sušeného mléka doma i na cestách
> Lze stohovat a šroubovat - s praktickou násypkou ve víčku pro snadné plnění těsnicí a bezpečné
> Vysoce kvalitní syntetický materiál (PP), neobsahuje BPA a ftaláty
> V potravinářské kvalitě, v souladu s nařízením komise (EU) č. 10/2011

Dávkovač sušeného mléka NUK nabízí ideální řešení jednoho z každodenních úkolů, se kterým se rodiče potýkají: kojenecká mléčná výživa se musí vždy přesně odměřit dle pokynů výrobce a poté smíchat se správným množstvím vody. Ať už doma nebo na cestách, dávkovač sušeného mléka NUK umožňuje snadné, rychlé, a především hygienické dávkování sušeného mléka nebo sušené dětské výživy

Spolu se třemi samostatně uzavíratelnými nádobami dávkovače sušeného mléka NUK je ve víčku praktická násypka, která zaručí snadné plnění kojeneckých lahví bez plýtvání.

  • Obzvláště praktické: dávkovač sušeného mléka NUK lze použít i později, když už je dítě starší. Malé krabičky lze stejným způsobem plnit například obilnou práškovou kaší nebo malou porcí jídla (malé kousky ovoce či zeleniny).
  • Čištění: Před prvním použitím výrobku a poté po každém dalším použití pečlivě umyjte a vydezinfikujte všechny části, aby na nich nezůstaly zaschlé zbytky. Lze sterilizovat vyvařením. Výrobek je vhodný do myčky nádobí a lze ho také sterilizovat v páře či mikrovlnné troubě. Před mytím či sterilizací výrobek vždy nejprve rozložte na jednotlivé části, aby nedošlo k jejich deformaci.
NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko
NUK Dávkovač na sušené mléko
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Štěpán, Velhartice Neskutečná rychlost příchodu balíku... není co vytknout :)
Monika, Bratislava Veľmi rýchle spracovanie a vybavenie objednávky, rovnako aj jej doručenie.
Iveta, Merboltice Rychlé jednání s prodejcem.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.