S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

Emitex Vložka Merino vlna

Emitex Vložka Merino vlna

Emitex Vložka Merino vlna

Vložka pro vylepšení zateplení kočárků, fusaků, zavinovaček a autosedaček.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

Emitex Vložka Merino vlna

Vložka pro vylepšení zateplení kočárků, fusaků, zavinovaček a autosedaček. Vyrobená z Merino vlny která je měkčí a jemnější než klasická vlna a díky svým vlastnostem je nejvhodnější pro děti.

Další informace:

Vložka Merino slouží k vylepšení zateplení všech fusaků a zavinovaček do autosedačky. Používá se také přímo do kočárků a autosedaček, kde vytváří bariéru mezi dítětem a chladným potahem kočárku, autosedačky. Může se použít jako podložka i jinde - v postýlce, při přebalování apod.

Merino vlna je velmi jemná a příjemná na dotek. Její vlákna jsou tvořena kreatinem a jsou jemnější a měkčí než klasická vlna. Jedná se o jeden z nejvhodnějších materiálů pro nejmenší děti. Vlákna vlny napomáhají udržovat dětskou pokožku v teple a suchu.

Díky tomuto materiálu je miminku vždy teplo právě tak, jak je potřeba. Pro ještě větší komfort je na rubové straně vložky protipotní mřížka ze 100% bavlny.

Přednosti Merino vlny

Přírodní termostat

Merino vlna používá absorbční a vydávající proces, aby ohřála nebo ochladila lidské tělo. To je důvod, proč má miminko v Merino vlně stále ideální teplotu - nepřehřívá se, ani mu není zima. Když je miminku horko, Merino vlna chladí, protože je pórovitá a propustná. Absorbuje pot a zbavuje se ho odpařováním. Tak vytváří na pokožce příjemný chladivý pocit a miminko se nepřehřívá. Merino vlna v chladném počasí hřeje, v horkém chladí.

Tyto vlastnosti Merina se však mohou projevovat individuálně, záleží i na dalších okolnostech, kdy je Merino používáno. Např. v opravdu vysokých teplotách, u příliš oblečených dětí, v uzavřeném prostoru...

  • Hřeje i když je vlhká
  • Hřeje, i když je vlhká – dokáže pojmout vlhkost rovnající se až třetině své váhy, aniž by na dotyk působila mokrá.
  • Vysoká prodyšnost
  • Vysoká prodyšnost Merino vlny zajišťuje, že materiál dýchá a pot se odpařuje. To zabraňuje přehřátí dítěte.
  • Antibakteriální, žádný zápach
  • Merino vlna na sebe dokáže chemicky vázat a neutralizovat tělesné pachy. Tím se stará o přirozené potlačení zápachu. I po delším užívání je stále příjemná na dotek a nezapáchá.
  • Velmi jemná - neškrábe
  • V Merino vlně se dítě cítí jako ve vatičce, je velmi příjemná k pokožce. Vlas vlny Merino má tloušťku 15 až 25 mikrometrů. Tenčí vlákna neškrábou, protože se při kontaktu s pokožkou ohýbají.
  • Vysoká UV clona
  • Přirozenou vlastností vlny je eliminace účinků UV záření.

Použití

Na horním okraji jsou šňůrky pro upevnění vložky k fusaku, autosedačce, kočárku. Vložka je vhodná i pro 5-ti bodové upínání autosedačky, kočárku - k tomuto účelu jsou na vložce vyšity prostupy na pásy, tyto se prostřihnou nejlépe ostrými nůžkami na manikůru, nesmí se střihnout do nití od obšití jinak se bude obšití párat, prostřihnou se pouze ty díry, které jsou v místě pásů a budou se používat.

Údržba

Díky velké samočisticí schopnosti není třeba prát často. Pro uchování žádaných vlastností vlny doporučujeme prát ručně, je nutné dodržet stejnou teplotu vody 30°C při praní a máchání. Po delším používání a několikanásobném praní je vhodné ošetřit lázní s lanolinem. Nežehlit, nesušit v sušičce, neždímat v pračce ani na nízké otáčky, jen velmi jemně v rukách vymačkat vodu a nechat sušit rozprostřené.

Rozměry délka 72 cm, šířka 32 cm - 37 cm

Složení materiálu 100% Merino vlna 100% bavlna

Emitex Vložka Merino vlna
Emitex Vložka Merino vlna
Emitex Vložka Merino vlna
Emitex Vložka Merino vlna
Emitex Vložka Merino vlna
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Marcela, Pardubice Rychlost dáreček k nákupu super komunikace výborná cena
Barbora, Teplice Rychlé vyřízení objednavky Jen mě trochu zamrzelo, že neměli barvu autosedačky, kterou jsme si původně vybrali, ačkoli ji měli na netu dostupnou. Ale jednání bylo naprosto v pohodě - omluva a byla mi nabídnuta jiná varianta, nebo ihned vrácení peněz.
Lenka, Blatná (Okr. Strakonice) Kvalita Dodání Komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.