2230 Ohrádka Geuther Merlin

  • Výprodej
2230 Ohrádka Geuther Merlin

2230 Ohrádka Geuther Merlin

Ohrádka Geuther Merlin

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

2230 Ohrádka Geuther Merlin

Výprodej - poslední dva kusy skladem

Merlin je jednoduchá čtvercová ohrádka na dvou pevných nohách a dvou kolečkách, má výškově stavitelné dno do 3 pozic, které je potažené folií. Pro nejmenší děti je určena nejvyšší poloha polstrovaného dna, a čím jsou větší, tím nižší polohu lze jednoduchým způsobem nastavit.Pro děti, které už dokážou samy chodit, má Merlin ještě jedno překvapení: 3 vyndavací tyčky udělají z ohrádky malou jeskyni, kde děti mohou pobývat ve vlastním zakletém, kouzelném světě, který si samy vymy slí. Samozřejmostí je měkké polstrování kvůli bezpečnosti vašeho potomka. MERLIN 99x100cm, výška 77cm, 2 kolečka. Vnitřní rozměr: 94,5 x 94,5cm

2230 Ohrádka Geuther Merlin
2230 Ohrádka Geuther Merlin
2230 Ohrádka Geuther Merlin
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Klíčový Servis, Plzeň Rychlost vyřízení objednávky.
Erika, Přelouč Velký výběr kvalitního zboží Profesionální pomoc s výběrem i na nakupování po e-shopu Skvělá komunikace s obchodem Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
Andrea, Chrudim Výběr ceny komunikace rychlost dodání (i z externího skladu)

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.