MoMi Hrazda Joy

MoMi Hrazda Joy

MoMi Hrazda Joy

MoMi Hrazda Joy

Celý popis
- +

MoMi Hrazda Joy

Máte rádi víceúčelové hračky, které si můžete vzít vždy a za všech okolností s sebou? Máme pro Vás něco, co si určitě zamilujete. Univerzální hrazdička s hračkami MoMi JOY se Vám bude skvěle hodit, jak při hraní doma, tak na cestách.

Hrazdička s hračkami MoMi JOY je užitečná v mnoha situacích. Díky jejímu univerzálnímu držáku ji můžete použít:
- Pro dětskou postýlku
- Na kočárek a na autosedačku
- Na houpátko
- Na dětskou autosedačku
- A všude tam, kde chcete, aby Vaše dítě mělo zábavu!

Hrazdička MoMi JOY je univerzální hračka, která se skvěle hodí k mnoha předmětům denní potřeby, ale to není její jediná výhoda:
- Snadná instalace
- Tlumené barvy, které neodvádějí pozornost dítěte
- Jemné a měkké hračky, vyrobené z vysoce kvalitních textilií, včetně sametu a plsti
- 4 smyslové hračky – šustící a pískací, lze je vyjmout a používat samostatně, nikoliv jen na hrazdičce
- Lze nastavit v úhlu vhodném pro dítě
- Hračky lze prát v pračce

Myslíte si, že budete hrazdičku s hračkami používat jen několik týdnů? Nemůžete se mýlit víc! Hrazdička s hračkami MoMi JOY je skvělým nápadem na hraní pro různá vývojová stádia:

0-3 měsíce

V počátečním období života dítě potřebuje hračky, na které může přímo zaměřit svůj zrak. Proto lze hrazdičku s hračkami umístit do vhodné vzdálenosti, cca 20-25 cm od dítěte. Hrazdička MoMi JOY má nastavitelný úhel sklonu, takže ji přizpůsobíte potřebám dítěte.

2-4 měsíce

V tomto období je důležité, aby dítě mělo hračky na dosah ruky, když leží na bříšku. Ovečky na hrazdičce MoMi JOY povzbudí dítě k prvním pokusům o jejich uchopení.

4-6 měsíců

V této době se intenzivně rozvíjejí smysly dítěte a ruce se mnohem lépe ovládají. Vaše dítě bude stále dychtivěji sahat po barevných hračkách a zkoušet jejich přednosti, tj. pískací a šustící části.

Starší dítě

Bude používat hrazdičku s hračkami MoMi JOY v autě nebo na procházce. Budou si hrát s hračkami oddělenými od hrazdičky, které lze použít jako plyšové hračky.

Čím je hrazdička s hračkami MoMi JOY tak výjimečná?
- Nastavitelný úhel sklonu. Tato funkce umožňuje nastavit vhodnou vzdálenost od dítěte, aby se mohlo hraček dotýkat a později je tahat a odnímat. Dítě si tak procvičuje pohybové dovednosti a koordinaci ruka-oko
- Univerzální držák, který umožní používat hrazdu s hračkami za různých okolností a snadno ji instalovat např. na postýlku, houpačku, kočárek nebo dětskou autosedačku
- Designové hračky v tlumených barvách, které neodvádějí pozornost dítěte a vypadají skvěle v každém interiéru. Navíc mají šustící a pískací části

MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
MoMi Hrazda Joy
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Michaela, Olomouc Jsem nadšená, krásné zboží, rychlé dodání. Komunikace taky super. Dodáno i s dárečkem a poděkováním za nákup.
Nik, Bardejov Vyborna cena v porovnani s inymi eshopmi Doručenie na slovensko bezplatne Ked nemali sedačku skladom napisali mail ake farby nam môžu ponúknuť, ked som nenapisala hneď na druhy den volali ako môžu situaciu vyriešiť
Miroslava, Detva Výborná komunikácia Rýchle dodanie

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.