S kódem VELIKONOCE10 u nás máte 10% slevu na nákup nad 500,-

CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature

  • Výprodej
CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature

CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature

Díky inovativnímu otočnému mechanismu základy Base Z2 je možné otáčet autosedačku Cloud Z2 i-Size z pozice proti směru jízdy do pozice pro snadný nástup a výstup.

Celý popis
Skladem
- +
Doprava zdarma

CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature

 

Prvotřídní pohodlí pro děti, snadná obsluha pro rodiče

V rámci modulárního systému Z-Line lze autosedačka Cloud Z i-Size nasadit na základnu Base Z2 a zajistit tak bezpečné cestování pro děti. Díky inovativnímu otočnému mechanismu základy Base Z2 je možné otáčet autosedačku Cloud Z2 i-Size z pozice proti směru jízdy do pozice pro snadný nástup a výstup. Autosedačka je dále vybavena odnímatelnou novorozeneckou vložkou, která snižuje riziko nebezpečného přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku. Po nasazení autosedačky na kočár je možné nastavit ergonomickou pozici zcela vleže. Bezpečnost je v Cybexu hlavní prioritou. Flexibilní materiály autosedačky Cloud Z2 i-Size absorbují síly nárazu a pomáhají s ochranou dítěte. Při bočním nárazu se kombinace energie absorbující skořepiny a systému L.S.P. postará o zvýšenou bezpečnost a redukci sil nárazu až o cca 25 %. Bezpečnostní výbavu dále doplňují extra široké Y-pásy s měkkým polstrováním a výškově nastavitelná opěrka hlavy. Díky těmto funkcím je zajištěné dokonalé pohodlí během jízdy a vysoká úroveň bezpečnosti při nehodě. Bezpečnost a inovace se snoubí s hladkým designem: Cloud Z2 i-Size lze pomocí adaptérů snadno připevnit na kočárky Cybex, gb a jiné vybrané modely od ostatních výrobců a vytvořit tak praktický cestovní systém.

Otočný mechanismus

Poskytuje pohodlné ukládání a vyndavání dítěte z autosedačky bez přílišného namáhání zad rodiče. Navíc usnadňuje změnu mezi pozicemi autosedačky.

Ergonomická pozice zcela vleže

Pro větší pohodlí v autosedačce mimo vozidlo. Vnitřní sklon lze nastavit pouze jednou rukou bez nutnoti vyndavat dítě z autosedačky.

L.S.P. systém

Nabízí zvýšenou bezpečnost při bočním nárazu. V kombinaci s energii absorbující skořepinou snižuje sílu bočního nárazu až o cca 25 %.

Výškově nastavitelná opěrka hlavy

Pro přizpůsobení autosedačky vašemu rostoucímu dítěti můžete nastavit jednu z 11 možných pozic. Pomocí integrovaného vedení pásů lze nastavení opěrky hlavy provést snadno během pár sekund.

Odnímatelná novorozenecká vložka

Díky novorozenecké vložce mohou děti v autosedačce ležet v pozici téměř zcela vleže. Ta pomáhá předcházet nebezpečnému přepadávání hlavy dítěte dopředu během spánku, které může vést k dýchacím problémům. Pro poskytnutí více prostoru starším dětem by měla být vložka vyjmuta, jakmile je dítě vyšší než 60 cm.

Integrované XXL sluneční stříška

Pro prémiovou ochranu před větrem a sluncem s UPF50+.

Cestovní systém

Autosedačku lze pomocí adaptérů snadno připevnit na kočárky Cybex, gb a jiné vybrané modely od ostatních výrobců a vytvořit tak praktický cestovní systém.

Energii absorbující skořepina

Bezpečnost je hlavní prioritu u všech autosedaček Cybex a gb. Flexibilní struktura materiálu absorbuje síly nárazu a napomáhá ji odvádět pryč od dítěte.

Novinky

  • možnost polohování sedačky i uvnitř auta - autosedačku Cloud Z2 i-Size lze umístit v polonakloněné poloze i ve vozidle. Tato nová funkce umožňuje větší pohodlí pro dítě, aniž by byla ohrožena bezpečnost na silnici.
  • polohování v autě je možné pouze za pomocí báze Z2!!
  • vylepšená novorozenecká vložka
  • nová báze Z2 - není součástí sedačky

Technické parametry

  • rozměry: 67 x 44 x 38-60 cm (d x š x v)
  • váha: 4,8 kg
  • norma i-Size, UN R129/03
CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature
CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature
CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature
CYBEX CLOUD Z2 i-Size Autosedačka 0-13 Kg Jewels of Nature
Vyplňte prosím 3. a 4. číslici z čísla 22531


Anna, Kladno Cena rychlost dodání
Vladimír, Praha 2 Komunikace výborná - rychle mi odpověděli na dotaz emailem Dodání rychlé Přehledný eshop Široký sortiment Dobré ceny
Barbora, Mnichovice Bleskové doručení hned několik vzorků kosmetiky jako pozornost super ceny

O nás

BABY CENTRUM bylo založeno již v polovině 90. let. Na ploše 700 m2 nabízíme vše pro miminka i budoucí maminky. Více než 20 let je tu pro Vás náš proškolený tým, který se Vám bude věnovat sedm dní v týdnu.

+420 736 667 580

Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice

Sledujte nás
Najdete nás i na MALL.CZ
Stručně ke zpracování Vašich údajů

Na našich webových stránkách využíváme různé technologie, abychom mohli zlepšit Vaši zkušenost s jejich používáním. K nim patří zpracování údajů, které je technicky nutné k fungování webových stránek a jejich funkcionalit, stejně jako další technologie sloužící k pohodlnému nastavení webových stránek, k vytváření anonymních statistik nebo pro inzerci personalizovaných (reklamních) obsahů.

Pod tlačítkem Nastavit se můžete kdykoliv svobodně rozhodnout, které typy užití chcete povolit. Další informace, mimo jiné k právu na odvolání souhlasu, jež můžete kdykoliv využít, naleznete v našich Zásadách o zpracování osobních údajů.