S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou

Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou

Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou

Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou

Inovativní třífázová multifunkční hrací deka s hrazdou a přikrývkou. Součástí je integrovaná měkká deka na přikrytí dítěte, když po hraní usne.

Hrací deka obsahuje mnoho zábavných doplňků, které je možné zavěsit na dvojitý oblouk. Velké zrcátko podporuje opakované zvedání hlavičky a rozvíjí svaly krku a ramen, které jsou důležité pro vývoj dítěte. Šustivá oboustranná mapa s obrázky stimuluje hmat i sluch. Hudební chrastítko, které po zatřesení vydává zábavné zvuky, učí vztahu příčina-následek.

Polštář medvídek je vhodný jako podpora při hrách na bříšku. Integrovaná přikrývka je ideální na přikrytí dítěte, když je po hře unavené a usne.


Hlavní funkce

 

  • Integrovaná měkká přikrývka.
  • Polštář medvídek pro hru na bříšku, který se stane nejlepším kamarádem dítěte.
  • 4 závěsné kroužky pro zavěšení dětské hračky.
  • Velké zrcátko beruška k zavěšení na oblouk nebo na podložku.
  • Oboustranná šustící mapa, kterou lze snadno připojit k oblouku.
  • Hudební žába s chrastítkem, která se aktivuje zatřesením.
  • Chrastítko liška s texturami a barevnými posuvnými korálky.
  • Snadné složení pro pohodlné skladování nebo cestování.
  • Lze prát v pračce.


Polohy

  • 1. Hra vleže: Zlepšuje zaostření zraku a vnímání vzdálenosti předmětů, podporuje koordinaci očí a rukou i hrubou motoriku.
  • 2. Hra na bříšku: Podporuje opakované zvedání hlavičky, posiluje ramena, hrudník a horní část těla, což je nezbytné pro vývoj dítěte. Podporuje koordinaci oko-ruka a rozvíjí jemnou motoriku.
  • 3. Hra v sedě: Učí příčinu a následek, podporuje zvídavost a podporuje rozvoj jemné a hrubé motoriky.


Tipy pro hry

 

V prvních měsících položte své dítě na záda a sledujte, jak prozkoumává a objevuje svět kolem sebe. Zavěste hračky na oblouky. Stimulují dítě, aby otočilo hlavu a zaostřilo na ně svůj zrak. Můžete prodloužit délku přidáním dalšího kroužku, který hračku přiblíží k rukám vašeho dítěte. Začne tak natahovat ruce a uchopovat hračky a tím podporovat koordinaci oko-ruka a hrubou motoriku. V další fázi vývoje bude vaše dítě nadšené, když se uvidí v závěsném zrcátku nad ním. Položte dítě na bříško. Hrací deka umožňuje dostatek prostoru pro pohyb při růstu dítěte. Polštář pod bříško pomáhá podporovat rozvoj svalů krku a ramen a podporuje opakované zvedání hlavičky. Chcete-li prodloužit dobu na bříšku, umístěte velké zrcátko na podložku, aby se dítě vidělo. Zatřeste zrcátkem, chrastítko vzadu bude stimulovat dítě k setrvání na bříšku a zvedání hlavičky. Při růstu zoubků využijte kousátko umístěné v zadní části zrcadla. Hudební žába aktivována zatřesením je vynikající pro samostatnou nebo společnou hru. Pomocí chrastítka zapojte dítě do hry a podpořte jeho hrubou motoriku, když se natahuje a snaží se ho uchopit. Je to skvělý způsob, jak učit dítě vztahu příčina-následek a rozvíjet jeho motorické dovednosti. Když vaše dítě začne sedět, sejměte oblouky, odstraňte integrovanou přikrývku a položte hračky na podložku. Můžete se také zapojit ukazováním na postavy a grafiku na podložce a vytvořit si vlastní příběhy a podpořit představivost a kreativitu.

Video


Doporučený věk: od narození

Obsah balení: Velká hrací deka s integrovanou měkkou přikrývkou, inteligentní konstrukce se 2 oblouky a bezpečnostními zámky, 4 ks závěsných kroužků, polštář medvídek, velké bezpečnostní zrcátko beruška, hudební žába aktivována zatřesením, chrastítko liška s texturami, oboustranná šustící mapa.

 

Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Yookidoo Hrací deka s hrazdou a přikrývkou
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Olga, Hlučín Rychlost dodání Široký výběr produktů
Daniel, Brno Okamžité reakce Ihned odeslané Nejlepší cena na trhu
Veronika, Nitra Cena autosedačky ovela nižšia ako na SK eshopoch Komunikácia Rýchlosť dodania

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.