S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

AKCE Tudore Linden L02 Midnight Bronze

  • Náš tip
AKCE Tudore Linden L02 Midnight Bronze

AKCE Tudore Linden L02 Midnight Bronze

Akce se vztahuje pouze na uvedené vystavené kusy.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

AKCE Tudore Linden L02 Midnight Bronze

Kočárek Tudore LINDEN

Kočárek Tudore Linden, který je tvořen na základě potřeb a požadavků rodičů a jejich nejmenších. Sportovně elegantní design kočárku Tudore Linden podtrhuje jednoduchost a lehkost provedení. Žádné rušivé elementy a něco navíc… Linie kočárku podtrhují i barvy vybrané z palet současných trendů.

Kočárek Tudore Linden budete využívat několik let pro běžné denní procházky, na cestě za nákupy i při velkých rodinných výletech za poznáním. V žádné z těchto situací vás kočárek nezklame a bezpečně vás proveze na všech vašich cestách.

Při běžném užívání oceníte lehce ovladatelnou konstrukci s předními otočnými koly. Díky aretovacím kolům kočárek otočíte jednou rukou téměř na místě. Pokud vyrazíte do přírody, na předních kolech jednoduše zamknete otáčení. Rázem máte kočárek se 4 velkými pevnými koly a na procházkách v přírodě vás nic nezastaví. Lehkou hliníkovou konstrukci si budete pochvalovat při snadném skládání a rozkládání. Konstrukce je vybavena i praktickým úchytem pro snadnější přenášení složené konstrukce. V základním vybavení kočárku jsou gelová kola, která mají vlastnosti kol nafukovacích, ale na cestách vás nepotká defekt. Zadní osa i samotná konstrukce je odpružená, obojí pružení lze regulovat.

Velmi prostorná korba všech kočárků Tudore má i u modelu Linden kokosovou matraci. Děťátko tráví v kočárku mnoho času, bylo pro nás důležité, aby po tuto dobu bylo miminko v pohodlí, ale zároveň jsme vybrali to nejlepší pro jeho vývoj. Kokosová matrace je prodyšná a představuje ideální oporu pro páteř dítěte.
Optimální klima v korbě zajišťuje odvětrávání na spodní části. V letních měsících oceníte větrací díl boudy. Hluboké lůžko kočárku Tudore Ranger je vybaveno polohovací opěrkou.

Sportovní sedačku kočárku Tudore Linden je možné na konstrukci nasadit po i proti směru jízdy. V prvních měsících po přechodu do sportovní sedačky tak můžete mít děťátko na očích, později sedačku otočíte a necháte své nejmenší zvědavě pozorovat svět kolem nich. Sportovní sedačka má polohovatelnou opěrku pro záda i nohy. Lze vytvořit úplný leh. Bouda sportovní sedačky je opět vybavena větracím otvorem. Samozřejmostí jsou bezpečnostní pásy, ochranný oblouk a polstrovaná vložka ve sportovní sedačce.

Úložné prostory pro nezbytnosti a menší nákup zajistí přebalovací taška a spodní koš na kočárku. V ceně kočárku je také inovovaný držák nápojů, moskytiéra a pláštěnka. Nánožníky na hlubokou korbu i sportovní sedačku jsou nedílnou samozřejmostí.

Dalším doplňkem je autosedačka, kterou je možné dokoupit samostatně. Autosedačka skupiny 0+ je vhodná pro miminko od narození do cca 13kg. Autosedačku, kterou si můžete vybrat přímo v barvě kočárku, pak jednoduše upevníte na podvozek pomocí adaptérů.
Pokud máte vybranou autosedačku jiného výrobce, je možné zakoupit pouze adaptéry na podvozek.

Podvozek s korbou (výška x délka x šířka): 112 x 89 x 60cm
Vnitřní rozměr korby: 80 x 36cm
Složený podvozek s koly: 48 x 70cm
Složený podvozek bez kol: 36 x 70cm
Hmotnost konstrukce bez kol: 5,8kg
Hmotnost konstrukce s koly: 8,5kg

AKCE Tudore Linden L02 Midnight Bronze
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Miroslava, Detva Výborná komunikácia Rýchle dodanie
Dagmar, Chomutov Velký výběr zboží, perfektní komunikace.
Lucie, Mníšek Pod Brdy Komunikace obchodu Rychlost dodání

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.