S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

WELEDA Mama set Olej 100ml + balzám 25g + čaj 40g Dárkové balení

WELEDA Mama set Olej 100ml + balzám 25g + čaj 40g Dárkové balení

WELEDA Mama set Olej 100ml + balzám 25g + čaj 40g Dárkové balení

Protože maminky si zaslouží tu nejlaskavější péči.

Celý popis
- +

WELEDA Mama set Olej 100ml + balzám 25g + čaj 40g Dárkové balení

WELEDA Mama set 

Objevte 3 přírodní produkty, které ocení především těhotné a kojící ženy. Maminky nadchne kombinace čistých rostlinných receptur, které si poradí s bolestivými bradavkami, striemi a bezproblémovým kojením. Zatímco Těhotenský pěstící olej na strie pomáhá pokožce udržet si svou přirozenou pružnost, brání vzniku strií a má pozitivní vliv na strie již vzniklé, Balzám na bradavky přináší úlevu popraskaným a bolestivým bradavkám, a to díky spojení lanolinu, včelího vosku a cenných rostlinných olejů, které zjemňují pokožku a uzamykají v ní vlhkost. V setu najdete také BIO čaj pro kojící ženy, jenž vyniká nejen lahodnou chutí, ale také bylinkami a kořením, které pocházejí z ekologického zemědělství.

Výhody produktu 

• Olej zabraňuje vzniku strií a viditelně zlepšuje pružnost a hladkost pokožky.

• Péče o hladkou, elastickou a pružnou pokožku.

• Balzám na bradavky obsahuje rostlinné oleje, lanolin a včelí vosk citlivou pokožku zjemňují a uzamykají v ní hydrataci.

• Kojící čaj je bez přidaných aromat a bez cukru.

• Kojící čaj pomáhá vyrovnat příjem tekutin, čímž podporuje přirozenou tvorbu mléka.

Složení

Těhotenský olej - Mandlový olej, jojobový olej, olej z pšenice klíčků, vonné látky, extrakty z květů arniky horské, limonen, linalool, citronelol, geraniol, citral, eugenol, farnesol.

Balzám na bradavky - Lanolin, slunečnicový olej, olivový olej, extrakt z měsíčku lékařského, včelí vosk, lanolin alkohol, tokoferol**.

Čaj na kojení - Pískavice řecké seno, semena anýzu, fenyklu, kmínu, listy sporýše lékařského (15 %). Rostliny pro výrobu tohoto čaje pocházejí z certifikovaných ekologických zdrojů).

Doporučená aplikace

Olej

Používejte od začátku těhotenství až do konce období kojení vmasírujte olej dvakrát až třikrát denně do pokožky. Masáž provádějte jemnými krouživými pohyby přes břcho, stehna, hýždě a prsa. pohyby.

Balzám na bradavky 

V těhotenství

6 až 8 týdnů před porodem aplikujte malé množství balzámu na bradavku a prsní dvorec a lehce vmasírujte. Podpoříte tak zdravou přípravu na kojení.

Při kojení

Po kojení lehce osušte bradavku a prsní dvorec a vmasírujte malé množství balzámu. Eliminujete tak riziko jejího popraskání a bolestivosti. Používejte kdykoliv podle potřeby.

Čaj

Zalijte čajový sáček vroucí vodou (cca 200 ml) a nechte ho louhovat 5 minut, aby měly všechny extrakty dostatek času uvolnit svou plnou chuť a účinné látky. Co se týče dávkování, doporučujeme tři šálky denně během celé doby kojení.

Set obsahuje 

  • Těhotenský pěsticí olej na strie 100 ml.
  • Balzám na bradavky 25 g.
  • BIO čaj pro kojící ženy 40 g.
WELEDA Mama set Olej 100ml + balzám 25g + čaj 40g Dárkové balení
WELEDA Mama set Olej 100ml + balzám 25g + čaj 40g Dárkové balení
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Lucie, Praha Skvělá cena rychlé zaslání
Helena, Frýdek-Místek Rychlost dodání Skvělá komunikace Velká rozmanitost zboží
Šárka, Benešov Nad Ploučnicí Rychlé odeslání Hezké ceny

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.