LOVI Lahev samosterilizující 250ml

LOVI Lahev samosterilizující 250ml

LOVI Lahev samosterilizující 250ml

Polypropylenová lahev o objemu 250ml se speciálně konstruovaným víčkem, které umožňuje bezpečně sterilizovat lahev a všechny její části za pouhou 1,5 min. Obsahuje efektivní systém odvzdušňování SUPER vent, který zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje vznik dětské koliky. Lahev neobsahuje BPA.

Celý popis
PRODEJ JIŽ SKONČIL

LOVI Lahev samosterilizující 250ml

Jediná láhev, která povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání. Obsahuje dynamickou silikonovou savičku Lovi, která při krmení modifikuje svůj tvar (prodlužuje se). Povzbuzuje dítě k aktivní činnosti během sání, stejně jako u kojení, stimuluje místa, která se podílí na rozvoji mluvy a pozitivně ovlivňuje správný vývoj celé dutiny ústní. Obsahuje efektivní systém odvzdušňování SUPER vent, který zabraňuje vzniku podtlaku a minimalizuje vznik dětské koliky. Speciálně profilovaný tvar láhve umožňuje správný způsob držení. V průběhu krmení se tak láhev pohybuje shodně s rytmem a silou sání dítěte. Láhev obsahuje elastický těsnící disk, který vytvoří z láhve praktický zásobník na uchovávání pokrmu a víčko/hrníček s odměrkou.

Dynamická koncovka savičky vyrobená z tenčí vrstvy silikonu, prodlužuje se jako matčina bradavka.

Tvrdá, široká, tvarovaná základna vyrobená z hrubší vrstvy silikonu vyžaduje správné přiložení rtů jako při kojení.

Kanálky v savičce kopírují laktační kanálky v prsu, regulují průtok a tlak mléka v dudlíku.

Odvzdušňovací systém „SUPER VENT” zabraňuje vzniku podtlaku, minimalizuje vznik dětské koliky.

Profilovaný tvar usnadňuje správné držení láhve, které ji umožňuje pohybovat se v dlani v souladu s rytmem sání dítěte.

Zásobník na mléko - obsahuje elastický těsnící disk, díky kterému láhev slouží jako těsná nádoba na převážení a uchovávání pokrmu. 

Hrníček s odměrkou je bezpečnou, alternativní formou podávání tekutin pro novorozence a kojence. Nenarušuje sací reflex dítěte.   

Speciálně konstruované víčko umožňuje bezpečně sterilizovat láhev a všechny její části za pouhou 1,5 min. Do víčka nalijete potřebné množství vody, umístíte včechny části, přikryjete láhví a vložíte do mikrovlnné trouby. Za okamžik je láhev připravena ke krmení.




Návod k obsluze/sterilizaci:
a) Důkladně umyjte všechny díly láhve, nalijte do víčka 30 ml převařené, studené vody (po rysku na víčku). Umístěte do víčka těsnící disk, šroubovací víčko, savičku a kleště.
b) Položte láhev dnem vzhůru na víčko. Víčko i láhev obsahují otvory pro odvod vodní páry při sterilizaci.
c) Umístěte složenou láhev do mikrovlné trouby (najednou můžete sterilizovat max. 6 láhví) nastavené na maximální výkon. Doba sterilizace závisí na výkonu mikrovlné truby a je uvedena v časové tabulce na víčku láhve. Neprodlužujte doporučenou dobu sterilizace. Po ukončení sterilizace ponechte láhev ještě asi 2 minuty v mikrovlné troubě, než vychladne. Uchopte láhev/láhve za víčko a vyjměte ji z trouby, rozložte na dvě části.
d) Naplňte láhev mlékem (nebo jiným pokrmem). Kleštěmi uchopte dudlík a položte ho na láhev. Nasaďte šroubovací víčko přes dudlík, který si přidržujete kleštěmi. Dotáhněte víčko. Láhev je připravena k použití. Vylijte zbylou vodu z víčka.

Nezapomeňte:
- víčko plněte pouze převařenou vodou – předejdete vzniku vodního kamene
- mikrovlnou troubu nastavte podle informací v časové tabulce
- nálepku s časovou tabulkou nalepte na mikrovlnou troubu
- nikdy neprodlužujte doporučenou dobu sterilizace
- nezapomeňte, že láhev je po sterilizaci velmi horká – můžete se opařit
- láhev můžete dezinfikovat všemi jinými způsoby.

Návod k použití:
Před každým použitím láhev a všechny její díly důkladně zkontrolujte. Kvalitu dudlíku vyzkoušejte důkladným natažením všemi směry. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Nenechávejte dudlík na přímém slunci, v blízkosti tepelného zdroje nebo ve sterilizačních prostředcích déle než je doporučováno, můžete způsobit jeho oslabení. Před prvním použitím rozmontované díly láhve a dudlík z hygienických důvodů sterilizujte ve vařící vodě po dobu asi 5 minut. Myjte před každým použitím. Delší vyvařování nebo tvrdá voda mohou způsobit vznik usazenin. Šroubovací víčko nedotahujte příliš silně, protože pak se dudlík nemůže správně odvzdušňovat. Zkontrolujte, zda pokrm nevytéká zpod šroubovacího víčka. Pokud ohříváte pokrm v mikrovlnné troubě, nezapomeňte, že láhev musí být otevřená. Ohřívání v mikrovlnné troubě věnujte zvýšenou pozornost. Vždy důkladně promíchejte ohřátý pokrm a zkontrolujte jeho teplotu před podáním dítěti. Po použití očistěte láhev a dudlík od zbytků pokrmu, vypláchněte, umyjte v horké vodě, nevyvařujte. Láhev můžete umývat v myčce nádobí (max. teplota 65°C). Nedoporučujeme umývat dudlík v myčce nádobí, protože používané mycí přípravky mohou způsobit poškození výrobku. Ovocné šťávy a čaje mohou způsobit zabarvení láhve/dudlíku, což však nemění jejich vlastnosti. Z hygienických a bezpečnostních důvodů a z důvodu měnících se potřeb dítěte na průtok dudlíku doporučujeme jeho výměnu co 2 měsíce.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!
Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Nikdy nepoužívejte dudlík jako šidítko. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobit vady zubní skloviny dítěte. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Ohřívání v mikrovlnné troubě může způsobit nerovnoměrnou, místy příliš vysokou teplotu. Neděrujte a nezvětšujte otvory v dudlíku – můžete způsobit jeho zničení. Výrobek není hračka. Všechny jeho díly uchovávejte mimo dosah dítěte. 

UPOZORNĚNÍ: Značka LOVI doporučuje kojení jako nejlepší a nejzdravější formu výživy dítěte. Alternativní formy krmení dítěte vždy konzultujte s pediatrem, porodní asistentkou, dětskou sestrou nebo farmaceutem. Přistupte k němu pouze v případě, že je kojení nemožné nebo nedostačující. 

Kojenecká láhev odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami, 
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a  předmětech z  plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350-1 - Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350-2 - Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky 2.

LOVI Lahev samosterilizující 250ml
LOVI Lahev samosterilizující 250ml
LOVI Lahev samosterilizující 250ml
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Roman, Boskovice Cena Komunikace Rychlost dodání Kvalita
Ivana, Roudné - České Budějovice Rychlé dodání Cena odpovídající kvalitě
Jana, Liptovský Mikuláš Rýchle dodanie na Slovensko Bezkonkurenčná cena Tovar prisiel vporiadku a dobre zabalený Darček ku objednávke

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.