S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA

SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA

SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA

SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA

Celý popis
Produkt není určený k prodeji

SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA

SUAVINEX | SYNDET gel - šampon - 500 ml JEMNĚ ČISTÍ POKOŽKU A VLASY Bez slz. S výtažkem z měsíčku a provitamínem B5. 88% složek zcela přírodního původu (% obsah vody). Vhodné pro citlivou pokožku. Klinicky testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Suavinex Syndet čistící gelový šampón neobsahuje mýdlo a je speciálně navržen tak, aby čistil pokožku a vlasy. Jeho olivové mastné kyseliny pomáhají předcházet vysušení pokožky a výtažek z měsíčku je známý svým zklidňujícím účinkem, kdy pomáhá pečovat o citlivou pokožku. Přípravek je obohacený provitamínem B5, dodávajícím vlasům měkkost, hydrataci a lesk. pH hodnota tohoto gelu/ šampónu je vhodné pro pokožku novorozenců. Syndet gelový šampon Suavinex čistí a napomáhá uchování přirozeného kyselého povlaku na pokožce. Syndet receptura s pH 5,5 neobsahuje mýdlo, a proto čistí dětskou pokožku i vlasy velmi jemně a šetrně. Obsahuje přírodní mastné nasycené deriváty z kokosových ořechů, které napomáhají prevenci proti vysoušení a podráždění. Extrakt z heřmánku a Bisabol jsou známé složky s tišícím efektem. Díky provitaminu B5 zanechává vzhled vlasů měkčí, zářivější a poddajnější. PH 5,5 napomáhá vytvářet kyselý ochranný povlak na kůži novorozence. PRO VELMI CITLIVOU POKOŽKU Ochrana jemné pokožky miminek je otázkou zdraví. Jelikož tato kůže není ještě dostatečně zralá, je velmi zranitelná a zatím plně nevykonává svoji ochrannou funkci zabraňující průnik mikroorganismů. Suavinex přizpůsobil složení této řady dětské kosmetiky velmi jemným a citlivým pokožkám. Tato škála produktů sestavených odborníky z lékařských a farmaceutických kruhů a podrobeným přísným kontrolám tolerance zaručuje účinnou a bezpečnou péči o pokožku miminka. POUŽITÍ: Naneste na vlhkou pokožku a vlasy a masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Poté důkladně opláchněte velkým množstvím vody. OBJEM: 500 ml. DOPORUČENÝ VĚK: Vhodný od prvního dne života. Ve společnosti Suavinex jsme zvolili udržitelnost. Tuto láhev jsme navrhli tak, aby byla šetrnější k životnímu prostředí. Na jedné straně použitím biologického materiálu z obnovitelných surovin (cukrová třtina udržitelného původu) a na druhé straně obalovým designem, který optimalizuje dopravu. Výrobce: LABORATORIOS SUAVINEX, S.A. ve Španělsku. www.suavinex.com. Dovozce do ČR a SR: BABYGROUP s.r.o., Masarykova 968, Holešov, info@babygroup.cz. Vyrobeno v EU. Netestováno na zvířatech.

SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA
SYNDET gel - šampon 500 ml NOVINKA
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Ivona, Hradec Králové Autosedačku nám slečna nainstalovala přímo do našeho auta
Kateřina, Libčice Nad Vltavou Výběr Nejnižší cena Komunikace Doprava Zboží bezpečně zabalené
Zdena Růžičková, Pardubice Super komunikace Rychlost dodànì Dobré ceny

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.