TRÄUMELAND matrace Wolkenmeer 60x120 cm

TRÄUMELAND matrace Wolkenmeer 60x120 cm

TRÄUMELAND matrace Wolkenmeer 60x120 cm

TRÄUMELAND matrace Wolkenmeer 60x120 cm

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

TRÄUMELAND matrace Wolkenmeer 60x120 cm

sleep safety, 3D komfortní polštářky v jádru matrace v kombinaci s 3D poduškou se vzduchovým polstrováním POTAHY MATRACÍ multifunkční látka sleep safety, prošitá rounem z dutého vlákna, po straně se speciálně prodyšnou ventilační látkou JÁDRO MATRACE vysoce flexibilní, samostatné 3D komfortní polštářky s novou úrovní komfortu a bodové elasticity, v kombinaci s 3D poduškou se vzduchovým polstrováním (strana pro kojence) pro vynikající odvětrání strany pro kojence a celého jádra matrace, odvětrané hrany zpevněné proti sešlápnutí POPIS MATERIÁLU multifunkční potah sleep safety 38 % lyocell (Tencel®), 28 % polyester, 34 % polyamid Jedinečný potah matrace sleep safety s integrovanou ochranou proti promáčení je velmi prodyšný. Díky vetkaným vláknům stříbra působí přirozenou cestou proti bakteriím. Lze prát při 60 °C. rouno z dutého vlákna - Wash-Vlies 100 % polyester Vlies z dutého vlákna lze prát a proto je velmi vhodný pro děti s alergiemi. Toto rouno má vysokou tvarovou stálost a je využíváno jako polstrování matracových potahů Träumeland. Tencel S materiálem Tencel® začala nová éra v technologii zpracování vláken. Tencel® je celulózové vlákno, které se získává ekologicky šetrným způsobem ze dřeva (Evropské ekologické ocenění). Sjednocuje přednosti mnoha vláken: je jemný jako hedvábí, silný jako polyester, snadno udržovatelný jako akryl, chladivý a příjemný jako len, teplý jako vlna a pojme o 130 % více vodních par než bavlna. Podložka s 3D vzduchovým polstrováním Díky nesčetným jednotlivým polyesterovým vláknům jsou 3D podložky se vzduchovým polstrováním nepřekonatelně prodyšné a vysoce bodově elastické. Vaše dítě tak může díky tomuto materiálu volněji dýchat a nepotí se. pěna vyráběná za studena Oproti tzv. měkké pěně se při výrobě pěny za studena používají vysoce kvalitní suroviny. Pěna vyráběná za studena zlepšuje bodově elastické chování, aktivně dýchá a díky tomu dosahuje delší životnosti. Vytvořením vzduchových kanálků a profilových drážek se významně zlepší důležité parametry jako je prodyšnost a pružnost.…

TRÄUMELAND matrace Wolkenmeer 60x120 cm
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Tereza, Velká Bystřice Vyhodna cena autosedacky, rychle doruceni
Roman, Boskovice Cena Komunikace Rychlost dodání Kvalita
Helena, Drahelčice Mají, co jsem chtěla a za slušné peníze. Rychlost dodání na jedničku.

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.