S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

MoMi Hrazda Joy

MoMi Hrazda Joy

MoMi Hrazda Joy

MoMi Hrazda Joy

Celý popis
- +

MoMi Hrazda Joy

Máte rádi víceúčelové hračky, které si můžete vzít vždy a za všech okolností s sebou? Máme pro Vás něco, co si určitě zamilujete. Univerzální hrazdička s hračkami MoMi JOY se Vám bude skvěle hodit, jak při hraní doma, tak na cestách.

Hrazdička s hračkami MoMi JOY je užitečná v mnoha situacích. Díky jejímu univerzálnímu držáku ji můžete použít:
- Pro dětskou postýlku
- Na kočárek a na autosedačku
- Na houpátko
- Na dětskou autosedačku
- A všude tam, kde chcete, aby Vaše dítě mělo zábavu!

Hrazdička MoMi JOY je univerzální hračka, která se skvěle hodí k mnoha předmětům denní potřeby, ale to není její jediná výhoda:
- Snadná instalace
- Tlumené barvy, které neodvádějí pozornost dítěte
- Jemné a měkké hračky, vyrobené z vysoce kvalitních textilií, včetně sametu a plsti
- 4 smyslové hračky – šustící a pískací, lze je vyjmout a používat samostatně, nikoliv jen na hrazdičce
- Lze nastavit v úhlu vhodném pro dítě
- Hračky lze prát v pračce

Myslíte si, že budete hrazdičku s hračkami používat jen několik týdnů? Nemůžete se mýlit víc! Hrazdička s hračkami MoMi JOY je skvělým nápadem na hraní pro různá vývojová stádia:

0-3 měsíce

V počátečním období života dítě potřebuje hračky, na které může přímo zaměřit svůj zrak. Proto lze hrazdičku s hračkami umístit do vhodné vzdálenosti, cca 20-25 cm od dítěte. Hrazdička MoMi JOY má nastavitelný úhel sklonu, takže ji přizpůsobíte potřebám dítěte.

2-4 měsíce

V tomto období je důležité, aby dítě mělo hračky na dosah ruky, když leží na bříšku. Ovečky na hrazdičce MoMi JOY povzbudí dítě k prvním pokusům o jejich uchopení.

4-6 měsíců

V této době se intenzivně rozvíjejí smysly dítěte a ruce se mnohem lépe ovládají. Vaše dítě bude stále dychtivěji sahat po barevných hračkách a zkoušet jejich přednosti, tj. pískací a šustící části.

Starší dítě

Bude používat hrazdičku s hračkami MoMi JOY v autě nebo na procházce. Budou si hrát s hračkami oddělenými od hrazdičky, které lze použít jako plyšové hračky.

Čím je hrazdička s hračkami MoMi JOY tak výjimečná?
- Nastavitelný úhel sklonu. Tato funkce umožňuje nastavit vhodnou vzdálenost od dítěte, aby se mohlo hraček dotýkat a později je tahat a odnímat. Dítě si tak procvičuje pohybové dovednosti a koordinaci ruka-oko
- Univerzální držák, který umožní používat hrazdu s hračkami za různých okolností a snadno ji instalovat např. na postýlku, houpačku, kočárek nebo dětskou autosedačku
- Designové hračky v tlumených barvách, které neodvádějí pozornost dítěte a vypadají skvěle v každém interiéru. Navíc mají šustící a pískací části

MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Markéta, Brno Dobre ceny Skvělá komunikace Rychle doručení podle očekávání
Eliška, Pardubice Rychlé dodání Dobrá komunikace
Lucie, Praha Skvělá cena rychlé zaslání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.