X-Lander kočárek X-Run

X-Lander kočárek X-Run

X-Lander kočárek X-Run

X-Lander kočárek X-Run. Běžecký kočárek.

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

X-Lander kočárek X-Run

Běžecký kočárek, který zajišťuje maximální bezpečnost Vašeho dítěte během aktivní procházky. Tento kočárek má nakloněná kolečka, která garantují lepší stabilitu při řízení. Ochranný pás na ruce, zvonek a ruční brzda – díky tomuto vybavení lze kontrolovat jeho řízení nezávisle na rychlosti a terénu. Menší nebo větší kopeček k překonání s naším běžeckým kočárkem? Jízda po nich bude pro dítě neobyčejně klidnou a komfortní procházkou.

Kočárek X-Run je certifikován a testován v souladu s nejnáročnějšími normami, které musejí splňovat kočárky pro běhání. Je vytvořen s myšlenkou na bezpečnost Vašeho dítěte během aktivních procházek.

Kočárek pro běhání má kolečka nakloněná vůči ose, tím je posílena neobyčejně stabilní konstrukce X-Run. Tato kolečka usnadňují ovládání kočárku na nerovném povrchu.

Žádná energická jízda neohrozí pohodlí a ochranu dítěte. Sedačka je zavěšena na lankách, tím jsou minimalizovány vibrace a je znemožněn jejich přenos do kočárku. Díky tomu se kočárek pro běhání osvědčí i na nerovných, štěrkových cestách.

Zvonek na rukojeti

Nezbytný pro bezpečnost dítěte během tréninku. Zvonek namontovaný na rukojeť kočárku zvyšuje bezpečnost Vašeho dítěte. Zejména při běhu nebo tréninku na frekventovaných stezkách

Pětibodové bezpečnostní pásy

Uzpůsobené velikosti dítěte pro jeho vysokou bezpečnost. Je to systém zapínání pásů vyvedených z pěti míst. Díky tomuto zapínání není možné, aby se z něj dítě mohlo samo vyvléct nebo vypadnout. Plně tedy garantují stabilitu a bezpečnost také při různé rychlosti jízdy na různém terénu. Pásy lze sedačkou protáhnout ve třech místech, podle výšky dítěte. Mají polstrování chránící tělo před otlaky, což dítěti poskytuje kromě bezpečnosti také velké pohodlí.

Systém Quick Release

Ergonomické sundávání koleček. Je to výjimečně praktický patent na stahování koleček. Víme, jak cenná dokáže být každá sekunda, když u sebe máte během tréninku malé dítě. Proto stačí jeden pohyb ruky, páčka upevnění kolečka se uvolní a umožní jeho rychlé sejmutí. Díky tomu se značně zmenší objem rámu, což přispívá k jeho snadné přepravě. Zadní kolečka se také sundávají snadno.

Rozkládací boudička

Jednoduše se obsluhuje a garantuje úplnou ochranu dítěte. Je to absolutní must have sportovního kočárku. Účinná ochrana Vašeho dítěte proti větru, dešti nebo slunci. Nastavitelná podle potřeby, lze ji zvětšit rychlým rozepnutím zipu. Po rozložení zcela zakrývá tělo dítěte a uzpůsobuje se jeho poloze. Osvědčuje se tedy také v době, kdy Vaše dítko spí, přičemž mu poskytuje soukromí pro klidný spánek.

Ruční brzda

Záruka bezpečnosti dítěte během aktivního tréninku rodičů. Ruční brzda je nezbytným prvkem pro rodiče, kteří aktivně tráví čas se svými dětmi. Jak pro lidi, kteří milují kolečkové brusle, tak pro ty, kteří milují běh. Během tréninku vám umožní s jistotou řídit rychlost jízdy, a to i ve svažitém terénu. Což znamená, že máte také kontrolu nad bezpečností svého dítěte. Brzda na rukojeti je vyžadována pro získání homologace pro běžecké kočárky.

Ventilační panel

Vzdušná sedačka s dobrou cirkulací vzduchu uvnitř kočárku. Velmi rychle odpínatelný panel na zip odkrývá velkou část boudičky, zhotovenou ze síťky, která umožňuje přívod vzduchu do kočárku. Díky tomuto řešení je pro Vaše dítě cestování i během letních a slunných dní velmi komfortní. Panel lze částečně odsunout pomocí zipu. Takto odepnutý slouží jako okénko, aby mohl rodič pozorovat dítě sedící po směru jízdy.

Moskytiéra, koš na nákupy

Garance komfortní procházky pro Vaše dítě. Dalo by se říct, že pro aktivní rodiče to jsou dva nejpraktičtější prvky kočárku. Moskytiéra chrání Vaše dítě během tréninku nebo běhu mimo město nebo na lesní stezce. Díky ní může dítě bezpečně běžet s Vámi, a když má tu potřebu, může si i zdřímnout. V X-Run není koš na nákupy jen objemný, ale má vpředu také dodatečný zip, aby bylo možné do něj věci snadno uložit a následně vybalit.

Zavěšená sedačka

Lehká, ale dobře tlumící otřesy. Tento typ sedačky je zavěšen na speciálních pásech. Díky tomu Váš malý pasažér nepocítí žádné nerovnosti. Pásy tlumí otřesy a znemožňují jejich přenos na dítě, ale jemně jej houpají. Sedačku lze složit společně s kočárkem, bez nutnosti demontáže. Samotná sedačka je poměrně malá, lehká a nemá vliv na hmotnost celku. V závislosti na potřebách dítěte lze opěradlo sedačky libovolně polohovat a zajistit tak dítěti nezbytné pohodlí.

Zpevněné švy

Odolnost, kvalita a dobrý styl. Dvojitě zpevněné švy v sedačce garantují nejen její odolnost, ale zajišťují jí také vyšší kvalitu, při udržení estetického vzhledu. Zpevnění sedačky vyplývá ze skutečnosti, že je – podobně jako opěrka nohou – extrémně namáhána. Avšak pro Vaše dítě to znamená zejména posílení komfortu jízdy v kočárku

UV50 látka

UV50 látka. Při navrhování kočárků je základním požadavkem nejvyšší péče o bezpečnost a zdraví dětí. Všechny textilie v kočárku mají nejvyšší ochranu proti slunečnímu záření UV50. Díky této ochraně se škodlivé silné záření nedostane dovnitř gondoly nebo do chráněné části sedadla. Zatahovací boudička UV50 téměř kompletně zastíní dítě sedící v kočárku a tím pečuje o jeho zdraví a chrání ho před škodlivými vnějšími faktory.

X-Lander kočárek X-Run
X-Lander kočárek X-Run
X-Lander kočárek X-Run
X-Lander kočárek X-Run
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Karolina, Pardubice Spolehlivý obchod rychlost vyřízení
Andrea, Chrudim Výběr ceny komunikace rychlost dodání (i z externího skladu)
Eliška, Pardubice Rychlé dodání Dobrá komunikace

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.