Kočárek Mystic

Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic

Kočárek Mystic

Kočárek Mystic

Celý popis
Externí sklad, dodání do 3 dnů
- +
Doprava zdarma

Kočárek Mystic

Kočárek Mystic je nabízen jako dvojkombinace, vhodný pro děti od narození do 15 kg (cca 3 let).

Hluboká korba svými rozměry zaručí pohodlí dítěte i s fusakem, navíc přední část nánožníku zajistí ochranu dítěte před větrem. V letních měsících rodiče ocení větrání na stříšce korbičky a v její přední části. Matrace kočárku má snímatelný a pratelný potah. Podvozek kočárku má výškově nastavitelnou rukojeť a košík s prodloužením na magnety. Díky automatické aretaci předních koleček a odpružení předních i zadních kol je kočárek vhodný i do lehčího terénu. Podvozek se snadno skládá, ve složeném stavu sám stojí a díky pojistce proti rozložení je manipulace s ním snadná.

Sportovní sezení lze nasadit ve směru i proti směru jízdy. Polohování zádové opěrky zcela do lehu a polohování nožiček zajistí pohodlí i během spánku. Extra dlouhá stříška se síťkou ochrání dítě před povětrnostními vlivy, navíc ji lze výškově nastavit do dvou poloh tak, aby se kočárek přizpůsobil růstu dítěte. Praktická vložka v ceně usnadní údržbu kočárku a zvýší komfort cestování.

V ceně kočárku naleznete adaptéry k uchycení autosedačky na podvozek kočárku. Adaptéry jsou vhodné pro autosedačku Zopa X1 Plus i-Size nebo pro autosedačky dalších výrobců, kteří používají uchycení Maxi Cosi.

-od narození do 15 kg (cca 3let)

-dvojkombinace

-velká hluboká korba

-extra dlouhá stříška s větráním

-výškově nastavitelná rukojeť

-odpružení všech 4 kol

- polohování zádové opěrky zcela do lehu a polohování nožiček zajistí pohodlí i během spánku

- sportovní sezení lze nasadit ve směru i proti směru jízdy-

-v ceně jsou adaptéry na autosedačku a praktická vložka do kočárku

Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Kočárek Mystic
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Veronika, Lazne Bohdanec Perfektní komunikace Rychlost dodání Skvělé ceny Doporučuji
Petra, Chlumec Nad Cidlinou Velký výběr Super ceny Skvělý zákaznický servis
Oluše, Kobylá Nad Vidnavkou Velký výběr, dobrá komunikace, dobře zabaleno

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.